Nieuwsbrief januari 2016

In deze nieuwsbrief:

  • Staan in Licht, Gaan in Vrede is de Gouden Sleutel voor 2016!
  • De Cursus Bewustzijnsgroei: op donderdag is er een plekje voor je vrij!
  • De Kristalcursus in februari: wees er snel bij!
  • De Bron in Jou, opnieuw omdat het zo fijn is !!!
  • Verbindingsavonden: van Volle maan naar Nieuwe Maan!
  • Lenteviering 22 maart!

 

Er is een dans die eeuwig duurt; dat is de dans van verandering. -  Donna Tartt    

Daar zijn we dan

Aangeland in 2016, een Allemachtigkrachtig nieuw jaar met Lichtendmooie Kansen van een Rijkdom en Schoonheid tot in Oneindigheid! Licht en Liefde stroomt in steeds hogere frequentiegolven naar ons toe, ons uitnodigend om Dansend ons Lichtpad te gaan!

Oude patronen schreeuwen ondertussen om transformatie. Misschien heb je het gemerkt de laatste weken van 2015 en de eerste van 2016: onze lichamen piepten en kraakten. Ze zoeken hun weg naar transformatie van oude manieren van denken en doen, zodat al onze cellen vrij kunnen resoneren op de nieuwe trilling. De Gouden Tijd dient zich steeds tastbaarder aan: de Influx van de Liefdesstroom schudt aan onze fundamenten: Ben je Bereid om mee te bewegen, steeds dieper vanuit de Kern die jij bent? Durf je de Liefdevolle Schoonheid te leven die jij ten Diepste Bent? Uitgedrukt in zand ziet dat er zo uit: https://www.youtube.com/watch?v=dOSGS9ruj4U&sns=em

Staan in Licht, Gaan in Vrede is de Gouden sleutel van dit jaar.

Staan in Licht wil zeggen: Durf jij Op te Staan in de Liefdeskracht die jij ten diepste Bent? Ongeacht de reactie van de buitenwereld? Tania Kassis doet dat zo: https://www.youtube.com/watch?v=xCl0fCF5up8&sns=em

Gaan in Vrede betekent alles dat je tegenkomt in Liefde omarmen, wat het ook is. Durf jij te dansen met alles dat aan je deur klopt in dit leven?
Staan in Licht, Gaan in Vrede is stap voor stap meer en meer Verbonden leren leven met Al Dat Is. Vrede en Vreugde gegarandeerd! Dat is waar het over gaat in 2016 en we hebben vele dagen, weken en maanden de tijd om daar vol op mee te oefenen en elkaar daarin te ondersteunen. Je hoeft het niet alleen te doen!!!

Hieronder weer een overzicht van de activiteiten van Kerntraject de komende tijd; voel maar of daar iets bij is dat bij jou past.
Tijdens de Verbindingsavonden of cursussen kun je elkaar ontmoeten en ontdekken hoe deze dingen werken in ieders leven. Met liefde reik ik je tijdens de bijeenkomsten de handvatten aan die je brengen wat jij nodig hebt, om mee te bewegen met alles dat in jouw leven gaande is! Een individuele sessie is natuurlijk nog meer op maat gesneden. Weet je Welkom!!!

In Vreugdevolle Verbinding, Leonoor

Voor alle activiteiten geldt :

Meer info: www.kerntraject.nl/agenda

Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

 

Cursus Bewustzijnsgroei

Over 2 weken kan je weer instromen! Bij de Cursus Bewustzijn is een plekje voor je vrij op de donderdag! Iedere maand een inspirerende meditatiemiddag met liefdevolle ondersteuning voor jou, incl. meditatie-oefeningen speciaal op jou toegesneden, waar je thuis mee verder kan.

Data: 11 feb, 3 mrt, 14 april, 19 mei en 23 juni

Tijd: 14.30-17.00 uur (vanaf 14.00 staat de thee voor je klaar)

Kosten: € 145 ( 5 keer van feb t/m juni 2016) of € 265 (10 keer van feb t/m jan 2017)

De Kristalcursus in februari!

Vrijdag 19 februari start de cursus Werken met Kristallen weer, voor iedereen die voor het eerst de kristalcursus bij Kerntraject zou willen volgen. Met liefde en plezier neem ik je mee op reis door het Kristallenrijk. Stap voor stap leer je dieper contact te maken met het wezen van kristallen. Je leert steeds dieper invoelen wat een kristal te brengen heeft. Je leert de mogelijkheden ontdekken die ieder kristal in zich draagt. Je leert hoe je die in kan zetten voor jezelf, een plek, een situatie of nog iets anders. De toepassingsmogelijkheden van kristallen zijn zo divers...oneindig Krachtig en Prachtig! Laat je betoveren door de Wereld van de Kristallen!

Data:

Deel 1 vrijdag 19 februari

Deel 2 vrijdag 18 maart

Deel 3 vrijdag 1 april

Tijd: 14.00-17.00 uur (vanaf 13.30 staat de thee voor je klaar)

Kosten: deel 1 t/m 3 samen: € 145 (de delen vormen samen een geheel)

De Merlijncursus deel 1 en 2 in maart!

Voor ieder die van Moeder Aarde houdt en samen wil leren werken met de bomen, de dieren, de Maan, de sterren, de mineralen, de elementen en zoveel meer….
Merlijn nodigt je uit om mee te gaan op een Magische Reis en kennis te maken met de sprankeling en tinteling van zijn bijzondere energie! Met zijn heerlijke humor neemt hij je mee in de wereld van o.a. Bomen en Bloemen, Natuurwezens, Kristallen en Planeten. Hij leert je over de wetten van dit Universum en hoe je de energieën van de Natuur, kan verbinden en aanwenden ten dienste van het Geheel.

Data: Deel 1 donderdag 10 maart, Deel 2 donderdag 31 maart 2016

Tijd: 13.30-17.00 uur (thee vanaf 13.00 uur)

Kosten: € 120 voor Deel 1 en 2 samen (de delen vormen samen een geheel)

De Bron in Jou

Dit bijzondere traject ankert je sterk en stevig in Jezelf. Stap voor stap leer je het LiefdesLicht in jou ontsluieren. Het gaat over Liefhebben vanuit je Goddelijk Wezen, over je LichtKracht en Meesterschapskracht leren ontwikkelen. Jezelf ten Diepste leren Ontmoeten en jezelf Goddelijk leren Beminnen in volledig Respect en volledig Liefdevolle Verbinding met alles dat jij Bent! Gun jezelf deze Wonderweek!

Het brengt je “Liefde, Licht, Verbinding en Bewust-zijn!”( Nienke) “Eerbied voor mezelf, Heilige vereniging, en daar vanuit intense uitgestrekte vreugde” (Vivian). “ Dat verbinding met je allerbinnenste je heel sterk maakt” (Nanuk). “Stevig uitbouwen van de Liefdesbron in mijzelf, heeft zoveel LevensVreugde gebracht!” (Thea).

Planning

             Dag 1 zaterdag 9 april 10.30–16.00 uur (om 10.00 staat de thee voor je klaar!)

             Dag 2 zaterdag 16 april 10.30–16.00 uur (om 10.00 staat de thee voor je klaar!)

             Tussen 9 en 16 april een individuele sessie van 1,5 uur

             Tip voor Optimale Verdieping: creëer in deze week elke dag wat extra oefen/meditatieruimte voor jezelf

             Deze week in april is Deel I, voor wie het fijn vindt volgt in november Deel II ! Omdat het zo zalig is, bestaat er inmiddels ook al een Deel III, grijp je kans!

Kosten: € 275 (2 workshopdagen + individuele sessie van 1,5 uur).

EXTRA: Bij inschrijving ontvang je ‘De Bron in Jou’, de jongste CD van Kerntraject, als welkomstgeschenk!

Verbindingsavonden: ander ritme!

Er is iets veranderd in het ritme van de Verbindingsavonden: van de fase van de Volle Maan weer naar de fase van de Nieuwe Maan! Toen we 10 jaar geleden begonnen met de Verbindingsavonden, kwamen we altijd rond Nieuwe Maan bij elkaar. Nieuwe Maan is de fase van het zaaien, in gang zetten, zodat het tot volle wasdom kan komen.

In die eerste jaren bouwden we tijdens de Verbindingsavonden vooral aan het Krachtveld van de Poort van het Hart van Nederland. Deze is inmiddels diep verankerd tussen de OnzeLieve VrouweToren in Amersfoort en de DomToren in Utrecht. Terwijl we dat deden openden we tegelijk daarmee het Krachtveld van het Hart in onsZelf. Na een aantal jaren kwam het tot een Heilige Vereniging van de Manlijke Kracht die door de Domtoren geankerd wordt, met de Vrouwlijke Kracht van de OLVtoren. De Verbindingsavonden zijn in die tijd verschoven naar de Volle Maanfase: het voluit vieren van de Eenheid en de Kracht van de Liefde in Ons. Iedere maand weer een ander aspect van die Liefde in het volle Licht, altijd een Feest!

Vanaf dat moment is het bouwen aan het Krachtveld stap voor stap overgenomen door een team van 5 mensen die de Energie ervan nu regelmatig voeden en verzorgen. Onder leiding van St Germain doen we dit nu zo’n 4 jaar meerdere malen per week, en daarmee is het Krachtveld inmiddels uitgebouwd naar een Omniversumpoort, die het Hart van Nederland voortdurend voedt met krachtige Liefdesfrequenties op vele niveaus.

In de praktijk op Bergstraat 31, die volledig in het Krachtveld van de OmniversumPoort is opgenomen, is de Kracht en de Lichtheid van die energie Tastbaar. Als je in de ruimte aanwezig bent word je bewust of onbewust gevoed met Krachtige Liefdesenergie die je Ontwikkeling stimuleert, door jouw eigen trilling zachtjes meer en meer op te voeren, precies zoals passend is voor jou op dat moment.

Nu de OmniversumPoort met al haar Heilig Geometrische energiepatronen in en om Moeder Aarde (en ver daar voorbij) voltooid is, gaan we weer een nieuwe fase in. We gaan beginnen aan het Uitbouwen van de Nieuwe Mens in jou. Vrij van versluiering, vrij van verdoezeling, Open Oprecht Staan in je Licht en Gaan in Vrede met jezelf en ieder ander. De tools die je nodig hebt om dat te kunnen in de wereld zoals die zich op dit moment nog toont, worden je met Liefde aangereikt op elke Verbindingsavond. Met Nieuwe Maan, zodat de LiefdesKracht van de aangereikte energie, zich stap voor stap volledig in je ontvouwen kan. Een LichtGeschenk dat zich iedere dag in de loop van die maand verder laat uitpakken! Wat een Feest! Weet je Welkom!

Komende Verbindingsavonden (let op de data zijn in 2016 gewijzigd!!!):

zondag 7 februari, dinsdag 8 maart, woensdag 6 april, woensdag 4 mei, zaterdag 4 juni
en de Lenteviering is op dinsdag 22 maart!

Graag even aanmelden van tevoren!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Zorg ervoor dat je minstens 3 goede eigenschappen kunt noemen van ieder familielid en iedere kennis waar je moeite mee hebt. - Marilyn Vos Savant  

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur