︎
LICHTCADEAUTJE IN WONDERBAARLIJKE TIJDEN

om Lichtwarmte te zaaien voor wie dat fijn vindt!Het is een hele kunst om goed in balans te blijven in deze tijden van lockdown, verwarrende info en corona. Lichamelijke, emotionele, financiële, sociale en psychische uitdagingen en problemen schudden ons stevig door elkaar. Deze tijd vraagt stevige wortels, en stromende Lichtkracht, om niet per ongeluk uit balans te raken door allerlei onverwachte omstandigheden.

Tijdens een kort telefonisch consult van een half uur (kostenvrij!), kijken we samen naar wat er uit balans is geraakt in jouw leven en hoe je dat kunt herstellen.

Met een oefening specifiek afgestemd op jouw situatie, leer je direct hoe je weer meer grond onder de voeten kan voelen en meer Innerlijke Vrede kan vinden.  
We gaan uit van jouw innerlijke kracht en activeren jouw zelfgenezend vermogen. Jezelf leren herpakken en herstellen fysiek, financieel, emotioneel, mentaal en spiritueel is de kern waar het om draait.

Stevigheid, balans en levensruimte voor jou, ongeacht de omstandigheden!  Een boost van Licht- en Levensenergie voor jou!

BEL of SMS: 06 18 707 919 , dan kijken we samen naar een geschikt moment voor dit Lichtcadeautje!
KOSTEN: gratis kort consult van een half uur!!!

Tot 21 jan 2022
gratis kort telefonisch consult!