︎
INNERLIJKE KOMPAS TRAINING

Leer het contact met je Innerlijk Kompas versterken in 5 sessies voor jou!

Hoe heerlijk is het om duidelijk te weten wat Wijs is voor jou om te doen of juist niet te doen, ongeacht welke verwarrende situatie dan ook.

Wereld in Transformatie, wereld in de war. Communicatie op verschillende golflengte. Informatiestromen op verschillende trillingslagen. Verschillende werkelijkheden die door elkaar heen lopen. Wat een Krachtige Uitnodiging om steeds sterker te leren varen op je Innerlijk Kompas!

Ieder van ons heeft een stemmetje van binnen dat loepzuiver weet wat klopt en wat niet klopt voor jou, hier en nu. Als je heel hard gaat denken, kan je dat stemmetje niet horen. Je Innerlijke Leiding fluistert nu eenmaal vanuit je hart en niet in je hoofd of je oren. Als je meer en meer leert om je Aandacht van je hoofd naar je Hart te verplaatsen, kan je dat stemmetje steeds sterker leren waarnemen en weet je wat Wijsheid is voor jou.

Welkom Thuis in jezelf!
In 5 persoonlijke sessies leer je jouw feeling met je Innerlijk Kompas te versterken, zodat je in elke situatie ontdekken kan wat Kloppend is voor Jou, hier en nu!

We kunnen in de praktijk werken of wandelend in de natuur of telefonisch, of een in combinatie daarvan.
Bel even voor de mogelijkheden: 06 18 707 919.

KOSTEN: € 250 voor 5 sessies van 1,5 uur
TIP: Neem een introducé mee en verdeel de kosten samen. Schrijf met z’n tweeen in voor dezelfde prijs!


Cursus op afspraak