IN DE NATUUREen droom is werkelijkheid geworden voor mij in 2020! Werken en wonen in het Hart van Nederland aan de rand van de Soesterduinen, één van de mooiste natuurgebieden van ons land! Prachtige bomen, zand, duinen, heide, reeën, roofvogels, eekhoorntjes en zoveel meer, je vindt het hier allemaal aan het eind van de straat. Ik geniet er dagelijks van. Alle foto’s op deze website zijn gemaakt binnen een straal van 2 km rond de praktijk.

Het allermooiste is dat we bij elke sessie kunnen besluiten:  "Gaan we naar binnen vandaag of doen we deze sessie buiten in het bos of de duinen?" Wat een Feest!

De natuurmeditaties zijn natuurlijk sowieso in de Soesterduinen, maar ook bij de andere activiteiten kunnen we altijd kiezen of we in de natuur willen werken of in de vitaliserende praktijkruimte.

Het kan heerlijk zijn om een individuele sessie in de natuur te doen!!! We gebruiken de bosgrond, de bomen, het zand en wat we ook maar tegenkomen op ons pad, om dieper in verbinding te komen met onze kern en de energiestromen in onszelf en om ons heen. Een krachtige beleving die een inspirerende boost kan geven aan jouw proces! We kiezen wat het meest kloppend voelt op dat moment voor jou!

Bel gerust eens voor een kennismaking!