Nieuwsbrief juni 2011

In deze nieuwsbrief:

  • Balans: tips om je balans te herstellen deze zomer
  • Vakantie: Kerntraject is gesloten van 21 juli t/m 21 aug 2011, ik wens je een stralende zomer!
  • 3 juli: Viering van het Hart
  • 4 juli: Natuurtocht
  • Cursus Bewustzijnsgroei: meld je nu aan voor de zaterdag- of de donderdaggroep in september!

 

 

Lieve mensen,

Het buitengewone is het alledaagse, aanschouwd in al haar schoonheid.  -Philip Levine  

Balans

Vakantietijd op komst: mensen jagen van hot naar her over de aardbol, langs overvolle wegen, vliegvelden en stations op zoek naar het ultieme plekje, het paradijs van rust en ontspanning, hopend balans te vinden. Helaas kreunt en steunt de Natuur onder al dat onevenwichtig gebruik van Energie…
Toch ligt de sleutel tot het paradijs zoveel dichterbij dan we meestal denken.
Waar je ook bent op  Aarde, de Stralende Rust is altijd heel dichtbij…diep in je Kern ben je altijd Welkom en in Balans. In het midden van het midden van jouw Midden vind je de Vreugde, Warmte, Vrijheid en Ruimte van je eigen Hart.

De energie van de zomer van 2011

Je hebt het misschien al gemerkt: de Kosmische Turbulentie is bijzonder Krachtig deze zomer. Oude pijnen laten zich merken in lichamelijke klachten en sterke emoties. We worden uitgenodigd nu echt alles los te laten dat niet op Liefde trilt en duidelijk vorm te geven aan dat waar ons Hart van gaat zingen.
Een kort filmpje ter inspiratie: http://www.youtube.com/watch_popup?v=jJrzIdDUfT4&vq=medium
 
Zorg goed voor jezelf, neem de tijd om telkens weer je balans te hervinden. Plant je  voeten stevig in de grond, laat je niet meeslepen door emotionele zaken en neem regelmatig een ruime Sprankelende duik in je eigen Hart. Wees je bewust van de continue stroom van Liefdevolle Inspiratie, Kracht en Genezing die daar te vinden is.
Houd je focus krachtig gericht op wat jou Vreugde geeft en Doe Het! Laat al die ‘ja-maars’ en tegenstemmetjes maar kwebbelen, jij bent de kapitein op je eigen schip! Pak het roer stevig in handen: 2011 gaat over Vormgeven. Dat vraagt om moed en daadkracht: het komt er nu echt op aan.
Gelukkig hoef je het niet alleen te doen: vind de mensen, bijeenkomsten e.d. waar jij je bij thuis voelt, waarmee jij kan doen wat je het liefste doet, of dat nu mediteren, putje scheppen, metselen of muziek maken is. Hou het eenvoudig: Liefde en Eenvoud gaan hand in hand. Liefdevolle aandacht, dat is alles wat er nodig is, waar je ook bent en wat je ook doet.

Ik wens je een stralende zomer, vol van Vreugde, Eenvoud, Balans en Liefdevolle Inspiratie!

Vakantie

Kerntraject is wegens vakantie gesloten van 21 juli t/m 21 augustus.
Voordat  het vakantie wordt, mag ik je nog uitnodigen voor twee bijzondere bijeenkomsten, die ieder op geheel eigen wijze jou kunnen ondersteunen in het herstel van je balans: de Viering van het Hart op 3 juli en de Natuurtocht op 4 juli. Hieronder lees je er meer over.
Voor na de zomer is er weer de mogelijkheid om in te schrijven voor de Cursus Bewustzijnsgroei. Ook de kristalcursus start weer in het najaar! Meer info: http://www.kerntraject.nl/cursus-en-training/cursus 


Viering van het Hart

Sinds kort vieren we iedere maand vlak na Nieuwe Maan de Vreugdevolle Stilte van het Hart: Samenkomen, Samen zingen, Samen stil zijn; Viering van de Eenheid in het Hart.
Inmiddels hebben we genoten van de eerste Viering van het Hart begin juni. Stil en blij werden we ervan. De deelnemers van de eerste Viering komen in juli zeker weer!
Zin om mee te doen? Meld je snel aan, er zijn nog een paar plaatsen vrij!

Datum: zondag 3 juli 2011
Tijd: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Kosten: € 15
Meer info: http://www.kerntraject.nl/agenda
Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919


Natuurtocht

Gun het jezelf om het bos te beleven op energetisch niveau! Maak kennis met de onmetelijke rijkdom van de natuur. Op een doordeweekse dag, als het heerlijk stil is in het bos, leer je met een andere bril de natuur te beleven... ik beloof je een onvergetelijke middag!

Tijd: 13.30 -16.00 uur
Data: maandag 4 juli
Kosten: € 35
Locatie: we verzamelen elke keer op een andere plek in de natuur (regio Midden Nederland)
Meer info: http://www.kerntraject.nl/agenda
Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

Cursus Bewustzijnsgroei

In september kan je weer instappen bij de cursus Bewustzijnsgroei op de zaterdagmorgen of de donderdagmiddag. Meer info:   http://www.kerntraject.nl/cursus-en-training/cursus

Een paar ervaringen van deelnemers:

Deze cursus heeft me bewust gemaakt van de verbondenheid met heel veel positieve energieën om me heen. Door de begeleide meditatieve 'reizen' die we maken, ben ik me beter gaan 'aarden' en daardoor ben ik me minder kwetsbaar gaan voelen.” G.D.

"Ervaren dat er meer is tussen jou en mij, maakt dat het leven voller wordt. " N.M.

“Door deze cursus is mijn gevoel weer terug, en de herkenning is zo voelbaar. Het doorgaan van de cursus, het regelmatig oefenen en de stimulans van de groep zorgt ervoor dat mijn gevoel stukje bij beetje, meer en meer, mijn hele systeem weer opvult.
Helaas schieten woorden en tekst tekort, het is de ervaring die maakt dat je er bij wil zijn! En eenmaal hiermee verbonden, maakt dat je niets meer wil missen!!” J.v.A
.

Data:
Donderdag: 15 september, 27 oktober, 17 november, 15 december 2011 en 19 januari 2012
Zaterdag: 17 september, 29 oktober, 19 november, 17 december 2011 en 21 januari 2012
 

Alles wat aandacht krijgt, groeit. - Aristoteles -    
 

In Vreugde en Verbondenheid,
                           
Leonoor Begeer

 

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur