Nieuwsbrief juni 2012

In deze nieuwsbrief:

  • Liefde zaaien en Vrede oogsten: genieten deze zomer!
  • 2 Nieuwe CD's van Kerntraject: klankmeditaties voor thuis en op reis
  • Cursus BewustZijn: komend seizoen ook op donderdag!
  • Kristalcursus deel 1, 2, en 3: op dinsdag vanaf 18 sep
  • Verbindingsavond 3 juli, 31 aug en 21 sept (Dag van de Vrede!)
  • Kerntraject is wegens vakantie gesloten van 25 juli t/m 22 augustus 2012

Een Stralende zomer toegewenst! Geniet van al het moois in en om je heen!!!

Wie durft te verdwalen, vindt nieuwe wegen. -Erasmus -

Liefde zaaien , Vrede oogsten

Vrijdag 15 juni mochten we tijdens de Kristalaardehealing voor het Hart van Nederland, de Lichtpoort in het Hart van Nederland(Utrecht- Amersfoort) nog ruimer openen(van Groningen en Maastricht tot Den Haag) waardoor Licht en Liefde in geometrische patronen meer en meer moeiteloos stromen kan tot in de materie. Het water is daarin de hoofdgeleider in en om jou en in en om Nederland en van daaruit via de zee en de oceanen over de hele Aarde. Het is de Missie van Nederland om de spirituele Boodschap over de Aarde te verspreiden.

"You should be so proud of yourselves!" zei Kiesha Crowther (Little Grandmother) op 11 juni in Rotterdam “Als de Elders (stamhoofden van verschillende Maya, Hopi en Navajo indianen) naar de wereld kijken zien ze geen grenzen van landen en steden, maar schouwen ze wat er zich energetisch afspeelt. Bij het scannen van de Aarde zien ze momenteel voornamelijk zwart aan het oppervlak, met uitzondering van drie gebieden waar het veel lichter is: Zweden, Denemarken en met name Nederland (!). Daarboven blijkt een vortex van gouden energie te circuleren. Hier zijn inmiddels voldoende mensen die vanuit het hart leven.” 

Liefde zaaien en Vrede oogsten. ´Liefde zaaien´ is wat we de afgelopen tijd zoveel hebben geoefend in en om onszelf. ´Vrede oogsten´ daar mogen we de nadruk op leggen de komende 3 maanden. Geniet deze zomer van al het moois dat we in en om ons heen hebben gecreëerd! Zodra we daar bewust in Dankbaarheid bij stilstaan, openen we ons Hart en kan de Kracht ervan nog dieper doorstromen. Zo vermenigvuldigen we de Kracht in onszelf en dat maakt ons een nog steviger Lichtbaken op Aarde. Het verstevigen en verankeren van onze Lichtkracht in alle lagen, dat is de Uitnodiging voor het komende halfjaar. De Liefdevolle Krachten in en om ons heen herkennen en erkennen en er met Vreugdevolle Toewijding voluit op durven vertrouwen.

Natuurlijk hoef je dat niet alleen te doen. Gun jezelf de tijd en de ruimte om hier samen met anderen in te groeien, dat maakt het plezierig en inspirerend!! Snuffel eens rond in  het aanbod van Kerntraject voor komend seizoen, er is vast iets voor jou bij!

 

Activiteiten Kerntraject zomer en nazomer 2012

Van Harte wil ik je komend seizoen uitnodigen voor de Cursus Bewustzijnsgroei op donderdagmorgen. Deze cursus ondersteunt je onafgebroken in je Lichtkracht en Vertrouwen.
Voor alle Kristalliefhebbers: de beginnerscursus Werken met Kristallen start weer in september! De eerste Kristalmasters hebben dit voorjaar na 12 dagen Kristalcursus hun certificaat mogen ontvangen. Zij vervolgen hun weg via de Kristalmasterclasses vanaf december.

´Kracht en Vrede´ is het thema van de Verbindingsavond  op 3 juli . Ontdek en ontvouw de Natuurlijke Kracht die ontspringt vanuit de diepe Vrede in jou!De Herfstequinox op de Dag van de Vrede opent ons volledig voor de Zachte Krachten. De Kosmische Poorten staan wagenwijd open in 2012, geef jezelf de ruimte om daar vol uit van te genieten!

En dan nog: vers van de pers…2 nieuwe klankmeditatie CD’s! Meer info vind je hieronder.

 

De nieuwe klankmeditatie CD’s van Kerntraject

We kennen het allemaal: je wilt vaak wel even stil worden, goed gronden en jezelf weer in balans brengen, maar het komt er vaak niet van.
Omdat het zoveel prettiger en makkelijker is om gewoon even een cd op te zetten, hebben we destijds de cd Luisterlicht opgenomen. Geleide meditaties met helende klanken om te aarden, je energiesysteem te reinigen en te beschermen. Inmiddels is er alweer zoveel in de energie veranderd, dat we een nieuwe versie hebben opgenomen: Luisterlicht II. Nieuwe woorden, nieuwe klanken met een nog steviger en stralender gevoel als  resultaat!

Fluisterlicht, voor iedereen die ’s avonds wel eens moeite heeft met inslapen. Een visualisatie met helende klanken die je deinend op de golven van de oceaan langzaam  in de handen van Gaia laat wegdommelen.  Een slaapmeditatie die de kwaliteit van je slaap zo verdiept, dat je ’s morgens fris en vitaal weer wakker wordt. Een aanrader!!!

De CD’s zijn €12,50 per stuk of €20 voor 2 CD’s samen.

Ook de CD ‘Wijze verhalen voor kinderen’ is op dit moment nog op voorraad.

Meer info: http://www.kerntraject.nl/cds

Bestellen: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

 

Cursus Bewustzijnsgroei

Gun jezelf deze doorlopende ondersteuning en inspiratie! Ik ervaar deze cursus zelf als het meest waardevolle traject dat ik te bieden heb en wordt daar door de deelnemers van de maandag- en de vrijdaggroep volledig in bevestigd.

In september starten we een nieuwe groep op de donderdagmorgen. Op de maandag of de vrijdag is mogelijk nog 1 plaats beschikbaar. Zorg dat je erbij bent!

Meer info: http://www.kerntraject.nl/cursus-en-training/cursus

Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

 

Kristalcursus

Maak kennis met de diepgaande werking van kristallen. Leer contact te maken met het wezen van verschillende kristallen en mineralen. Ontwikkel je intuïtieve vermogen in het werken met kristallen en leer dit bewust in te zetten voor groei en ontwikkeling. Leer kristallen openen, reinigen en activeren. Creëer je Persoonlijk Krachtwiel met kristallen en ervaar de helende werking ervan voor jaren!

Data: dinsdag 18 september, 9 oktober en 6 november 2012 van 10.00 – 14.30 uur
Kosten: €165

Meer info: http://www.kerntraject.nl/cursus-en-training/cursus

Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

 

Verbindingsavonden

3 juli, 31 augustus, 21 september (Dag van de Vrede/Herfstequinox),

De eerstkomende Verbindingsavond is op dinsdag 3 juli. Thema: Kracht en Vrede.

Ontdek en ontvouw de Natuurlijke Kracht die ontspringt vanuit de diepe Vrede in jou!
Een stromende avond vol van Groen en Natuurwezens!

Na de zomervakantie pakken we op vrijdag 31 augustus de draad weer op.

Herfstequinox: op vrijdag 21 september vieren we samen met zovelen op Aarde, het begin van de herfst én de Internationale Dag van de Vrede. Door middel van mantra’s en de energie van de Kosmische Poorten resoneren we op de Kracht van deze Vredesverbinding!

Weet dat je Welkom bent!

Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919
Meer info: http://www.kerntraject.nl/agenda

 

Vakantie

Kerntraject is wegens vakantie gesloten van 25 juli t/m 22 augustus 2012

 

Waar je ook gaat, neem je eigen stilte met je mee. -Deepak Chopra -

Ik wens je een Stralende zomer in Liefdevolle Verbinding,

Leonoor Begeer

 

 

 

 

 


 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur