Nieuwsbrief oktober 2015

In deze nieuwsbrief:

  • Er is geen tijd, alleen maar Diepte...
  • De workshop de Bron in Jou, opnieuw omdat het zo fijn is!
  • De Bron in Jou, de nieuwste CD ...om te proeven aan verdieping
  • De Kristalcursus, er zijn nog 2 plaatsen vrij!
  • Verbindingsavonden die komen
  • MidwinterViering 21 december: Stralend LichtFeest!!!

Er is geen tijd, alleen maar Diepte

Dat waren de Wonderlijke Woorden van Kuthumi op het moment dat ik van de overdosis aan activiteiten die volgens mij die dag nog gebeuren moesten, tegen de klok in probeerde te werken en vreesde dat ik het echt niet rond zou krijgen.
"Er is geen tijd, alleen maar Diepte"... er krulde zich een dikke glimlach om mijn lippen, ik hou ervan af en toe even helemaal op het andere been gezet te worden....
Magische Woorden zijn het, want het werkt!!!
Als je erin duikt in deze Woorden, je voluit overgeeft aan de Diepte en iedere activiteit vanuit het diepst van je Hart in volle Verbinding en in volle Overgave aanpakt, dan lukt het, dan Stroomt het. Wat er niet in die dag thuishoort stroomt als vanzelf van je bordje en wat er wel thuishoort verloopt zo intens en krachtig, dat je 's avonds tevreden en diep vervuld je bed in kan stappen.
In de Diepte valt alles op z'n plek
We leven aan het begin van de Gouden Tijd en alles is goed in beweging. Dat merken we in het wereldnieuws, maar ook in ons lichaam en ons dagelijks leven. De zegen is dat ons zoveel handvatten worden aangereikt, om daar steeds beter mee om te kunnen gaan. Voor zowel de grote als de kleine dingen in het leven geldt dat zelfs de meest schokkende zaken, hun plaats kunnen vinden in het Diepst van je Wezen.
In het werk dat ik met mensen mag doen, merk ik dat het effect van zo'n Diepteduik kan variëren van de beleving van Rust, Stevigheid, Liefde, Licht tot aan extatische vormen van Vervulling en Eenheidsbeleving. Vreugde Gegarandeerd!
Er is niets zo Vreugdevol als jouw Diepste Wezen!

Als je het fijn vindt neem ik je in de komende maanden mee op ontdekkingsreis in je eigen Diepte. Het activiteitenaanbod van de komende maanden is doorstroomt van dit thema. In een individueel consult kan ik je nog preciezer aanreiken, wat jou je Diepste Vreugde brengt.

Hieronder het activiteitenaanbod voor de komende maanden, voel maar wat bij jou past. De Kristalcursus en de cursus 'De Bron in Jou' gaan weer van start. Er komen weer een paar heerlijke Verbindingsavonden aan en een Stralende Midwinterviering.
Met trots mag ik ook weer aankondigen dat mijn geliefde Toon, net als vorig jaar rond kerst, op geheel eigen wijze weer een paar Pareltjes neerzet in mijn praktijk. Workshops rond prachtige woorden, zoals alleen hij dat kan. Weet je Welkom!

Hartegroet vanuit de Bron die Liefde Is, diep verankerd in ieder van ons,
Leonoor

Voor alle activiteiten geldt :
Meer info: www.kerntraject.nl/agenda
Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

De Bron in Jou

Dit bijzondere traject gaat over Liefhebben vanuit je Goddelijk Wezen, over je LichtKracht en Meesterschapskracht leren ontwikkelen. Het stap voor stap ontsluieren van het LiefdesLicht in jou. Jezelf ten Diepste leren Ontmoeten en jezelf Goddelijk leren Beminnen in volledig Respect en volledig Liefdevolle Verbinding met alles dat jij Bent!
Gun jezelf deze Wonderweek!
Het brengt je "Liefde, Licht, Verbinding en Bewust-zijn!"( Nienke)
"Eerbied voor mezelf, Heilige vereniging, en daar vanuit intense uitgestrekte vreugde" (Vivian). " Dat verbinding met je allerbinnenste je heel sterk maakt" (Nanuk). "Stevig uitbouwen van de Liefdesbron in mijzelf, heeft zoveel LevensVreugde gebracht!" (Thea).

PLANNING
• Dag 1 vrijdag 27 november 10.30–16.00 uur (om 10.00 staat de thee voor je klaar!)
• Dag 2 vrijdag 4 december 10.30–16.00 uur (om 10.00 staat de thee voor je klaar!)
• Tussen 27 nov en 4 dec een individuele sessie van 1,5 uur
• Tip voor Optimale Verdieping: creëer in deze week elke dag wat extra oefen/meditatieruimte voor jezelf
• Deze week in nov/dec is Deel I, voor wie het fijn vindt volgt in maart Deel II ! Omdat het zo zalig is, bestaat er inmiddels ook een Deel III, grijp je kans!
Locatie: Kerntraject, Bergstraat 31 te Amersfoort
Kosten: € 275 (2 workshopdagen + individuele sessie van 1,5 uur).
Handig om mee te nemen: lunchpakket, waterflesje, dikke sokken of sloffen, pen + papier

EXTRA: Bij inschrijving ontvang je 'De Bron in Jou', de jongste CD van Kerntraject, als welkomstgeschenk!

Proeven aan Verdieping? de CD 'De Bron in Jou'

De woorden en klanken op deze CD geleiden je naar diepe Verbinding met de Bron. De Bron die ons uitnodigt tot Diepe Overgave en Vertrouwen in Vreugdevolle Eenheid. Met open Hart luisteren naar deze CD brengt je Heling en Heilige Vereniging van het Vrouwlijke en het Manlijke in jou en nodigt je uit tot Oneindig Stromen in Liefdevolle Eenheid. Vreugdevolle Vervulling voor jou en het Geheel!
Wil je deze CD bestellen? Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Kosten: €12,50 (excl. verzendkosten)

De Kristalcursus

Zaterdag 14 november start de cursus Werken met Kristallen, voor iedereen die voor het eerst de kristalcursus bij Kerntraject zou willen volgen. Met liefde en plezier neem ik je mee op reis door het Kristallenrijk. Stap voor stap leer je dieper contact te maken met het wezen van kristallen. Je leert steeds dieper invoelen wat een kristal te brengen heeft. Je leert de mogelijkheden ontdekken die ieder kristal in zich draagt. Je leert hoe je die in kan zetten voor jezelf, een plek, een situatie of nog iets anders.
De toepassingsmogelijkheden van kristallen zijn zo divers...oneindig Krachtig en Prachtig! Laat je betoveren door de Wereld van de Kristallen!

Data:
Deel 1 zaterdag 14 november
Deel 2 zaterdag 12 december
Deel 3 zaterdag 16 januari 2016
Tijd: 14.00-17.00 uur (vanaf 13.30 staat de thee voor je klaar)
Kosten: deel 1 t/m 3 samen: € 145 (de delen vormen samen een geheel)

Verbindingsavonden

Dinsdag 27 oktober a.s. bij Volle maan, mogen we weer genieten van alle Rijkdom die ons door de Lichtwereld in deze dagen wordt aangereikt. El Morya nodigt je uit, Weet je van Harte Welkom!

Eerstkomende data: woe 25 nov, ma 26 jan, ma 22 feb

MidwinterViering

Maandag 21 december Midwinter 2015!
Maak je op voor een LichtPowerfeest!!! Een wereldwijd Kosmisch Lichtfeest! De Kosmische Poorten staan wagenwijd open. Met onze tonen en mantra's sluiten we aan bij de Lichtende Kracht van de vele Vieringen overal op Aarde. Samen vieren we het Licht, Stromende Vereniging van Al Dat Is, dieper dan diep, op weg naar Leven in Liefde voor Allen! Ik verheug me op je komst!

De workshops van Toon

zijn te verwachten opzondagmiddag 13 december en 20 december, nadere info volgt!

De tijd is te traag voor wie wacht,
te snel voor wie bevreesd is,
te lang voor wie treurt,
te kort voor wie zich verblijdt,
maar voor wie liefheeft, duurt de tijd eeuwig.
Lady Jane Fellowes

 

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur