Nieuwsbrief februari 2012

In deze nieuwsbrief:

  • Liefde in praktijk: het afscheid van mijn vader
  • Cursus Heilige Geometrie: de kracht van Stromende Verbinding
  • Cursus Bewustzijnsgroei:stap deze maand nog in!
  • Verbindingsavond 8 maart en 21 maart (Lenteviering!!)                                      

 

 

 

  Luister naar je leven. Elk moment heeft je iets te vertellen. - Frederick Buechner -   

 

Liefde in praktijk

Het waren bijzondere weken voor mij, de eerste weken van 2012. Zoveel heb ik mogen leren en ervaren over hoe je in liefde en respect kan omgaan met het leven en de dood; vervulling en voltooiing.

Terwijl ik mijn moeder begeleidde in het onderzoekstraject op weg naar een aorta-operatie, belandde mijn vader plotseling met een zware hersenbloeding op de intensive care. Leven tussen hoop en vrees, tussen alle buizen en slangen door wegen vinden voor liefdevol contact op het meest subtiele niveau, de zorg voor mijn moeder, het omgaan met oude familiepatronen, open contact onderhouden met het medisch team en ruimte en respect vragen voor onze specifieke wensen ten aanzien van de liefdevolle begeleiding van zijn ziel, gesprekken over de kwaliteit van het leven en de dood…… het was een hele uitdaging om in balans te blijven.

Wat een rijkdom dat ik de laatste jaren zoveel spirituele begeleiding heb mogen ontvangen en bewust mijn energie heb leren beheren. Wat een rijkdom dat ik in die jaren zoveel lieve vrienden heb leren kennen die ons in liefdevolle energie hebben gedragen, als het even niet meer ging.

Ruim 12 dagen heeft mijn vader zich tussen hemel en aarde bewogen, om uiteindelijk toch in Vrede te kunnen gaan. Vorige week hebben wij hem uitgeleide gedaan; een dierbaar en wonderschoon afscheid.

Gevoed en in diepe Dankbaarheid voor de Liefde, de Kracht en de Wijsheid die ik heb mogen ontvangen tijdens dit intensieve proces, ben ik sinds vandaag weer aan het werk.

 

Van Harte wil ik je uitnodigen voor de cursus Heilige Geometrie, die volgende week van start gaat.  Een heerlijke kans om jezelf krachtig en stralend in het leven neer te zetten!
Natuurlijk ligt er ook weer de maandelijkse Verbindingsavond in het verschiet en openen we ons dankbaar voor de krachtige kosmische energie tijdens de Lente-equinox op 21 maart.
Mocht je nog weifelen over de Cursus Bewustzijnsgroei: gewoon instappen nu. De volgende kans is pas weer in september, dan is er alweer driekwart van het Kroonjaar 2012 voorbij! Gun jezelf de inspirerende ervaring, maak kennis met liefdevolle vrienden, je hoeft het niet alleen te doen!

Meer info vind je hieronder.

 

Cursus Heilige Geometrie

28 februari, 13 en 27 maart 2012

Laat je meenemen op deze Lichtende Ontdekkingsreis. We leren lichtstructuren in en om ons heen ontdekken, ervaren en herstellen daar waar nodig. Als de Stroom van Licht weer soepel haar weg kan vinden in en om jou heen, voelt het leven lichter en vol van Vreugde!

Meer info: http://www.kerntraject.nl/agenda

 

Verbindingsavonden

De eerstkomende Verbindingsavond is op 8 maart. Thema: Ontvangen; het Vrouwelijk Principe in jou.

Op woensdag 21 maart vieren we de Lente-equinox, geboorte van het Nieuwe Leven.

Weet dat je Welkom bent.

Meer info: http://www.kerntraject.nl/agenda

Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

  

Cursus Bewustzijnsgroei

27 en 28 februari is er weer een  instapmogelijkheid voor de Cursus Bewustzijnsgroei. Laat deze kans niet voorbijgaan, dit smaakt echt naar meer!

 Een paar ervaringen van deelnemers:

 "Ervaren dat er meer is tussen jou en mij, maakt dat het leven voller wordt. " N.M.

  “Door deze cursus is mijn gevoel weer terug, en de herkenning is zo voelbaar. Het doorgaan van de cursus, het regelmatig oefenen en de stimulans van de groep zorgt ervoor dat mijn gevoel stukje bij beetje, meer en meer, mijn hele systeem weer opvult.
Helaas schieten woorden en tekst tekort, het is de ervaring die maakt dat je er bij wil zijn! En eenmaal hiermee verbonden, maakt dat je niets meer wil missen!!” J.v.A.

Meer info: http://www.kerntraject.nl/agenda

 

 Elke hindernis op het pad, is een springplank voor hetzelfde pad.  -Boeddha -   

 

In Liefdevolle Verbinding,

                 

Leonoor Begeer 

 

 

 

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur