Nieuwsbrief augustus 2012

In deze nieuwsbrief:

  • Weet wie je bent: Vertrouw op de Kracht van je Liefde!
  • Heilige geometrie:de kunst van het Stromen
  • Cursus BewustZijn: komend seizoen ook op donderdag!
  • Kristalcursus deel 1, 2, en 3: op dinsdag vanaf 18 sep
  • Verbindingsavond 31 aug, 21 sep (Dag van de Vrede!), 30 sep, 29 okt
  • 2 Nieuwe CD's van Kerntraject: Fluisterlicht wil je niet missen!

Kerntraject is tijdelijk gesloten van 4 sep t/m 10 sep 2012, wegens toejuichen van onze zoon voor Jong Oranje in Rome.

Nieuwsbrief augustus 2012

Lieve mensen,

De taak die we onszelf mogen stellen,
is niet om ons veilig te voelen,
maar om onzekerheid te kunnen verdragen.

-Erich Fromm -

Weet wie je Bent

In ons dagelijks leven worden we vaak uit evenwicht gebracht door van alles en nog wat. Glimlach daarom. Het is niet zo eenvoudig om in het aardse leven bewust in je Midden te blijven en voortdurend verbonden te zijn en te blijven met wie je ten Diepste Bent. Oefening baart kunst! Meditatie, visualisatie, mindfulness het zijn allemaal prachtige manieren om je dicht bij jeZelf te houden. Aarding, mildheid en het contact met het Licht en de Warmte van je eigen Hart is daarin het belangrijkste. Weet dat het Vuur van Oneindig Licht en Liefde ten Diepste in jouw eigen Hart ontspringt en je dagelijks voedt. Herken het Licht in de ander, spiegel je erin: het is hetzelfde Licht. Durf het te beleven in al z’n Grootsheid, het is zoveel meer dan je met je brein kan bevatten…Vertrouw op de Grootsheid van jouw Liefdeskracht.

 

2012 laat zich merken als een pittig jaar voor velen van ons. Turbulente ontwikkelingen, heftige emoties, we worden geschoond, gereinigd en Thuisgebracht bij ons Zelf, als we de moed en de Liefde opbrengen om niet in de emotie door te schieten, maar de emotie liefdevol te omarmen en er geduldig mee samen te zijn.

Afgelopen maanden hebben we elkaar tijdens verschillende bijeenkomsten bij Kerntraject weer van Hart tot Hart ontmoet. Het is heerlijk om samen stappen te zetten in deze Wonderlijke tijd. Gun jezelf de tijd en de ruimte om samen met anderen te ontdekken wat het beste voor jou werkt in jouw dagelijks leven, dat maakt het plezierig en inspirerend!! Snuffel eens rond in  het aanbod van Kerntraject voor komend seizoen, er is vast iets voor jou bij!

 

Activiteiten Kerntraject  najaar 2012

Met liefde mag ik je komend seizoen weer uitnodigen voor de Cursus Bewustzijnsgroei. Deze cursus ondersteunt je onafgebroken in je Lichtkracht en Vertrouwen.

De cursus Heilige Geometrie biedt je praktische ‘tools’ om de hoge trillingsfrequenties van 2012, soepel door te laten stromen, dat brengt je rust en kalmte.

Voor alle Kristalliefhebbers: de beginnerscursus Werken met Kristallen start weer in september! Wees er snel bij!

Let op: Aanstaande vrijdag 31 augustus is er alweer Verbindingsavond.
De Herfstequinox op de Dag van de Vrede opent ons volledig voor de Zachte Krachten. De Kosmische Poorten staan wagenwijd open in 2012, geef jezelf de ruimte om daar vol uit van te genieten!

Mocht je wel eens moeite hebben met in slaap komen, scroll dan even door naar beneden: de meeste luisteraars van de CD Fluisterlicht hebben het eind nog nooit (bewust) gehoord!

Cursus Heilige Geometrie

Laat je meenemen op deze Lichtende Ontdekkingsreis. We leren lichtstructuren in en om ons heen ontdekken, ervaren en herstellen daar waar nodig.

Als de Stroom van Licht weer soepel haar weg kan vinden in en om jou heen, voelt het leven lichter en vol van Vreugde!

Data: 10 oktober, 31 oktober en 14 november 2012 van 13.45 – 16.00 uur

Kosten: € 85

Meer info: http://www.kerntraject.nl/agenda

Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

 

Cursus Bewustzijnsgroei

1 keer per maand op donderdag

Gun jezelf deze doorlopende ondersteuning en inspiratie! Ik ervaar deze cursus zelf als het meest waardevolle traject dat ik te bieden heb en wordt daar door de deelnemers van de maandag- en de vrijdaggroep volledig in bevestigd.

In september starten we een nieuwe groep op donderdag. Weet je van Harte Welkom!

Meer info: http://www.kerntraject.nl/cursus-en-training/cursus

Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

 

Kristalcursus

Maak kennis met de diepgaande werking van kristallen. Leer contact te maken met het wezen van verschillende kristallen en mineralen. Ontwikkel je intuïtieve vermogen in het werken met kristallen en leer dit bewust in te zetten voor groei en ontwikkeling. Leer kristallen openen, reinigen en activeren. Creëer je Persoonlijk Krachtwiel met kristallen en ervaar de helende werking ervan voor jaren!

Data: dinsdag 18 september, 9 oktober en 6 november 2012 van 10.00 – 14.30 uur

Kosten: € 165

Meer info: : http://www.kerntraject.nl/cursus-en-training/cursus

Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

 

Verbindingsavonden

31 augustus, 21 september (Dag van de Vrede/Herfstequinox), 30 september, 29 oktober, 28 november 2012

De eerstkomende Verbindingsavond is op vrijdag 31 augustus. Thema: Geboren Zijn.

Weet dat je geboren bent in  Licht. Gedragen, geborgen tot in de diepste lagen.

Voel hoe diep die Geborgenheid gaat en hoe je die kan vinden op momenten in het dagelijks leven dat je het nodig hebt. Het belooft een Stralende avond te worden!

Herfstequinox: op vrijdag 21 september vieren we samen met zovelen op Aarde, het begin van de herfst én de Internationale Dag van de Vrede. Door middel van mantra’s en de energie van de Kosmische Poorten resoneren we op de Kracht van deze Vredesverbinding!

Weet dat je Welkom bent!

Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919
Meer info: http://www.kerntraject.nl/agenda

 

De nieuwe klankmeditatie CD’s van Kerntraject

Fluisterlicht, voor iedereen die ’s avonds wel eens moeite heeft met in slaap komen. Een visualisatie met helende klanken die je deinend op de golven van de oceaan langzaam  in de handen van Gaia laat wegdommelen.  Een slaapmeditatie die de kwaliteit van je slaap zo verdiept, dat je ’s morgens fris en vitaal weer wakker wordt. Een aanrader!!!

We kennen het allemaal: je wilt vaak wel even stil worden, goed gronden en jezelf weer in balans brengen, maar het komt er vaak niet van.
Omdat het zoveel prettiger en makkelijker is om gewoon even een cd op te zetten, hebben we destijds de cd Luisterlicht opgenomen. Geleide meditaties met helende klanken om te aarden, je energiesysteem te reinigen en te beschermen. Inmiddels is er alweer zoveel in de energie veranderd, dat we een nieuwe versie hebben opgenomen: Luisterlicht II. Nieuwe woorden, nieuwe klanken met een nog steviger en stralender gevoel als  resultaat!

De CD’s zijn €12,50 per stuk of €20 voor 2 CD’s samen.

Ook de CD ‘Wijze verhalen voor kinderen’ is op dit moment nog op voorraad.

Meer info: http://www.kerntraject.nl/cds

Bestellen: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

 

Vriendelijkheid in woorden schept vertrouwen.
Vriendelijkheid in denken schept diepte.
Vriendelijkheid in het geven schept liefde.

- Lao Tzu
-

Ik wens je een Sprankelende nazomer in Liefdevolle Verbinding,

 

Leonoor Begeer

 

 


 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur