︎
VOLLE MAAN MEDITATIE

met live muziek van Sarah Sounds!!!Essentie: HOOP & VERTROUWEN

De Volle Maan in december nodigt ons uit tot bekrachtiging van

HOOP & VERTROUWEN

De afgelopen maanden zijn er veel nieuwe Kosmische Golflengtes binnengekomen. De geboorte van het Licht is niet te stuiten.

Welkom om deze avond de verhoogde Lichttrillingen te verstevigen in jou. Dat brengt je een rotsvast Vertrouwen in je innerlijke Kracht.

In jou ligt een plek van enorme Licht- en Liefdesenergie besloten. Dit IJKPUNT creëert innerlijke Moed en stromende Hoop gebaseerd op de diepgewortelde Beleving van de Kracht van AL DAT IS in jou.

Vanuit hier kan je solide en vrij door het leven navigeren, juist ook in uitdagende tijden en omstandigheden.

Op weg naar het Nieuwe Samenleven, met Respect voor Alle Leven. Hoelang die weg zal zijn is direct afhankelijk van hoeveel mensen zich keer op keer toewenden naar het Licht. Weet je van Harte Welkom om samen te zingen en te resoneren in deze Liefdevolle Bekrachtiging van de Bron in jou.

We verheugen ons!


PRAKTISCH:

TIJD:
19:30 – 21:30 uur (vanaf 19:00 is de deur voor je open)
LOCATIE:
de vitaliserende praktijkruimte van Kerntraject, Braamweg 79, 3768 CE Soest
AANMELDEN via Sarah: 06 84 321 304 of sarahsounds@posteo.nl.
KOSTEN: de richtprijs is €22. Na je aanmelding ontvang je een open betaallink per email. De dag na de meditatie stuurt Sarah je je factuur. Laat de kosten nooit een belemmering voor deelname vormen! Neem even contact op, er ligt altijd een zee aan creatieve mogelijkheden voor ons open!
ALVAST LUISTEREN: Via streaming platforms als Spotify kan je alvast genieten van Sarah’s album Wonders of Life. Op Youtube vind je live opnames van o.a. In mijn schoot vind ik rust en Wild Child.

Mocht je vragen hebben, bel gerust!

Vanuit Hart en Ziel op afstand aansluiten is ook een mogelijkheid.
Het is zo waardevol om in deze tijden in Liefdevolle Aandacht te Verbinden!
Op die manier ontwikkelen we Krachtige Lichtvelden in ons eigen bewustzijn en in het menselijk collectief. Fijn als je het even meldt als je op afstand aan wilt sluiten, dan noemen we je naam en geven je met kristallen een plaats in de kring. Zo is de Verbinding nog sterker!
 

Woe 7 dec 2022
19:30 – 21:30
samenkomen 19:00