Routebeschrijving

Kenrtraject-BaleinKerntraject is gevestigd aan de Bergstraat 31 te Amersfoort, binnen Praktijkcentrum Balein. Zie de locatie van Kerntraject in Google Maps . Hiermee kun je een route plannen, of volg de aanwijzingen hieronder.

Openbaar Vervoer:

Ga naar station Amersfoort Centraal. Loop het station uit aan de voorzijde (Stationsplein). Ga links af richting het centrum en neem de tweede weg rechts (Vlasakkerweg) en volg deze weg tot aan het kruispunt. Hier gaat de weg over in de Bergstraat (ca. 10 min lopen).

routekaart kerntraject

Routebeschrijving auto

Op de A28 neem je de afslag 5 Maarn/Amersfoort Zuid. Volg de borden Amersfoort. Je komt dan op de Leusderweg. Volg deze weg tot aan de tweede rotonde, dit is het Julianaplein. Neem deze rotonde driekwart; je rijdt dan op de Bergstraat.

Parkeren: Ga direct de 1e afslag Rechts (na motorzaak BMW) en dan direct de eigen weg Links. Je komt dan aan de achterzijde van ons pand waar wij een eigen parkeerruimte hebben, te herkennen aan de borden met ‘Praktijkcentrum Balein’. Zie rode lijn op de routekaart hierboven.

Indien hier geen plaats meer is, dan kun je parkeren in de Bergstraat (betaald) of zie kaarje hieronder voor onbetaald parkeren.

Auto vanaf de stadsring:

Op de stadsring rijd je naar de Utrechtseweg. Na 50m, na de ING bank, ga je links. Je rijdt dan op de Zonnehof.
Parkeren: op de Zonnehof 2x naar rechts, om achter de praktijk te parkeren, op onze eigen parkeerruimte, te herkennen aan de borden met ‘Praktijkcentrum Balein’.

Indien hier geen plaats meer is, dan kun je parkeren in de Bergstraat (betaald) of zie kaartje hieronder voor onbetaald parkeren.

parkeren kerntraject amersfoort

Onbetaald parkeren onder de roze en paarse lijn, rond de Utrechtseweg, Leusderweg en Arnhemseweg.

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur