GEVOELIGE VOLWASSENEN EN KINDEREN
Er is een grote groep volwassenen en kinderen (nu zo’n 25-30 % van de mensheid) die een wat gevoeliger waarnemingssysteem hebben dan de meeste mensen. Ze voelen, zien, horen of weten meer dingen dan de meeste mensen, nemen dingen vaak anders in zich op en kunnen dan overprikkeld raken, met alle gevolgen van dien.

We noemen het hooggevoeligheid, hypersensitief, HSP, indigokinderen, nieuwe tijdskinderen, Asperger, ADD, ADHD, of nog heel veel meer, maar het gaat niet om het etiketten plakken. Het gaat er om dat gevoelige kinderen en volwassenen kunnen leren om met hun gevoeligheid om te gaan. 

Als gevoelig mens heb je een bijzonder talent om de energie om je heen op te pikken en waar te nemen in jezelf. Als je niet geleerd hebt om dat in goede banen te leiden, voelt al die energie vaak niet prettig. Het wordt al gauw teveel en dan kan een reeks van klachten ontstaan.

Prikkelgevoeligheid, gespannenheid, burn-out klachten,  slaapproblemen, angsten, concentratieproblemen, teveel emoties, stress, hoofdpijn, nekpijn, rugpijn en buikpijn zijn veel voorkomende klachten bij kinderen en volwassenen met een gevoelig systeem.

Bij Kerntraject benutten we het talent om energie goed op te kunnen pikken. Kinderen en volwassenen leren bewust kijken naar hoe zij omgaan met hun energie, en hoe ze daar verandering in kunnen brengen.  Met wat oefening verminderen de meeste klachten dan snel of lossen helemaal op. Je voelt je al snel een stuk lekkerder in je vel en steviger op je eigen benen!

Bel gerust eens voor een kennismaking!