︎
HERFSTVIERING!
ESSENTIE: Innerlijke Vrede

Tijdens de Herfstequinox zijn de dag en de nacht precies even lang. Licht en donker, Yin en Yang in perfecte balans, overal op Moeder Aarde. Het is niet voor niets dat 21 september jaren geleden werd uitgeroepen tot de Internationale Dag van de Vrede!

Op verschillende wijzen wordt over de hele wereld de Vrede geëerd. Juist in deze bijzondere tijd is het diep Zinvol om aan te sluiten op deze Golf van Bewustzijn en het Licht van Vrede en Vertrouwen diep in stroming te brengen in het Menselijk Bewustzijn. Levend Licht voor Ieder!

Inkering, Transformatie, Zachtheid, Luisterend Oor voor jezelf en elkaar, daar gaat het allemaal over deze Volle Maansavond.
We manifesteren een Stroom van Vrede en Innerlijke Harmonie in Jou. Een Lichtgeschenk aan jezelf en daarmee aan de rest van de wereld.
Voor iedereen die wat meer Zachtheid en Vrede in zichzelf wil leren beleven! Kom en Beleef het mee!
 
PRAKTISCH

AANVANG: 19:30 uur is de deur voor je open, 20:00 gaan we van start, ca 21.30 ronden we af
AANMELDEN: via leonoor@kerntraject.nl of 06 18 707 919
per email, bellen of sms (06 18707919) 
LOKATIE: in de vitaliserende praktijkruimte van Kerntraject, Braamweg 79 , 3768 CE Soest.
KOSTEN: Als je jouw bijdrage vooraf wilt overmaken op IBAN NL37 TRIO 0212337416 tnv Kerntraject, stuur ik je achteraf je factuur (richtprijs €15).
Laat de kosten nooit een belemmering voor deelname vormen! Neem even contact op, er ligt altijd een zee aan creatieve mogelijkheden voor ons open!

Mocht je vragen hebben, bel gerust!

Vanuit Hart en Ziel op afstand aansluiten is ook een mogelijkheid. Het voelt zó belangrijk om in deze tijden in Liefdevolle Aandacht te Verbinden! Het is zo nodig om Krachtige Lichtvelden te vormen in tijden dat wereldwijd het bewustzijn van angst en frustratie sterk geactiveerd is.
Fijn als je het even meldt als je op afstand aan wilt sluiten, dan noemen we je naam hardop en is de Verbinding nog sterker!  


Di  21  sept 2021
20:00 – 21:30
samenkomen vanaf 19:30