MIJN ACHTERGROND
“Doe waar je zin in hebt, en zorg daarbij dat je een ander niet stoort” is een leefregel die ik als tiener op het Montessorilyceum in Zeist geleerd heb en nog altijd graag ter harte neem. Ik droom van een wereld waar alle mensen zouden kunnen doen wat hun leven ten diepste zin geeft, zonder andere levensvormen daarbij te verstoren. Met hart en ziel doe ik op mijn manier wat ik kan doen, om stapje voor stapje die liefdevolle samenleving vorm te geven.

Met veel plezier werk ik nu ruim 30 jaar met volwassenen en kinderen. Eerst als pedagoog op kinderdagverblijven en daarna als stagebegeleider en docent pedagogiek en psychologie aan de opleiding voor Sociaal Pedagogisch Werk.
Sinds 2003 werk ik als zelfstandig therapeut in mijn eigen praktijk Kerntraject.  Onder het motto: “Niets is gek, als het maar werkt” is mijn perspectief verbreed naar werken met energie in de ruimste zin van het woord.

Groei en ontwikkeling is mijn passie: mensen zien opbloeien is voor mij het mooiste dat er is! Naar mijn ervaring ligt de sleutel tot blijvend helend resultaat in de versmelting van westerse wetenschap met oosterse wijsheid.

Deze opleidingen heb ik inmiddels gevolgd en afgerond:

  • Bachelor Pedagogiek (Universiteit van Amsterdam)
  • Master Orthopedagogiek (UvA Amsterdam) met het accent op
    spel- en bewegingstherapie (VU Amsterdam), lichaamstaal en expressie (RU Utrecht) en creatieve therapie (Middeloo Amersfoort) 
  • NLP (GO, Centrum voor Groei en Ontwikkeling, Amersfoort)
  • NEI-therapie en EE-coaching (Academie Vitaliteitkunde Nederland, Nijmegen)
  • Reading en Healing (Elohim Centre, Veelerveen)
  • Kristaltherapie (Elohim Centre, Veelerveen)
  • Merlin- en Ascencionhealing (Elohim Centre, Veelerveen)

In de loop der jaren heb ik me verder met plezier verdiept in: Systemisch Werk, Polyvagaal Theorie, Rouwverwerking, Psychosynthese, Logosynthese, Natuurcoaching, Mindfulnes, The Work, De Helende Reis, Chakrabalancing, Tekentaal, Sociaal Panorama, Quantum Touch, Voice Dialogue, Stembevrijding, Klankmeditatie en Soundhealing.

Door integratie van het beste van verschillende methoden ontstaat tijdens een sessie bij Kerntraject, een creatieve en inspirerende manier van werken, exclusief toegesneden op jou als cliënt. Geen mens is hetzelfde en wat voor de één een goede benadering is, zou de ander tegen de borst kunnen stuiten. Het secuur afstemmen op de cliënt en precies dàt aanreiken wat nodig is, maakt iedere sessie tot een boeiend avontuur.

Bel gerust eens voor een kennismaking!