︎
DE PIJN VOORBIJ

een cursus PijnVerlichtingIeder mens ervaart wel eens pijn. Hoofdpijn, rugpijn, buikpijn om er maar eens een paar te noemen. Soms kort en acuut, soms chronisch of herhaaldelijk op dezelfde plekken of overal tegelijk.
Het is mogelijk om via meditatie en zelfonderzoek je beleving van pijn een paar punten te laten zakken op een schaal van 0-10 .

Pijn is een signaal, ons lichaam probeert ons iets te vertellen.
Ik heb in mijn leven heel wat mogen oefenen in het leren luisteren naar pijn. Hernia’s, HPU met peesontstekingen, endometriose en andere pijnen hebben me geleerd hoe ik kan verstaan wat de pijn me te vertellen heeft en wat er nodig is om de pijn te verlichten, zonder daarbij pijnstillers* te gebruiken.

Ik heb veel mogen leren van pijn. Het wees me de weg naar lagen waar de energie niet optimaal kon stromen en wat er nodig was om dat te herstellen. Pijn opende mijn bewustzijn voor fysieke, emotionele, sociale, psychische en spirituele levenslessen.
Elk pijnverhaal is anders.

  • Heb jij regelmatig last van pijn in je lichaam?
  • Ben je benieuwd wat jouw pijn je te vertellen heeft?
  • Wil je leren hoe je pijn meer dragelijk kan maken, en soms zelfs helemaal kan oplossen?
  • Zou je willen leren leven zonder (of met zo min mogelijk) pijnstillers?
  • Heb je zin om je systeem zo te trainen, dat je pijn een paar punten kan laten zakken op een schaal van 0-10? 
Dan is deze cursus voor jou!

In 3 bijeenkomsten leer ik je de basisprincipes van PijnVerlichting. In de 2 weken ertussen is het belangrijk om thuis te oefenen met dat wat is aangereikt. Zo krijgen we keer voor keer meer zicht op hoe het precies werkt voor jou en kunnen we gaandeweg finetunen. Reserveer in je agenda ruim 30 min per dag oefenruimte deze weken, voor een optimale ervaring! 

Weet je van Harte Welkom!
Mocht je vragen hebben, bel me gerust.

DATA: dinsdag 26 sep, 10 okt, 24 okt 2023
TIJD: 10.30 – 12.30 uur (vanaf 10.00 uur, staat de thee voor je klaar!)
LOCATIE: Braamweg 79, 3768 CE Soest
KOSTEN: € 99  
AANMELDEN: leonoor@kerntraject.nl of 06 18 707 919

Als je niet eerder een traject bij Kerntraject gevolgd hebt, neem dan even contact op, om samen te kijken of deze cursus goed aansluit bij jouw wensen en verwachtingen.
 
* Pijnstillers hebben voor mij persoonlijk vaak meer nadelen dan voordelen (dat kan voor ieder anders zijn). De meeste pijnstillers verdoven bij mij meestal maar een klein stukje van de pijn, en ik ervaar de meeste bijwerkingen direct. Het meest ontregelende is voor mij echter, dat ze mijn Helder Bewustzijn verdoven, waardoor ik mijn aarding en Innerlijk Kompas kwijtraak en ook mijn vak niet meer kan uitoefenen. Dat maakt dat ik ze zoveel mogelijk probeer te vermijden.

Di 26 sep
Di 10 okt
Di 24 okt

10:30 – 12:30
samenkomen om 10:00