Nieuwsbrief januari 2012

In deze nieuwsbrief:

  • 2012: Voltooiing
  • Cursus heilige geometrie: de kracht van Stromende Verbinding
  • Cursus Bewustzijnsgroei:stap in februari!
  • Verbindingsavond 10 januari: Gouden Verbondenheid    

  

Er bestaat maar één weg naar het geluk;

stoppen ons zorgen te maken over zaken waar we geen invloed op hebben. -Epiktetos-

 

Voltooiing

Het is zover: 2012 is aangebroken. Het jaar waarin veel zal worden afgerond, om zich vol uit te kunnen openen voor het Nieuwe. Dit is het jaar om dat wat in ons ontkiemd is, tot Volle Bloei te laten komen. Wezenlijke Hartsverbinding met jezelf en van daaruit met anderen, dat is waar het om gaat in 2012, op alle terreinen van micro- tot macroniveau.

Liefde is het Fundament. Compassie, Waarheid, Open communicatie, Eerlijk Delen, Respect voor al wat leeft, volgt daar direct uit voort. Het lijkt te simpel voor woorden, maar is toch een flink project in een wereld die al meer dan 2000 jaar gewend is Liefde als sluitpost of bijzaak neer te zetten, in plaats van ultiem vertrekpunt en basis van alles. 2012 is het jaar van de Vervulling, we zullen worden uitgedaagd om niet in de angst te glijden, maar vol uit te blijven staan voor dat wat Wezenlijk is voor ons.

Focus op het Licht in je Hart… openen, openen, verzachten, verzachten… leer telkens verder meegeven, opdat dat het Licht en de Liefde die jij in wezen Bent, door de maanden heen, meer en meer in  Volle Kracht voelbaar wordt voor jou en ieder ander.

In het volgende filmpje wordt dat wat ik hierboven probeer uit te drukken  heel mooi verwoord, verbeeld en verklankt, ik vond het ‘toevallig’ op youtube nadat ik bovenstaande geschreven had:

 http://www.youtube.com/watch?v=Q35W_W8i4kk

 Ik wens je een Stromend 2012, vol van LichtKracht en Liefde!

  

Natuurlijk zet Kerntraject ook komend jaar weer haar deuren wagenwijd open voor iedereen die het Licht en de Liefde in zichzelf en de wereld steeds dieper wil leren ontdekken.

Er zijn diverse heerlijke mogelijkheden: naast de individuele consulten is er weer de cursus Heilige Geometrie, de cursus Bewustzijnsgroei en natuurlijk de maandelijkse Verbindingsavonden (Lichtavonden).
Gun jezelf de krachtige en inspirerende ervaring, je hoeft het niet alleen te doen!

Cursus Heilige Geometrie

28 februari, 13 en 27 maart 2012

Een verkenning van de Lichtstructuren in en om ons heen.Laat je meenemen op deze Lichtende Ontdekkingsreis. Laat je verrassen door de geheimen van de Natuur: de wonderen van structuur. In welke vormen stroomt het Licht door jouw energiesysteem, de Aarde, de universa om ons heen?

Leer de geheimen van de Kubus van Metatron dieper doorgronden.

We leren lichtstructuren ontdekken, ervaren en herstellen daar waar nodig.

Leer jezelf voeden en inspireren op verschillende frequenties.

Als de Stroom van Licht weer soepel haar weg kan vinden in en om jou heen, voelt het leven lichter en vol van Vreugde!

Meer info: http://www.kerntraject.nl/agenda

 

Cursus Bewustzijnsgroei

27 en 28 februari is er weer een  instapmogelijkheid voor de Cursus Bewustzijnsgroei. Laat deze kans niet voorbijgaan, dit smaakt echt naar meer!

Een paar ervaringen van deelnemers:

 "Ervaren dat er meer is tussen jou en mij, maakt dat het leven voller wordt. " N.M.

  “Door deze cursus is mijn gevoel weer terug, en de herkenning is zo voelbaar. Het doorgaan van de cursus, het regelmatig oefenen en de stimulans van de groep zorgt ervoor dat mijn gevoel stukje bij beetje, meer en meer, mijn hele systeem weer opvult.
Helaas schieten woorden en tekst tekort, het is de ervaring die maakt dat je er bij wil zijn! En eenmaal hiermee verbonden, maakt dat je niets meer wil missen!!” J.v.A.

 Meer info: http://www.kerntraject.nl/agenda

 

Verbindingsavond

De eerstkomende Verbindingsavond is op 10 januari. Thema Gouden Verbondenheid. Weet dat je Welkom bent.

Meer info: http://www.kerntraject.nl/agenda

Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

 

Meditatie

Als toetje nog een fijne meditatie:

http://www.youtube.com/watch?v=JvuLvZz_XCg

Zinvol leven bestaat voor een belangrijk deel uit kleine, naamloze, onzichtbare daden van vriendelijkheid en liefde. -William Wordsworth-

 

In Vreugde en Liefdevolle Verbinding,

                           

Leonoor Begeer 

 

 

 

 

 


PS 1 Voel je vrij om deze nieuwsbrief door te sturen aan belangstellenden.

 

PS 2  Mocht je liever geen berichten van Kerntraject ontvangen, een antwoordmail met als onderwerp ‘afmelden’ is voldoende.

 

Kerntraject, Utrechtseweg 106  3818 EP Amersfoort tel: 06 18 707 919  www.kerntraject.nl

                                       
 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur