︎
BASISJAAR INNERLIJKE KRACHTVanaf eind augustus 2023 ben je weer welkom bij het Basisjaar Innerlijke Kracht! Een cursus intuïtieve ontwikkeling, om je energetische mogelijkheden dieper te leren kennen en uit te breiden. We oefenen met mindfulness, aarding, visualisatie en meditatie  in de praktijk. Je leert stap voor stap hoe je je energiesysteem kan versterken en eventuele blokkades in jezelf kan oplossen, zodat je Innerlijke Kracht toeneemt en je energie optimaal gaat stromen in je dagelijks leven!
Kom, voel en beleef het mee! 

We werken 1 keer in de maand in een vaste kleine groep op de maandagmiddag (max. 5 deelnemers).  Samen gaan we een jaar op avontuur. We verkennen, ontdekken en verbinden onze basis met de Aarde en de Bron in ons Hart en vandaaruit met zoveel meer!!! Tot in de diepste verfijning en tegelijk stevig met beide voeten op de grond. Je kan het direct toepassen in je dagelijks leven.
Elke maand krijg je een andere oefening aangereikt, speciaal toegesneden op waar jij op dat moment bent in jouw ontwikkeling. Zo kan je  thuis verder oefenen, waardoor je Innerlijke Kracht gaat groeien en bloeien! Liefdevol Maatwerk Gegarandeerd! maandag 28 augustus gaan we van start!

Na het Basisjaar Innerlijke Kracht kun je doorstromen in de Cursus Welkom Thuis in Jezelf, voor nog verdere verdieping en verfijning, als je dat fijn vindt! Ontdek de kracht van het feest van Licht en Liefde in jou!  

PRAKTISCH

DATA 2023/2024:  28 aug, 25 sep, 23 okt, 20 nov, 18 dec, 22 jan, 19 feb, 18 mrt, 29 apr en 3 juni.
TIJD: maandag 14.30-17.00 (vanaf 14.00 is de deur voor je open!)
LOCATIE: Kerntraject, Braamweg 79, 3768 CE Soest
KOSTEN: € 325
AANMELDEN: via leonoor@kerntraject.nl of 06 18 707 919
TIP: neem lekkere sokken of sloffen mee en je eigen waterflesje 

Wil je meer weten?
Bel gerust!

︎  Maandelijks
start 28 augustus 2023