Nieuwsbrief september 2014

In deze nieuwsbrief:

  • Over heftige veranderingen en het mooiste in jou...
  • NIEUW! De Bron in Jou, de nieuwste CD van Kerntraject
  • NIEUW! De workshop de Bron in Jou, die daar recht op aansluit
  • NIEUW! Het Lichtweekend voor Liefdesparen, in dezelfde Vreugdevolle Stroom!
  • Verbindingsavonden 9 september, 8 oktober, 6 november en 6 december
  • Herfstequinox en MidwinterViering 22 september en 21 december

Veranderen is niet anders worden, maar het andere in jezelf naar boven laten komen.

Lieve mensen,

Het zijn bijzondere tijden! Op vele gebieden van de dagelijkse werkelijkheid lijkt het leven heftiger dan ooit. Zaken veranderen, alles is in beweging.

En toch... in het oog van de orkaan, in het diepe midden van al die turbulentie is het Stil. Probeer maar eens, op een moment dat alles tegelijk op je af lijkt te komen: sta even stil, breng je aandacht naar je Hart en dan naar de diepte van het midden van het midden van jouw midden, daar vind je Zachtheid, Rust en Liefde.
Ga je dan nog dieper door en focus je tegelijk op het Heilig Hart van je Schoot, dan kan je de Kracht van Vreugde genereren, die als een motor al jouw zachte Liefde ondersteunt...dat biedt een heel ander perspectief! Dan kunnen de meest pijnlijke en lastigste situaties plotseling transformeren in Stromende en Vreugdevolle Levenservaringen!
De laatste jaren heb ik me vol uit mogen specialiseren in het verfijnen hiervan. Het heeft me geleerd diepe Vreugde en Innerlijke Vrede te kunnen ervaren, wat er ook in of om me heen gebeurt en van daaruit mijn bijdrage te leveren aan het Geheel.

Met Liefde wil ik die kennis en ervaring met je delen, als jij dat wilt! Zo is er de nieuwe CD, die als je er vaker naar luistert, de LiefdesKracht en Vreugde vanuit de Bron in jou, telkens dieper openen kan. En dan zijn er 2 nieuwe workshops (de Bron in Jou en het Lichtweekend voor Liefdesparen) die zinderen van Licht en Levensenergie! Hieronder het aanbod dit najaar, voel maar wat bij jou past.
Natuurlijk blijft een individuele sessie, precies op jouw lijf geschreven, ook een hele prettige en efficiënte manier om het mooiste in jezelf naar boven te laten komen.
Alles is Goed. Weet je Welkom, ik zie naar je uit!

Hartegroet vanuit de Bron die Liefde Is in ieder van ons,
Leonoor

Voor alle activiteiten geldt :
Meer info: www.kerntraject.nl/agenda
Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

Nieuwe CD

Geboren in de Lichtkracht van deze zomer: De Bron in Jou, de nieuwste CD van Kerntraject. Zeven LiefdesLichtgedichten voor Jou, ingebed in Klanken van Licht. De woorden en klanken op deze CD geleiden je naar diepe Verbinding met de Bron. De Bron die de Geliefde in jou en in mij is, die roept, verlangt, uitnodigt om ons dieper te Verenigen in Vreugdevolle Eenheid. De Geliefde die ons uitnodigt tot Diepe Overgave en Vertrouwen. Met open Hart luisteren naar deze CD brengt je Heling en Heilige Vereniging van het Vrouwlijke en het Manlijke in jou en nodigt je uit tot Oneindig Stromen in Liefdevolle Eenheid. Vreugdevolle Vervulling voor jou en het Geheel!
Met intense vreugde en toewijding hebben we deze zomer aan deze CD gewerkt. Het resultaat glanst van LiefdesKracht! Dank aan Vivian en Felix!
Wil je deze CD bestellen? Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Kosten: €12,50 (excl. verzendkosten)

NIEUW! De dubbele workshop De Bron in Jou

Dit bijzondere traject gaat over Liefhebben vanuit je Goddelijk Wezen, over je LichtKracht en Meesterschapskracht leren ontwikkelen. Het stap voor stap ontsluieren van het LiefdesLicht in jou. Jezelf ten Diepste leren Ontmoeten en jezelf Goddelijk leren Beminnen in volledig Respect en volledig Liefdevolle Verbinding met alles dat jij Bent!
Gun jezelf deze Wonderweek!

Planning
• Dag 1 Zaterdag 4 okt 10.00 - 15.30 uur ( vanaf 9.30 staat de thee voor je klaar!)
• Dag 2 Zaterdag 11 okt 10.00 - 15.30 uur ( vanaf 9.30 staat de thee voor je klaar!)
• Tussen 4 en 11 okt een individuele sessie van 1,5 uur
• Tip voor Optimale Verdieping: creëer in deze week elke dag wat extra oefen/meditatieruimte voor jezelf
Locatie: Kerntraject, Bergstraat 31 te Amersfoort
Kosten: € 275 (2 workshopdagen + individuele sessie van 1,5 uur).
Handig om mee te nemen: lunchpakket, waterflesje, dikke sokken of sloffen, pen + papier

EXTRA: Bij inschrijving ontvang je 'De Bron in Jou', de nieuwste CD van Kerntraject, als welkomstgeschenk!

NIEUW! Lichtweekend voor Liefdesparen

Geef je relatie vleugels!
Dit weekend gaat over Liefhebben vanuit je Goddelijk Wezen, over LichtKracht en Meesterschapskracht leren ontwikkelen binnen je liefdesrelatie. Een liefdesrelatie is bij uitstek geschikt om LichtKracht, LiefdesKracht en Meesterschap in elkaar te stimuleren en zich te laten ontvouwen. Dat vraagt wel de moed van beiden, om Openheid en Vertrouwen tussen jullie te verdiepen en te verfijnen. Het openstaan voor een vorm intimiteit, die anders is en dieper gaat dan fysieke intimiteit. Elkaar leren Aanraken, ver voorbij de huid! Dat kan gepaard gaan met fysieke aanraking, maar dat is geen noodzakelijke voorwaarde. Je leert vanuit je Kosmisch en Goddelijk Zijn elkaar te ontmoeten en LiefdesKracht te genereren in jullie fysieke Zijn.

Datum: van vrijdag 7 november 17.00 uur tot zondag 9 november 17.00 uur
Locatie: We verblijven in het voormalig boswachtershuis in het Deelerwoud op de Veluwe

Aantal deelnemers: om optimale aandacht en begeleiding te garanderen, kunnen er maximaal 3 paren deelnemen.
Kosten: € 450 per persoon incl. overnachtingen, thee, sappen, versnaperingen en vegetarische maaltijden

EXTRA: Bij inschrijving ontvang je 'De Bron in Jou', de nieuwste CD van Kerntraject, als welkomstgeschenk!

Verbindingsavonden

Op 9 september, 8 oktober, 6 november en 6 december bij Volle maan, zullen we weer mogen genieten van alle Rijkdom die ons die maand wordt aangereikt. Weet je van Harte Welkom!

HerfstequinoxViering en MidwinterViering

Op maandag 22 september en zondag 21 december gaan we weer uitgebreid genieten van een wereldwijd Kosmisch Lichtfeest! De Kosmische Poorten staan wagenwijd open. Met onze tonen en mantra's sluiten we aan bij de Lichtende Kracht van de vele Vieringen overal op Aarde. Samen vieren we het Licht, Stromende Vereniging van Al Dat Is, dieper dan diep, op weg naar Leven in Liefde voor Allen! Ik verheug me op je komst!

 

Blijf je verwonderen. Laat je overdonderen. Zie in het dagelijkse het bijzondere. - Huub van der Lubbe -

 

 

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur