“Groei en ontwikkeling is mijn passie: mensen zien opbloeien is voor mij het mooiste
dat er is!”

︎


WELKOM BIJ KERNTRAJECT


Groei en ontwikkeling is mijn passie: mensen zien opbloeien is voor mij het mooiste dat er is! Naar mijn ervaring ligt de sleutel tot blijvend helend resultaat in de versmelting van westerse wetenschap met oosterse wijsheid.

Door integratie van het beste van verschillende methoden ontstaat tijdens de sessie een creatieve en inspirerende manier van werken, exclusief toegesneden op de cliënt. Geen mens is hetzelfde en wat voor de één een goede benadering is, zou de ander tegen de borst kunnen stuiten. Het secuur afstemmen op de cliënt en precies dàt aanreiken wat nodig is, maakt iedere sessie tot een boeiend avontuur.


Leonoor Begeer, Energy Coach:

  • Internationaal gecertificeerd NLP
  • practitioner NEI therapeut
  • Kosmisch reader/healer
  • Merlin Healer
  • Kristalmaster
  • Orthopedagoog


Kerntraject biedt je een boeiende reis naar het beste in jezelf.

HET KERNWOORD IS ENERGIE


Door de jaren heen zijn diverse technieken samengesmolten tot een integrale aanpak: Energy coaching.
Alles is energie. Als je merkt hoe dat werkt, ontwikkel je meer en meer keuzevrijheid in je leven. Een energy coachingsessie bij Kerntraject is bijzonder, aangenaam en effectief.

BIJZONDER
Het is de integratie van westerse en oosterse technieken die een energy coachingsessie zo rijk en compleet maken.  Het is veel praktischer en tastbaarder dan een doorsnee healingsessie en het is veel completer en diepgaander dan een doorsnee coachingsessie. Alle lagen komen aan bod.

AANGENAAM
De meeste mensen ervaren een sessie bij Kerntraject als heel plezierig. Tijdens de sessies wordt er in een veilige omgeving zorgvuldig en aandachtig gewerkt en terwijl we dat doen, zul je merken dat er ruimte ontstaat om met een knipoog naar jezelf en het leven te kijken. We nemen ook kijkjes in andere werelden en dat kan er wel eens komisch uitzien! Lachen is gezond. Het relativeert, ontspant en houdt de pret erin. Het geeft lucht en ruimte en schenkt de moed om nieuwe stappen te zetten.

EFFECTIEF
Knelpunten worden door alle lagen heen onderzocht en in de kern geheeld. Je voelt je al snel meer in balans. Oefeningen voor thuis maken dat het helende proces actief ondersteund en uitgewerkt kan worden. Voor wie flinke stappen voorwaarts wil zetten, valt er veel te halen bij Kerntraject!


“Je kunt de wind niet veranderen, je kunt wel zelf bepalen hoe de zeilen staan.”
ROBERT BENNINGA