︎
NIEUWE MAAN MEDITATIES

KLANKSCHAALMEDITATIEIn 2024 komen we samen bij Nieuwe Maan*.
De Kracht van de opkomende Nieuwe Maan is het nieuwe begin, dat wat Geboren wil worden.

Je bent van Harte Welkom bij de klankschaalmeditatie rond de vraag: 
Wat mag er deze maand openbloeien in mij?

Begeleid door de zuiverende tonen van de klankschalen wordt ons energieveld opgefrist, uitgelijnd, verhelderd en geschoond. We landen dieper in onze Bron.
Vandaaruit laten we het antwoord op de vraag opborrelen, wat er tot bloei mag komen in onszelf deze maand.  Dat kan een antwoord in woorden zijn, of wat losse beelden, of een vaag gevoel, of een onbewuste energie die zich nog mag uitkristalliseren, allemaal goed.
De Vraag stellen en Openstaan voor het Antwoord is voldoende. Het zal je bewust of onbewust een Liefdevol Kompas schenken, afgestemd op jouw Hart en Ziel.
We ronden de meditatie af door de Bronenergie in klank en trilling te ondersteunen en bekrachtigen in elkaar, zodat je Volledig, Gevoed en Gesterkt de nieuwe Maan(d) in gaat!

Gun jezelf dit feestje! Ik verheug me op je komst!
 
PRAKTISCH

TIJD:
19:30 – 21:30 uur (vanaf 19:00 is de deur voor je open)
DATA:  Do 11 Jan, Za 10 feb, Zo 10 mrt, Ma 8 apr, Di 7 mei, Do 6 juni, Vr 5 juli,Zo  4 aug, Di 3 sep, Wo 2 okt, Vr 1 nov, Zo 1 dec, Ma 30 dec 2024
De avonden zijn los van elkaar te volgen, regelmatig komen versterkt het effect!
LOCATIE: de vitaliserende praktijkruimte van Kerntraject, Braamweg 79, 3768 CE Soest
AANMELDEN liefst uiterlijk een dag van tevoren via leonoor@kerntraject.nl of 06 18 707 919
KOSTEN: de richtprijs is €15,–. Laat de kosten nooit een belemmering voor deelname vormen! Neem even contact op, er ligt altijd een zee aan creatieve uitwisselingsmogelijkheden voor ons open!
TIP: neem een kristal mee en je eigen waterflesje om op te laden met de zuiverende trillingen! Fijn voor thuis!


* Nieuwe Maanmeditaties in 2024

Vanuit het Hart van Nederland versterken we al 20 jaar de Liefde en het EenheidsBewustzijn, in het ritme van de Maan. We versterken de ervaring en het bewustzijn van de Liefde, het Bronlicht in onszelf en om ons heen. Zo kan de Beleving van de Eenheid van Al Dat IS, dieper en dieper in onszelf wortelschieten. We verbinden de kosmische energie van die maand, met het aardse bewustzijn. Sommige jaren bij Nieuwe Maan (versterken wat zich mag gaan ontwikkelen) sommige bij Volle Maan (versterken wat is opgebouwd).

Wat maakt deze avonden zo fijn?︎

Vanuit Hart en Ziel op afstand aansluiten is ook een mogelijkheid.
Het is zo waardevol om in deze tijden in Liefdevolle Aandacht te Verbinden!
Op die manier ontwikkelen we Krachtige Lichtvelden in ons eigen bewustzijn en in het menselijk collectief. Fijn als je het even meldt als je op afstand aan wilt sluiten, dan noemen we je naam en geven je met kristallen een plaats in de kring. Zo is de Verbinding nog sterker!

Mocht je vragen hebben, bel gerust!


︎  Maandelijks
19:30 – 21:30 uur
samenkomen vanaf 19:00


Eerstvolgende:
Do 11 jan 2024