Nieuwsbrief januari 2013

In deze nieuwsbrief:

  • Eerbied en Verwondering: de Kracht van 2013!
  • Kristalcursus deel 4, 5 en 6: start op vrijdag 18 januari
  • Cursus BewustZijn: op maandag, donderdag en vrijdag!
  • Verbindingsavond op 27 januari, 25 februari, 27 maart, 29 april en 25 mei
  • Lenteviering 20 maart, Midzomerviering 22 juni!
  • Workshop: de Kubus van Metatron: Heilige Geometrie!
  • De CD's van Kerntraject: Fluisterlicht wil je niet missen!

 

Het geheim van geluk is vrijheid; het geheim van vrijheid is moed. -Thucydides -

Eerbied en Verwondering

Ieder moment dat we de Moed vinden om vol uit voor de waarden van de Nieuwe Aarde te gaan, ervaren we Vrijheid en Geluk. Hoe mooi kan het leven zijn? Sinds 21 december is het een tastbaar feit dat alles dat niet op Liefde trilt, geen enkele voedingsbodem meer vindt en zal afsterven. Hoe snel dat gaat hangt van onze Moed om vol voor de Liefde en alle bijbehorende waarden, te gaan staan.

2013 is het jaar van de Verfijning.
De manier waarop we elkaar, onze leefomgeving en onszelf in de loop der tijd zijn gaan benaderen, is bijzonder grof en levert angst en volstrekt onnodige verwondingen op.
Eerbied en Verwondering zijn levenshoudingen die we als mensheid de laatste decennia behoorlijk uit het oog verloren zijn. De Uitnodiging is om het komende half jaar die 2 begrippen in al hun gelaagdheden te onderzoeken en in ons leven vorm te geven. Zij vormen de basis van waaruit Verfijning zich steeds verder zal gaan ontwikkelen.

Eerbied
Eerbied voor de ander en zijn of haar weg, eerbied voor dat wat in de loop der jaren gegroeid is, eerbied voor de natuur, eerbied voor dat wat kwetsbaar is en vooral eerbied voor jezelf op alle niveaus. Van je Innerlijk Kind tot je Goddelijk Zijn. Met alle respect voor je bewuste en onbewuste handelingen, je volkomen- en onvolkomenheden. Je bent een mens op weg, die Liefdevolle Aandacht verdient bij iedere stap die je zet. Als je bewust Eerbied en Liefdevolle Aandacht voor jezelf op kan brengen, stroomt het als vanzelf in je dagelijks Zijn en daarmee in het Geheel.

Verwondering
Als je je verwondert over het leven, de dingen die gebeuren, het gedrag van anderen en je eigen gedrag, is het makkelijker om vrij van oordeel te zijn. Je observeert met de ogen van een kind, alsof je het voor het eerst ziet en omarmt het als een wonder…zelfs de meest ongemakkelijke situaties kun je zo een innerlijk glimlach in je Hart laten toveren. Het wordt gemakkelijker om het Geschenk in ieder ‘drama’ te zien: Ware Magie! En heerlijk om mee te oefenen!

De afgelopen maanden hebben we elkaar weer tijdens verschillende bijeenkomsten bij Kerntraject van Hart tot Hart ontmoet. Het is heerlijk om samen stappen te zetten in deze Wonderlijke tijd. Gun jezelf de tijd en de ruimte om samen met anderen te ontdekken, te verwonderen en stil te zijn. Snuffel eens rond in  het aanbod van Kerntraject voor komend seizoen, er is vast iets voor jou bij!

 

Activiteiten Kerntraject  voorjaar 2013

Met liefde mag ik je komend seizoen weer uitnodigen voor de Cursus Bewustzijnsgroei. Deze cursus ondersteunt je onafgebroken in Eerbied, Verwondering en Liefdevolle Aandacht voor jezelf en anderen, een feest voor je Ziel!

Voor de Kristalliefhebbers: deel 4, 5 en 6 van de cursus Werken met Kristallen start volgende week! Wees er snel bij!De beginnerscursus start weer in september. De gevorderden mag ik weer 2 Kristalmasterclasses geven. Let op: de eerste is volgende week zaterdag!!
De workshop De Kubus van Metatron biedt je praktische ‘tools’ om de hoge trillingsfrequenties van 2013, ruim door te laten stromen, dat brengt je rust en kalmte.

Iedere volle maan is er natuurlijk weer Verbindingsavond, en daarnaast zullen we met veel plezier het begin van de Lente en Midzomer vieren.

Mocht je in deze tijd door alle hoge trillingen wel eens moeite hebben met in slaap komen, scroll dan even door naar beneden: de meeste luisteraars van de CD Fluisterlicht hebben het eind nog nooit (bewust) gehoord!

 

Kristalcursus deel 4, 5 en 6,
18 januari, 1 februari, 22 februari 2013

Deel 4, 5 en 6  is voor iedereen die deel 1, 2 en 3 van de Cursus Werken met Kristallen heeft gevolgd.

In deel 4 leer je de helende werking van stenen die elkaar versterken, in deel 5 ontdek je het plezier van werken met kristal en klank en in deel 6 leer je jezelf een volledige kristalhealing te geven.

Data: vrijdag 18 januari, 1 februari, 22 februari 2013
Tijd: 3 vrijdagen van 13.00 – 17.00 uur (thee vanaf 12.30)
Kosten:
€175

Voor coaches en therapeuten is het daarna mogelijk om deel 7 t/m 12 te volgen, om vervolgens het Certificaat Kristalmaster te kunnen ontvangen.
Data deel 7, 8 en 9: 24 mei, 7 en 28 juni 2013.

Meer info: : http://www.kerntraject.nl/cursus-en-training/cursus
Aanmelden
: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

Cursus Bewustzijnsgroei

1 keer per maand op maandag, donderdag of vrijdag, instappen kan weer begin februari.

Gun jezelf deze doorlopende ondersteuning en inspiratie! Ik ervaar deze cursus zelf als het meest waardevolle traject dat ik te bieden heb en wordt daar door de deelnemers volledig in bevestigd.

Wees er heel snel bij als je in wilt stappen in februari, want in elke groep is nog maar 1 plekje vrij!!!

Meer info: http://www.kerntraject.nl/cursus-en-training/cursus
Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

 

Verbindingsavonden

27 januari, 25 februari, 27 maart, 29 april en 25 mei 2013

20 maart Lente-equinox, 22 juni Midzomerviering

De eerstkomende Verbindingsavond is met volle maan op zondag 27 januari. Thema: Genezende Ruimte. Ervaar de genezende Kracht van Ruimte in en om je heen.
Weet dat je Welkom bent!

Lente-equinox: op woensdag 20 maart vieren we samen met zovelen op Aarde, het begin van de lente. We verbinden ons in Stilte, we bezingen het Nieuwe Leven en resoneren op de Kracht van de Kosmische Poorten die deze dag wagenwijd openstaan!

Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919
Meer info: http://www.kerntraject.nl/agenda

 

Workshop De Kubus van Metatron
24 januari, 21 februari, 14 maart 2013

Een 3-delige workshop Heilige Geometrie: Beleef de Lichtstructuren in en om je heen!

In welke vormen stroomt het Licht door jouw energiesysteem, de Aarde, de universa om ons heen en wat doet dat met jou? Leer de geheimen van de Kubus van Metatron dieper doorgronden.

De workshop biedt je praktische ‘tools’ om de hoge trillingsfrequenties van 2013, soepel door te laten stromen, dat brengt rust en kalmte. Je leert lichtstructuren ontdekken en ervaren. Als de Stroom van Licht weer soepel haar weg kan vinden in en om jou heen, voelt het leven lichter en vol van Vreugde!

Tijd: 3 donderdagmiddagen van 14.00 – 16.00 uur (thee vanaf 13.30 uur)
Kosten: €85
Meer info
: http://www.kerntraject.nl/agenda
Aanmelden
: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

De klankmeditatie CD’s van Kerntraject

Fluisterlicht, voor iedereen die ’s avonds wel eens moeite heeft met in slaap komen. Ik neem je mee aan de hand van een visualisatie met helende klanken die je deinend op de golven van de oceaan langzaam  in de handen van Gaia laat wegdommelen.  Een slaapmeditatie die de kwaliteit van je slaap zo verdiept, dat je ’s morgens fris en vitaal weer wakker wordt. Een aanrader!!!

Luisterlicht II. Nieuwe woorden, nieuwe klanken met een nog steviger en stralender gevoel als  resultaat!

De CD’s zijn €12,50 per stuk of €20 voor 2 CD’s samen.

Ook de CD ‘Wijze verhalen voor kinderen’ is op dit moment nog op voorraad.

Meer info: http://www.kerntraject.nl/cds
Bestellen: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

 

De beste vriend die je kunt hebben in moeilijke tijden, zijn je eigen positieve gevoelens. -De Dalai Lama-

 

Ik wens je een Hartverwarmend 2013!

In Liefdevolle Verbinding,

 

Leonoor Begeer

 

 

 


 

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur