Nieuwsbrief november 2013

In deze nieuwsbrief:

  • Het Veld van Goddelijke Kracht
  • NIEUW! De workshop EssentieKracht
  • Kristallenklankbad: Genezing van je Ziel!
  • Gun jezelf een EssentieKrachtreading
  • Verbindingsavonden 17 nov en 13 dec
  • Midwinterviering 21 en 22 dec

Nieuwsbrief november 2013

Richt je op de deuren, niet op de muren. Rehana Gulzar

Het Veld van Goddelijke Kracht

Tsja, en daar staat dat woord dan ineens: ‘Goddelijk’. Tijdenlang heb ik het in mijn geschreven teksten willen vermijden, vanwege de religieuze vervormingen ervan, en nu kom ik er niet meer omheen. Het woord alleen al, opent deuren.
Begin oktober heb ik met 3 collega-Lichtwerkers een Reis mogen maken. In het Hart van Schotland werkten we 13 dagen lang, in en door en vanuit het Veld van Goddelijke Kracht, geen moment waren we daarbuiten (en nog steeds niet). Een enorme intensivering en verdieping van alle Lichtwerk dat we ooit hebben mogen ervaren. Vervuld van diepe Dankbaarheid en Eerbied voor wat we vanuit dat Veld hebben mogen creëren en beleven, heb ik afgelopen week weer vol op cursussen en sessies mogen geven. Tot ieders blijde Verwondering zijn die sessies als vanzelf intenser, effectiever en Liefderijker dan ooit. Nieuwe Werelden gaan open. Hoe vervuld kunnen we Zijn?

Door de tijd heen zijn we als mensen er aan gewend geraakt om onze Goddelijke Creatiekracht en daarmee onze plaats in het Goddelijk Geheel te ontkennen. Bewustzijn van je Plek in het Geheel, Eerbied daarvoor en besef van de impact van je handelingen, maakt dat je je Inbreng van Licht en Liefde kan verdiepen. Tijdens onze reis (en de voorbereiding daarvan) hebben we ervaren dat dit direct staten van Vervulling en Gelukzaligheid tot gevolg heeft, die we allang vergeten waren, niet meer wisten dat er zulke intense, in Liefde Verbonden staten van Zijn bestonden….Vervolgens functioneren die staten van Zijn dan automatisch weer als optimale voedingsbodem voor nog diepere Liefdesstromen, door de ruim geopende lichaamskanalen, die inherent zijn aan de beleving van Vervulling en Gelukzaligheid.

Het leven begint aan het einde van je comfortzone. - Neale Donald Walsh - schrijver van ‘een Ongewoon Gesprek met God’

Met Liefde neem ik je mee de komende tijd, zo ver als zinvol en wenselijk voor jou is, op dat Pad van Liefde en Vervulling. Een essentiereading en -healing is zondermeer de meest rechtstreekse route op die Weg, net als een KristallenKlankbad. Een nieuwe mogelijkheid is de workshop ‘EssentieKracht’, die straalt van Liefdevolle Geborgenheid en Diamantkracht. En dan zijn er natuurlijk de Verbindingsavonden die telkens weer dieper Glanzen. We sluiten dit bijzondere jaar af, met een Stralende Midwinterviering (ik kan de Kracht daarvan nu al voelen…het wordt een Feest!!!)! Weet je van Harte Welkom!!!

NIEUW! De workshop EssentieKracht
Beleving van het Veld van Goddelijke Kracht in en om ons heen.


Geef je over aan de diepgaande Zachte Kracht van de Witte Leeuw tijdens de geleide meditatie. Voel de oneindige Geborgenheid die de Witte Leeuwin je bieden kan en laat je meenemen in de sprankelende Diamantkracht van het Witte Welpje.
Stap voor stap zullen ze je leiden naar je Essentie, je Diepste Wezen, de Goddelijke Kracht in Jou!
Vervolgens is er ruimte voor persoonlijk advies op maat, hoe met deze Kracht thuis verder te werken.

DATUM: vrijdag 15 november
TIJD: 14.00 -16.30 uur (vanaf 13.30 staat de thee voor je klaar!)
KOSTEN: €30

Kristallenklankbad: Genezing van je Ziel!

Heb je ooit ervaren hoe het is als jouw naam je vanuit Liefde wordt toegezongen, terwijl je in een bad van Kristallen ligt? Geloof me, het geeft je een Liefdevolle Powerboost voor tijden en werkt diep helend voor je Ziel!
Je ligt heerlijk zacht, omringd door kristallen en voelt de tintelende stroom van liefdevolle woorden en harttonen die daar doorheen werken. Kristallen, klanken en woorden zuiver afgestemd op wat jij nodig hebt op dat moment.
Let op : donderdag 14 november zijn er nog 2 plaatsen vrij!!!

DATA: donderdag 14 november 2013, woensdag 27 november, maandag 20 januari 2014
TIJD: 20.00-22.15 uur (19.30 thee)
KOSTEN: €35

Gun jezelf een EssentieKrachtreading

Een korte sessie die je Kernwoorden aanreikt, die horen bij jouw EssentieKracht, jouw KernKracht. Met tips en adviezen die je de weg wijzen op jouw Lichtpad, je richting geven naar het Hart van je Goddelijk Zijn.
Als je wilt kan je de sessie verlengen met een EssentieKrachthealing om die weg voor je te openen, zover als Zinvol is voor jou op dit moment.

Kosten EssentieKrachtreading: €37,50 (half uur)
Essentiekrachtreading plus EssentieKrachthealing: €110 (anderhalf uur)


Verbindingsavonden

17 november Thema: Genieten!
Durf jij Volledig te Genieten? Weet jij hoe het voelt om je Vol-Ledig te openen voor de Stroom van Liefde in en om je heen? Verleid jezelf om deze avond mee te mogen maken…een Geschenk voor je Leven!
13 december Thema: 13-12-13 Voltooiing en Nieuw Begin
Een jaar na 12-12-12 voltooien we de geboorte van het eerste jaar van de Nieuwe Aarde en omarmen we de Gouden Tijd die voor ons ligt… Een diepe doorkijk op al het LichtKrachtwerk dat afgelopen jaar is gemanifesteerd, verdiept je beleving daarvan en opent je kanalen. Dit is een unieke Kans voor je energiesysteem om soepel en voortdurend mee te kunnen stromen in wat de Nieuwe Tijd ons aanreikt!

Midwinterviering

zaterdag 21 december (en mogelijk zondag 22 december)

Dit wordt een zeer bijzondere avond: de 12-voudige Geboorte van het Goddelijk Licht in de Aardse stof zal worden voltooid: Hemel op Aarde. De tinteling daarvan zal tot in je botten voelbaar zijn, de zinderende Kracht ervan zal je voeden tot in 2014! De Kosmische Poorten staan wagenwijd open. Met onze tonen en mantra’s zullen we aansluiten bij de Lichtende Kracht van de vele Midwintervieringen overal op Aarde. Liefdevolle Vereniging van Hemel en Aarde tot in onze botten, op weg naar Leven in Liefde voor Allen! Weet je van Harte Welkom!

PS Bij overvloedige aanmelding zal er ook op zondagavond 22 december Midwinterviering zijn. Geef even aan bij aanmelding, waar je voorkeur naar uitgaat: zaterdag 21 of zondag 22 december.

Voor alle activiteiten geldt :
MEER INFO: www.kerntraject.nl/agenda
AANMELDEN: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

In Liefde, Vreugde en Vervulling,

Leonoor Begeer

Je bent een levende magneet.
Wat je aantrekt in het leven is in harmonie met je krachtigste gedachten. Brian Tracy

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur