︎
MIDZOMERVIERING!
Essentie: Anker het Licht!

Rond 21 juni wordt op verschillende wijzen over de hele wereld het Licht geëerd. Juist in deze bijzondere tijd is het diep Zinvol om aan te sluiten op deze Golf van Bewustzijn op zovele lagen en het Licht van Hoop en Vertrouwen te verankeren in onszelf en in het Menselijk Bewustzijn.
Samen brengen we de Liefde tot bloei! Levend licht voor Ieder!

Aartsengel Gabriel neemt ons mee deze avond naar het Licht van Hoop en Vertrouwen in onszelf. Vanuit ons diepste Wezen leren we het meer Glans te geven, de Glans te verdiepen en te intensiveren, om het vervolgens in Grootse Verbinding te Verankeren in Al Dat Is.

Zo ontstaat een Krachtig verstevigde Lichtbasis in Jou. Een Lichtgeschenk aan jezelf en daarmee aan de rest van de wereld. Kom en Beleef het mee!
 

PRAKTISCH

AANVANG: 19:30 uur is de deur voor je open, 20:00 gaan we van start, ca 21.30 ronden we af
AANMELDEN: via leonoor@kerntraject.nl of 06 18 707 919
per email, bellen of sms (06 18707919) 
LOKATIE: Kerntraject, Braamweg 79 , 3768 CE Soest.
KOSTEN: Als je jouw bijdrage vooraf wilt overmaken op IBAN NL37 TRIO 0212337416 tnv Kerntraject, stuur ik je achteraf je factuur (richtprijs €15).
Laat de kosten nooit een belemmering voor deelname vormen! Neem even contact op, er ligt altijd een zee aan creatieve mogelijkheden voor ons open!

Mocht je vragen hebben, bel gerust!

Vanuit Hart en Ziel op afstand aansluiten is ook een mogelijkheid. Het voelt zó belangrijk om in deze tijden in Liefdevolle Aandacht te Verbinden! Het is zo nodig om Krachtige Lichtvelden te vormen in tijden dat wereldwijd het bewustzijn van angst en frustratie sterk geactiveerd is.
Fijn als je het even meldt als je op afstand aan wilt sluiten, dan noemen we je naam hardop en is de Verbinding nog sterker!  


Ma 21 juni 2021
20:00 -  21:30
samenkomen vanaf 19:30