“Groei en ontwikkeling is mijn passie: mensen zien opbloeien is voor mij het mooiste dat er is!”

WELKOM BIJ KERNTRAJECT


Kerntraject is er voor iedereen die zich uit evenwicht voelt en op zoek is naar hoe verder. Met name gevoelige volwassenen en kinderen komen bij Kerntraject weer op adem.

Gevoeligheid geeft nogal eens stress en burn-out klachten. Het heeft vaak te maken met meer opnemen uit je omgeving dan je verwerken kan. Bij Kerntraject krijg je handvaten om met je gevoeligheid om te kunnen gaan, in een wereld die daar (nog) niet op is ingericht.

We werken in onze vitaliserende praktijkruimte of in de natuur, wat het beste voor jou past op dat moment.

Kerntraject staat voor een prettig traject met diepgaand effect.


De individuele sessies bij Kerntraject brengen je:

 • Gezien en begrepen worden in dat wat lastig voor je is
 • Balans en stevige grond onder je voeten
 • Helder Inzicht in wat jij in huis hebt en wat je daarmee kan 
 • Het oplossen van eventuele blokkades 
 • Maatwerk-oefeningen om je energiebalans te herstellen
 • Grip op het hier en nu
 • Hoop en doelgerichtheid
 • Levensplezier!

De meditaties en cursussen brengen je:

 • Ontmoeting en herkenning 
 • Intuitieve ontwikkeling 
 • Een stevige reset voor je energiesysteem 
 • Het vergroten van je bewustzijn
 • Genieten van verbinding op veel verschillende lagen
 • Het plezier van samen ontdekken!
Kerntraject biedt je een boeiende reis naar het beste in jezelf.

JOUW ESSENTIE IS DE KERNIeder mens is in essentie wonderbaarlijk prachtig en krachtig. In de loop van ons leven is de verbinding met onze kern vaak vertroebeld geraakt. Kerntraject brengt je weer in contact met je essentie, de kern van je wezen. Het is de specialiteit van Kerntraject om mensen zo te begeleiden, dat hun energie vanuit die innerlijke bron, weer op alle lagen vrij kan stromen!  

Vanuit mijn achtergrond als pedagoog en psycho-sociaal therapeut zijn door de jaren heen diverse methoden en technieken samengesmolten tot een integrale aanpak. Hoe je omgaat met je energie speelt daarin een hoofdrol.

Alles is energie. Als je merkt hoe dat werkt, gaan je lijf en je leven weer stromen!

We onderzoeken jouw energie op alle lagen: fysiek, emotioneel, sociaal, mentaal en spiritueel. Dat doen we met beide voeten stevig op de grond, zodat je de ervaringen uit de sessies direct kan toepassen in je dagelijks leven. Het maakt je kapitein op je eigen schip. Je krijgt praktische tips en oefeningen mee, die je proces versnellen en ondersteunen.

Een sessie bij Kerntraject is bijzonder, aangenaam en effectief!
“Je kunt de wind niet veranderen, je kunt wel zelf bepalen hoe de zeilen staan.”— ROBERT BENNINGA

BIJZONDER, AANGENAAM EN EFFECTIEFSoms stroomt het niet zo lekker, heb je het gevoel dat je ergens in vastloopt. Een sessie bij Kerntraject kan dan een verademing zijn!

BIJZONDER
Het is de integratie van westerse en oosterse technieken die een sessie bij Kerntraject zo rijk en compleet maakt. Het is veel meer doen en beleven, dan praten. Uit het hoofd en in het hart! Het is veel praktischer en tastbaarder dan een doorsnee healingsessie en het is veel completer en diepgaander dan een doorsnee therapie- of coachingsessie. Alle lagen komen aan bod.

AANGENAAM
De meeste mensen ervaren een sessie bij Kerntraject als heel plezierig. Tijdens de sessies wordt er in een veilige omgeving zorgvuldig en aandachtig gewerkt en terwijl we dat doen, zul je merken dat er ruimte ontstaat om met een knipoog naar jezelf en het leven te kijken. We nemen ook kijkjes in andere werelden en dat kan er wel eens komisch uitzien! Lachen is gezond. Het relativeert, ontspant en houdt de pret erin. Het geeft lucht en ruimte en schenkt de moed om nieuwe stappen te zetten.

EFFECTIEF
Knelpunten worden door alle lagen heen onderzocht en in de kern geheeld. Je voelt je al snel meer in balans. Oefeningen voor thuis maken dat het helende proces actief ondersteund en uitgewerkt kan worden. Voor wie flinke stappen voorwaarts wil zetten, valt er veel te halen bij Kerntraject!
“Heerlijk dat ik na de behandeling binnen korte tijd al positieve verandering zag!”

KERNTRAJECT VOOR OUDERS EN KINDEREN


Kerntraject is er voor iedereen die zich uit evenwicht voelt. Met name kinderen en ouders met klachten die te maken hebben met gevoeligheid, hebben snel veel baat bij Kerntraject (o.a. snel overprikkeld, angsten, concentratieproblemen, hoofdpijn, buikpijn, rugpijn, slaapproblemen, overgevoeligheid, stress).

Voor jonge kinderen is vaak één of twee sessies al genoeg om weer stralend te kunnen functioneren!

Bij Kerntraject kan je leren hoe je met de gevoeligheid van je kind om kan gaan. Tussen ouders en kinderen bestaat een voortdurende wisselwerking. Als je kind uit balans is, heeft dat ook invloed op jou en omgekeerd. Ondersteuning voor jou als ouder, kan in zo’n periode uitermate plezierig zijn.

Als ouder en als pedagoog heb ik geleerd dat de dingen soms anders kunnen lopen dan voorzien. Kinderen zijn je spiegel. Als je als ouder oprecht in die spiegel leert kijken, kom je maximaal in contact met je innerlijke bron van kracht. Allerlei zaken gaan dan ineens soepel lopen. Een beleving die je iedereen gunt!

“Leonoor’s persoonlijke liefdevolle benadering, onvoorwaardelijk, zonder oordelen, dat is haar kracht.”