Nieuwsbrief mei 2012

In deze nieuwsbrief:

  • Herwonnen Kracht: de Kracht van het Kroonjaar 2012!
  • BuitenZijn: meditaties in de natuur
  • Kristalhealing voor het Hart van Nederland: een sprankelend feest!
  • Verbindingsavond 7 mei, 12 juni, 3 juli en 21 juni (Midzomerviering!!)
Het geluk is hier als ik ophoud te beweren dat het elders is. -Eric Baret-


Herwonnen Kracht

De meesten van ons hebben de afgelopen maanden de krachtige energie van het Kroonjaar 2012 mogen ervaren. Het is duidelijk merkbaar en voelbaar geworden waar de Lichtenergie nog niet voldoende kon stromen in en om ons heen. Op alle levels werden en worden we aangesproken: fysiek, emotioneel, sociaal, mentaal en spiritueel. Met telkens weer de uitnodiging om wat er ook gebeurt, met de voeten in de Aarde Liefdevol Verbonden te blijven, vanuit het Lichtend Midden in jou. Rechtop in de storm, ieder klein, angstig, boos of donker stukje in jezelf recht in de ogen zien en liefdevol omarmen, wat het ook moge zijn. Zodra je de moed hebt om dat vanuit je Hartenlicht te doen, merk je ook de Grootsheid en Kracht die van daar uit ontspringt.
De komende maanden gaat het er vooral om die Herwonnen Kracht te erkennen, ruimte te geven, en te verbinden met het Geheel.

Dans met wat er aan je deur klopt! Alles doet mee, er is geen uitzondering. Alles wat je ziet, voelt en hoort in jouw leven vraagt om liefdevolle herkenning, omarming en Verbinding.

Natuurlijk hoef je dat niet alleen te doen. Gun jezelf de tijd en de ruimte om hier samen met anderen in te groeien, dat maakt het inspirerend en vreugdevol!! Snuffel eens rond in het aanbod van Kerntraject, er is vast iets voor jou bij!

 

Activiteiten Kerntraject mei/juni 2012

Van Harte wil ik je uitnodigen voor de meditaties in de natuur: BuitenZijn . In de Soesterduinen ervaar je diepe verbinding met JeZelf, de Aarde, de Natuur en de Kosmos. Een heerlijke kans om jezelf blijvend te leren verbinden en inspireren: buitenzijn zal nooit meer hetzelfde zijn!

Tijdens de maandelijkse Verbindingsavonden zal de komende tijd ´Herwonnen Kracht´ centraal zal staan. Ontdek en ontvouw de Kracht in jou!
De Midzomerviering brengt ons optimale Krachtverbinding dit jaar! De Kosmische Poorten staan wagenwijd open in 2012, geef jezelf de ruimte om daar vol uit van te genieten!

En dan voor alle Kristalliefhebbers en diegenen die Bewustzijnsontwikkeling een warm hart toedragen: een unieke Kristalhealing voor het Hart van Nederland op vrijdag 15 juni. Zorg dat je erbij bent: de stroming en tinteling van de energie die middag, zullen je blijvend verwarmen! Meer info vind je hieronder.

GENIETEN!: BuitenZijn

16 mei, 31 mei, 18 juni, 28 juni en 2 juli

Ook dit voorjaar gaan we weer naar buiten! Meditaties in de natuur! De natuurtochten vorig jaar hebben ons vele dierbare ervaringen gebracht. Dit jaar gaan we naar de Soesterduinen. In deze inspirerende en ruimtelijke omgeving maken we contact met dat wat Hemel en Aarde ons biedt. Voel je welkom en gedragen door Al Dat Is.

Deze bijeenkomsten zijn los van elkaar te volgen.
Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

Meer info: http://www.kerntraject.nl/agenda

 

UNIEK!!: Kristalhealing Hart van Nederland

Vrijdag 15 juni 13.30-16.00 uur

De Lichtpoort in het Hart van Nederland (tussen de torens van Amersfoort en Utrecht) mag op 15 juni verruimd worden naar het totale oppervlak van ons land, opdat de tintelende Stroom nog ruimer en gemakkelijker het Hart van ieder kan aanraken en inspireren.
Samen met de kristallen maken we Verbinding van Groningen tot Maastricht, (met bijzondere aandacht voor Den Haag) zodat het doel van Nederland – de Lichtboodschap voorleven en daarmee uitdragen- meer en meer tastbaar zal zijn voor iedereen.

Deze Kristal- Aardehealing werkt niet alleen helend en verruimend op het gehele energetische systeem van Nederland, maar zal ook een krachtige heling schenken aan elke deelnemer, opdat Licht en Liefde ruim en vrij stromen kan, in en om jou heen.

Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

Meer info: http://www.kerntraject.nl/agenda

 

Verbindingsavonden

7 mei, 12 juni, 21 juni, 3 juli

De eerstkomende Verbindingsavond is op maandag 7 mei. Thema: SamenZijn. Een verdiepende verkenning van het Eenheidsveld in jou. Een spetterende avond vol van Dolfijnenbewustzijn!

Let op : de Verbindingsavond in juni is verplaatst van 4 juni naar dinsdag 12 juni.

En dan Midzomer: op donderdag 21 juni vieren we samen met zovelen op Aarde, de langste dag van het jaar. Voel de Kracht van die verbinding in Licht!

De laatste Verbindingsavond voor de zomervakantie is op dinsdag 3 juli.


Weet dat je Welkom bent!

Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919
Meer info: http://www.kerntraject.nl/agenda

 

Indivduele Consulten

Naast de groepsactiviteiten is er altijd de mogelijkheid voor een individueel consult. Energycoaching of Kristalhealing kan je net even dat zetje geven waardoor jouw energie weer optimaal stromen kan. Een Kristalhealing werkt maanden door tot diep in het onbewuste, op DNA-niveau. Dat kan in deze tijd zeer heilzaam zijn.

Meer info: http://www.kerntraject.nl/energy-coaching/kristaltherapie
Bel voor een afspraak 06 18 707 919

 

Stel jezelf voordat je ergens aan begint
altijd de vraag
of het je dichterbij je doel brengt of er verder vanaf.
-Zig Ziglar-


In Liefdevolle Kracht en Verbinding,

Leonoor Begeer

 

 

 

 

 

 

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur