Nieuwsbrief februari 2013

In deze nieuwsbrief:

  • Nieuwe locatie: Bergstraat 31 te Amersfoort!
  • Vertrouwen, Vertrouwen, Vertrouwen
  • FEEST Kerntraject 10 jaar: dus een cadeautje voor jou!!!
  • Cursus BewustZijn: op donderdag is er nog een plekje vrij!
  • Verbindingsavond op 27 januari, 25 februari, 27 maart
  • Lenteviering 20 maart!

 

Wees los van de dingen als de dauwdruppel op een lotusblad , die er bij de geringste beweging vanaf glijdt. -Bhagavadgita -


LET OP!!! Nieuwe locatie vanaf 1 maart: BERGSTRAAT 31!!!

Lieve mensen,

Sinds eind augustus weet ik dat mijn huurcontract op de Utrechtseweg op 28 februari afloopt en niet langer verlengd kan worden. De firma Ruitenberg wil het gebouw weer benutten voor eigen gebruik. Ruim vier en een half jaar heb ik met zeer veel plezier in deze prachtige ruimte gewerkt, het idee deze omgeving te moeten verlaten, ging me echt aan het hart… zou ik ooit nog zoiets sfeervols kunnen krijgen?

Dapper stortte ik me een moment in het makelaarsgebeuren, maar na een paar uitermate troosteloze kantoorruimtes bekeken te hebben, wendde ik me tot de Lichtwereld. “Vertrouwen” werd er gezegd en “Stoppen met makelaars, internetten enz.: Focus op het positieve, het komt goed!”

Bijzondere weken en maanden gingen voorbij, waarin ik voortdurend m’n focus richtte op de positieve uitkomst en energetisch samenwerkte met de Lichtwereld. Ondertussen kwam het einde van het contract (28 februari 2013) steeds naderbij…Vertrouwen…Vertrouwen….

Vertrouwen

Een tijdje terug mocht ik een paar zeer effectieve behandelingen ontvangen van Daniel Snijders in Praktijkcentrum Balein op Bergstraat 31. Ik zag daar hoe 4 energetisch therapeuten met liefde de medische sfeer van de fysiotherapiepraktijk die er daarvoor in zat, hadden omgetoverd in een heerlijk warm professioneel geheel. Ik dacht: “Hier zou ik wel willen werken….” Ik wilde bijna vragen of ze een ruimte vrij hadden, maar ach, waarom zou ik: ik zat toch goed op de Utrechtseweg?

Dinsdag 15 jan j.l. rolde er een mail van Daniel in mijn mailbox: praktijkruimte te huur! Donderdag gebeld, vrijdag kijken en een leuk gesprek, maandag vertelden ze me dat het al per 1 maart zou kunnen ipv 1 juli…kortom het stroomde in sneltreinvaart! Het hing nog even op de contractduur die langer was dan gewenst….ik bleef vertrouwen op de Lichtwereld….positieve focus… donderdag 24 jan belt de hoofdhuurder: “Zo’n leuk gesprek gehad met de eigenaar! De huur wordt niet verhoogd dit jaar en de contractduur is met 2 jaar ingekort!!!” Daar wordt je heel stil van. Dankbaarheid, Eerbied en Verwondering… binnen 9 dagen was het helemaal rond en het voelt heel goed.

Kortom:
De Verbindingsavond op 25 februari is de laatste bijeenkomst op de Utrechtseweg, daar ronden we de energie af. Dan even een weekje schilderen, inpakken, verhuizen, inrichten en energie inzetten en dinsdag 5 maart gaan de deuren van Kerntraject open op BEGSTRAAT 31!!


FEEST!!! 10 jaar Kerntraject!!!

Tien jaar geleden opende ik met veel enthousiasme en een hart vol van verwachting de deuren van Kerntraject. Wat er vervolgens ontstond, was meer dan ik had durven dromen! Ik voel me rijk en vervuld dat ik al zoveel jaren dit inspirerende werk mag doen en ga daar met Liefde mee door! De stralende ogen van cliënten en cursisten, de stromende inspiratie vanuit de Lichtwereld, ingebed in de krachtige verbinding met Moeder Aarde…ik zou het nooit meer willen missen…wat een zalig Levenspad!!!

Bij feest hoort natuurlijk een cadeautje:
Als je in februari of maart de jarige praktijk bezoekt, ligt er een kristal speciaal voor jou klaar! En natuurlijk krijg je daar een persoonlijke reading bij, zodat je weet wat dit helende steentje jou te brengen heeft!!!

Of je nu komt voor een sessie, een cursus of een Verbindingsavond in februari of maart, weet dat er een kristal tintelend ligt te wachten op jou!

Cursus Bewustzijnsgroei

Er is nog een plekje op de donderdag!!!! Wees er snel bij: 7 februari gaan we van start!

Gun jezelf deze doorlopende ondersteuning en inspiratie!

Meer info: http://www.kerntraject.nl/cursus-en-training/cursus
Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

 

Verbindingsavonden in februari en maart

25 februari, 27 maart, 20 maart LenteViering

De eerstkomende Verbindingsavond is met volle maan op maandag 25 februari. De laatste bijeenkomst op de Utrechtseweg, vanaf 1 maart ben je welkom op Bergstraat 31!

Lente-equinox: op woensdag 20 maart vieren we samen met zovelen op Aarde, het begin van de lente. We verbinden ons in Stilte, we bezingen het Nieuwe Leven en resoneren op de Kracht van de Kosmische Poorten die deze dag wagenwijd openstaan!

Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919
Meer info: http://www.kerntraject.nl/agenda

 

Er is een heel eenvoudig recept om gelukkig te zijn. Laat gewoon de eis, die je aan dit moment stelt, varen.-Adyashanti -

In Feestelijke Verbinding,

Leonoor Begeer

 

 


 

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur