Kerntraject, Energy Coaching

Bron van KrachtKerntraject biedt je een boeiende reis naar het beste in jezelf.

DE KERN

In onze diepste kern zijn we allemaal allemachtigkrachtig en -prachtig.
Als we in staat zijn te leven vanuit verbinding met dat wezenlijke deel in ons:

  • kunnen we onszelf optimaal ontwikkelen
  • neemt onze veerkracht en energie toe
  • creëren we meer en meer ruimte om intens van het leven te genieten

In de loop van ons leven is de verbinding met onze kern vertroebeld geraakt. Prettige en onprettige ervaringen, maakten dat we steeds verder van onze kern verwijderd raakten. Mensen begeleiden in het weer contact maken met hun kern en het uitdiepen van die verbinding is de specialiteit van Kerntraject.

HET KERNWOORD IS ENERGIE

Door de jaren heen zijn diverse technieken samengesmolten tot een integrale aanpak: Energy coaching.
Alles is energie. Als je merkt hoe dat werkt, ontwikkel je meer en meer keuzevrijheid in je leven. Een energy coachingsessie bij Kerntraject is bijzonder, aangenaam en effectief.

BIJZONDER

Het is de integratie van westerse en oosterse technieken die een energy coachingsessie zo rijk en compleet maken.  Het is veel praktischer en tastbaarder dan een doorsnee healingsessie en het is veel completer en diepgaander dan een doorsnee coachingsessie. Alle lagen komen aan bod.

AANGENAAM 

De meeste mensen ervaren een sessie bij Kerntraject als heel plezierig. Tijdens de sessies wordt er in een veilige omgeving zorgvuldig en aandachtig gewerkt en terwijl we dat doen, zul je merken dat er ruimte ontstaat om met een knipoog naar jezelf en het leven te kijken. We nemen ook kijkjes in andere werelden en dat kan er wel eens komisch uitzien! Lachen is gezond. Het relativeert, ontspant en houdt de pret erin. Het geeft lucht en ruimte en schenkt de moed om nieuwe stappen te zetten.

EFFECTIEF 

Knelpunten worden door alle lagen heen onderzocht en in de kern geheeld. Je voelt je al snel meer in balans. Oefeningen voor thuis maken dat het helende proces actief ondersteund en uitgewerkt kan worden. Voor wie flinke stappen voorwaarts wil zetten, valt er veel te halen bij Kerntraject!

 

Leonoor Begeer: energy coach
Leonoor Begeer

Gewoon doen!


Gun het jezelf om energy coaching te ervaren. Gun jezelf een energy coach. Je zult merken dat je leven plotseling een positieve wending krijgt!
Kerntraject brengt je naar je innerlijke bron van kracht.
Bel voor een afspraak 06 18 707 919

Het telefonisch spreekuur is op maandag t/m woensdag van 8.30 tot 9.00 uur

Naast de individuele sessies, werkt Kerntraject in groepen met energie tijdens workshops en cursussen.

 

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur