︎
BASISJAAR INNERLIJKE KRACHTDit seizoen is inmiddels van start. Vanaf september 2022 ben je weer welkom bij het Basisjaar Innerlijke Kracht! Een cursus intuïtieve ontwikkeling, om je energetische mogelijkheden dieper te leren kennen en uit te breiden. We oefenen met mindfulness, aarding, visualisatie en meditatie  in de praktijk. Je leert stap voor stap hoe je eventuele blokkades en afleidingsmanoeuvres in jezelf kan oplossen, zodat je Innerlijke Kracht toeneemt en je energie optimaal gaat stromen in je dagelijks leven!
Kom, voel en beleef het mee! 

We werken 1 keer in de maand in een vaste kleine groep op de vrijdagmiddag (max. 5 deelnemers).  Samen gaan we een jaar op avontuur. We verkennen, ontdekken en verbinden onze basis met de Aarde en de Bron in ons Hart en vandaaruit met zoveel meer!!! Tot in de diepste verfijning en tegelijk stevig met beide voeten op de grond. Je kan het direct toepassen in je dagelijks leven.
Elke maand krijg je een andere oefening aangereikt, speciaal toegesneden op waar jij op dat moment bent in jouw ontwikkeling. Zo kan je  thuis verder oefenen, waardoor je Innerlijke Kracht gaat groeien en bloeien! Liefdevol Maatwerk Gegarandeerd! Vrijdag 17 september gaan we van start!

Na het Basisjaar Innerlijke Kracht kun je doorstromen in de Cursus Wezenskracht, voor nog verdere verdieping en verfijning, als je dat wenst! Ontdek de kracht van het feest van Licht en Liefde in jou!  

 
PRAKTISCH

DATA: het Basisjaar is afgelopen september gestart, de cursusdata voor het seizoen 2022/2023 volgen in het voorjaar van 2022. 
TIJD: vrijdag of dinsdag 14.30-17.00 (vanaf 14.00 is de deur voor je open!)
LOCATIE: Kerntraject, Braamweg 79, 3768 CE Soest
KOSTEN: € 310
AANMELDEN: via leonoor@kerntraject.nl of 06 18 707 919
TIP: neem lekkere sokken of sloffen mee en je eigen waterflesje 

Wil je meer weten?
Bel gerust!

︎  Maandelijks
start weer september 2022