Nieuwsbrief maart 2013

In deze nieuwsbrief:

  • De nieuwe locatie: een Geschenk!
  • Nieuw! Kristallenklankbad: pure Verwennerij!
  • De Natuurtochten komen er weer aan!!!!
  • De kristalcursus voor beginners start in mei!!
  • FEEST Kerntraject 10 jaar: dus een cadeautje voor jou!!!
  • Verbindingsavond op 27 maart, 29 april, 25 mei, 22 juni (MidzomerViering!)

Een kalme geest is alles wat je nodig hebt.
Zodra je geest stil is, volgen de juiste dingen vanzelf. - Nisargadatta Maharaj -

BERGSTRAAT 31, de nieuwe locatie

Hoe heerlijk kan het zijn om een nieuwe start te maken! De verandering van standplek waar ik een jaar geleden nog tegenop zag, bleek uiteindelijk een Geschenk te zijn.  Door me voortdurend in kalmte af te stemmen op de Lichtwereld, werd het een reeks van prachtige ervaringen. Zovele lieve handen werden uitgestoken, vrolijke samenwerkingen, tintelende gesprekken, bijzonder efficiënte inkopen (Als ik wil stoppen bij de Gamma, zegt St. Germain: “Even doorfietsen naar de Praxis voor de juiste gordijnstok” en ja hoor: daar staat-ie! “En voor de stoelen moet je bij de Trendhopper zijn!”....wat een Pret! Dit scheelt zoveel gezoek en geshop!!!), prachtige creaties, fijne nieuwe collega’s enz. enz. enz. Zoveel Liefdevolle Aandacht en Energie.....dat maakt heel Dankbaar en Stil…
Voor wie de nieuwe ruimte nog niet beleefd heeft, kom beslist een keer langs, want dit wil je niet missen: zorgvuldig is de energie in de nieuwe ruimte, laag voor laag in Liefdevolle Samenwerking opgebouwd, vertaald in een groots sprankelend 5-voudig Gouden Levensbloempatroon op de muur. De helende Kracht ervan is enorm: cliënten en cursisten gaan steevast glimlachend en stralend de deur weer uit!

Hieronder wat suggesties om bij Kerntraject binnen te stappen en samen te genieten van de tintelende energie. Daarnaast kan een afspraak maken voor een persoonlijk consult of een kristalsessie natuurlijk ook altijd!

 

Nieuw: Kristallenklankbad!!!

Je ligt heerlijk zacht, omringd door kristallen en voelt de tintelende stroom van liefdevolle harttonen die daar doorheen werken. Kristallen en klanken zuiver afgestemd op wat jij nodig hebt op dit moment. 
Gun jezelf deze verwennerij!

We werken in een kleine groep met max.4 personen. Je zult merken, zowel verwennen als verwend worden is een Feest!!

DATA: 2 apr; 3, 23, 30 mei; 10 juni  
TIJD: 20.00-22.00 uur (19.30 thee)
KOSTEN: €35,00 per avond
AANMELDEN: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919
INFO: http://www.kerntraject.nl/agenda

In mei weer van start: de cursus Werken met Kristallen!

Deze beginnerscursus is voor iedereen die wil leren werken met de sprankelende energie van kristallen.
Leer contact te maken met het wezen van verschillende kristallen en mineralen. Ontwikkel je intuïtieve vermogen in het werken met kristallen en leer dit bewust in te zetten voor groei en ontwikkeling. Leer kristallen openen, reinigen en activeren. Creëer je Persoonlijk Krachtwiel met kristallen en ervaar de helende werking ervan voor jaren!

DATA
: 29 mei (deel 1), 19 juni (deel 2), 3 juli (deel 3).
TIJD: 3 woensdagen van 10.00 – 14.00 uur (uitloop tot 14.30 uur)
KOSTEN: €165   incl. thee en reader,  excl. lunch en materiaal
AANMELDEN: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919
INFO: http://www.kerntraject.nl/agenda

Ze zijn er weer: de Natuurtochten van Kerntraject!

Samen de natuur in en voelen wat daar te beleven valt op energetisch niveau! Maak kennis met de onmetelijke rijkdom van de natuur. Op een doordeweekse dag, als het heerlijk stil is in het bos, leer je met een andere bril de natuur te beleven... ik beloof je een onvergetelijke morgen!

DATA: vrijdag 3 mei, woensdag 15 mei, dinsdag 21 mei, maandag 3 juni, dinsdag 18 juni

TIJD: 9.30 - 12.00 uur

LOKATIE:  we wandelen elke keer op een andere plek (Soest, Baarn, Lage Vuursche). Na je aanmelding laat ik je weten waar we voor de komende tocht verzamelen.

KOSTEN:  € 17,50 per keer

AANMELDEN: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919
INFO: http://www.kerntraject.nl/agenda

Verbindingsavonden

27 maart, 29 april, 25 mei, 22 juni (MidzomerViering!)

De eerstkomende Verbindingsavond is volgende week met volle maan op woensdag 27 maart. Thema: Opstaan in je LiefdeVolle Kracht.

AANMELDEN: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919
INFO: http://www.kerntraject.nl/agenda

Deze hele maand nog FEEST!!! 10 jaar Kerntraject!!!

Tien jaar geleden opende ik met veel enthousiasme en een hart vol van verwachting de deuren van Kerntraject. Wat er vervolgens ontstond, was meer dan ik had durven dromen! Ik voel me rijk en vervuld dat ik al zoveel jaren dit inspirerende werk mag doen en ga daar met Liefde mee door! De stralende ogen van cliënten en cursisten, de stromende inspiratie vanuit de Lichtwereld, ingebed in de krachtige verbinding met Moeder Aarde…ik zou het nooit meer willen missen…wat een zalig Levenspad!!!

In februari schreef ik al: bij feest hoort natuurlijk een cadeautje:
Als je in februari of maart de jarige praktijk bezoekt, ligt er een kristal speciaal voor jou klaar! En natuurlijk krijg je daar een persoonlijke reading bij, zodat je weet wat dit helende steentje jou te brengen heeft!!!

Of je nu komt voor een sessie, een cursus of een Verbindingsavond in februari of maart, weet dat er een kristal tintelend ligt te wachten op jou!

………..Nog 10 dagen te gaan!!!!

In Feestelijke Verbinding,

Leonoor Begeer

De manier waarop we communiceren, met anderen én onszelf, bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van ons leven. - Anthony Robbins  -

 

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur