Nieuwsbrief april 2014

In deze nieuwsbrief:

  • Voorbij woorden...
  • NIEUW! De Stiltekring
  • NIEUW! LichtKlankavonden
  • Gun jezelf een EssentieKrachtreading
  • Verbindingsavonden 14 mei, 13 jun, 12 jul
  • Midzomerviering 21 jun

Nieuwsbrief april 2014

Voorbij woorden...

Sinds 3 weken ( zegt de kalender, "een paar dagen" zegt m'n Hart) ben ik weer thuisgekomen in het Hart van Nederland, na een bijzondere Reis.
Met 5 Lichtwerkers reisden we door Zuid-Engeland, met een Team van medereizigers op afstand, binnen het Krachtveld van de Zonneschijf bij Silbury Hill. Dit is één van de 12 Zonneschijven die vlak onder de Aardkorst liggen. In samenwerking met de Krachtvelden van de andere 11 Zonneschijven hebben we vanuit de 13e Zonneschijf in het Hart van de Aarde, Energiestructuren mogen creëren die de influx van God's Adem versoepelt en verstevigt in en om planeet Aarde en al haar bewoners. Dat klinkt misschien wat Wonderlijk, en dat is het ook... de impact van deze Reis gaat ver voorbij woorden.

'God's Adem', een wonderlijk woord...het voelt als Diepe Liefdesenergie die als Gouden Adem pulseert in en om elk deeltje Aardse Materie en op die manier zachtjes aanklopt in en om Alles...Soms wordt het direct toegelaten, soms mag het nog wachten, dan blijft het Aanwezig, pulserend, Teder Uitnodigend, zolang als maar nodig is, alle Ruimte schenkend... Misschien kan je het voelen in Jou, het is als een Zachte Adem om je lichaam, om al je weefsels, om elke cel en daarin, als jij dat wilt. Als je heel Zacht wordt, kan je voelen dat het pulseert vanuit het Diepst van je Wezen tot ver voorbij de uiterste grenzen van je Energieveld: Voedend, Vervullend, Verenigend en nog veel meer...

Met Liefde neem ik je mee de komende tijd, zo ver als zinvol en wenselijk is voor jou, op dit ademende Pad van Diepte, Liefde en Vervulling.
Een essentiereading en -healing is zondermeer de meest rechtstreekse route op die Weg.
Een nieuwe mogelijkheid is de 'Stiltekring', die je in alle Zachtheid leert afdalen in de Diepe pulserende Stilte in jou en je de mogelijkheid aanreikt, om daar in ieder geval om de week, naar terug te keren.
Nieuw zijn ook de Lichtklank-avonden. Voor wie de Vreugde van het zingen als toegangsweg naar Diepte en Vervulling ontdekken wil.
En dan zijn er natuurlijk de Verbindingsavonden die telkens weer dieper mogen Glanzen.
We stromen de zomer in, met een zalige Midzomerviering, die voelt als een ruime brede Gouden Rivier.........Overvloed!!! Feest!!! Weet je van Harte Welkom!!!

NIEUW! De Stiltekring
Beleving van de Diepe Stilte in Jou.

Laat me je meenemen naar de Liefdevolle Diepte in Jou. Geef je over aan de Zachte Kracht die Jij Bent, en verleid jezelf om daar samen een poos in Stilte te vertoeven.
Je zult merken dat je leven meer en meer in een nieuw Veld zal gaan resoneren, als je jezelf dit om de week gunt!

DATA: donderdag 1 mei, 15 mei, 29 mei, 12 juni, 26 juni
TIJD: 20.00-21.30 uur (19.30 thee)
KOSTEN: €17,50 per avond of € 65 voor de 5 avonden samen.

NIEUW! LichtKlank avonden
Vreugde is wie wij zijn, als we ons niet in beslag laten nemen door iets anders.

Heb je zin om de Vreugde in je Hart wakker te zingen? Weet je Welkom en Zing je Hart Vrij!!!
Woorden van Licht op eenvoudige melodieën... simpel en eenvoudig voor iedereen. Door de avond heen leren we afstemmen op onszelf en op elkaar. Gaandeweg ontdekken we de Vreugde van het zingen van de Woorden uit ons eigen Hart en leren we elkaar daarmee te Inspireren. Ik beloof je: dit wordt een Feest!!!

Zonder stenen in de rivier zou het stromend water
geen melodie hebben - Carl Perkins -

DATA: dinsdag 20 mei, 3 juni, 17 juni en 1 juli 2014
TIJD: 20.00-21.30 uur (19.30 thee)
KOSTEN: €17,50 per avond of € 50 voor de 4 avonden samen.

Gun jezelf een EssentieKrachtreading

Een korte sessie die je Kernwoorden aanreikt, die horen bij jouw EssentieKracht, jouw KernKracht. Met tips en adviezen die je de weg wijzen op jouw Lichtpad, je richting geven naar het Hart van je Goddelijk Zijn.

Als je wilt kan je de sessie verlengen met een EssentieKrachthealing om die weg voor je te openen, zover als Zinvol is voor jou op dit moment.

Kosten EssentieKrachtreading: €37,50 (half uur)
Essentiekrachtreading plus EssentieKrachthealing: €110 (anderhalf uur)

Verbindingsavonden

14 mei, 13 juni en 12 juli bij Volle maan, zullen we weer mogen genieten van alle Rijkdom die ons die maand wordt aangereikt. Weet je van Harte Welkom!

Midzomerviering

Zaterdag 21 juni(en mogelijk zondag 22 juni)
Midzomer: de Kosmische Poorten staan wagenwijd open. Met onze tonen en mantra's sluiten we aan bij de Lichtende Kracht van de vele Midzomervieringen overal op Aarde. Samen vieren we het Licht van de langste dag! Stromende Vereniging van Al Dat Is, dieper dan diep, op weg naar Leven in Liefde voor Allen! Weet je van Harte Welkom!

PS Bij overvloedige aanmelding zal er ook op zondagavond 22 juni Midzomerviering zijn. Geef even aan bij aanmelding, waar je voorkeur naar uitgaat: zaterdag 21 of zondag 22 juni.

Voor alle activiteiten geldt :
AANMELDEN: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

Hartegroet vanuit de Bron die Liefde Is,

Leonoor Begeer

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur