︎
WORKSHOP LABYRINT EN LICHTVORTEX


Een kennismaking met het Labyrint en de Lichtvortex-energie op Braamweg 79 !!!Zin in een stromend Lichtavontuur?
Stap voor stap zal ik je begeleiden in het dieper beleven van de bijzondere Lichtenergie die midden door de praktijkruimte spiraalt en door het Labyrint in de tuin. Stromende Liefdeskracht voor jou!
Weet je van Harte Welkom!

Een Droom die Hier en Nu werkelijk is!
Toen we in 2020 Braamweg 79 aankochten, wist ik dat ik naar deze plek geroepen was, om de slapende vortex onder de oude garage weer Liefdevol tot leven te wekken. Het was me helder dat hier een nieuwe serene ruimte gebouwd mocht worden, met de vortex als Middelpunt, om daarvanuit stap voor stap de Lichtenergie te  activeren.
Tot onze verrassing bleek er ook in de tuin een slapende vortex aanwezig te zijn! Deze vroeg om een totaal andere aanpak. Daaromheen mocht ik een Labyrint ontwerpen om de energie te geleiden en weer beschikbaar te maken voor het Geheel.  

Lichtvortex ervaren
Door het midden van de praktijkruimte op de Braamweg stroomt een spiralende as van Lichtenergie. Vaak staat daar een kristalgrid op, om de essentie van een bijeenkomst energetisch te ondersteunen en te versterken.
Deze avond zal het Hart van de ruimte vrij blijven, zodat je stap voor stap dieper kan kennismaken met wat deze energie jou te brengen heeft en je als je dat wenst letterlijk in de Lichtvortex kan gaan staan!

Labyrint lopen
In de tuin gaan we vervolgens kennismaken met het Labyrint, dat tegelijk eenvoudig en wonderbaarlijk effectief is, door de bijzondere energie van de Lichtvortex in het Hart ervan!
Klein maar Fijn! Het brengt je wezenlijk Thuis in Jezelf!

Voor iedereen die de magische energie van Braamweg 79 dieper wil leren ontdekken en beleven!


PRAKTISCH:
TIJD:
19:30 – 21:30 uur (vanaf 19:00 is de deur voor je open)
LOCATIE:
de vitaliserende praktijkruimte van Kerntraject, Braamweg 79, 3768 CE Soest 
AANMELDEN: 06 18 707 919 of leonoor@kerntraject.nl
KOSTEN: €22.
TIP: zorg voor buitenkleding waar je warm en droog in blijft, en een waterflesje.


Mocht je vragen hebben, bel gerust!


Do 11 mei 2023
19:30 – 21:30
samenkomen 19:00


LET OP:
verplaatst van de middag naar de avond!!!