Nieuwsbrief mei 2011

In deze nieuwsbrief:

  • Koestering van de Stilte, de aanloop naar 2 nieuwe Kerntraject-activiteiten
  • Nieuw: Viering van het Hart op 2 juli en 3 juli
  • Nieuw: Natuurtochten, 31 mei, 16 juni en 4 juli
  • Vergoedingen, weer meer vezekeraars vergoeden de consulten van Kerntraject in 2011!
  • Evaluatie, kwaliteitseis van verzekeraars: een korte terugblik op papier

 

 


-Als je de weg kwijt bent, wees dan stil tot je hem vindt. Er is iets in je dat weet in welke richting je moet gaan. - Pamela Metz   

 

Koestering van de Stilte

Er  is er niet zoveel nodig…De week na Pasen heb ik 2 diensten in Taizé meegemaakt; toonbeeld van Kracht der Eenvoud. Geen woord teveel, meer dan 5000 mensen in Klank en  Stilte verbonden: Oneindige Liefdeskracht.
Diezelfde week zat ik op een middag in het gras naast een bron. De Keltische verering van het Vrouwelijke, het Levenschenkende, zovele jaren geleden op die plek, was voelbaar tot in m’n vezels. In stilte en dankbaarheid heb ik me tijden zitten laven aan de krachtige en liefdevolle energie van die plek.  Moeder Aarde heeft zoveel geschenken voor ons, als we stil zijn kunnen we daar meer en meer mee in contact komen. 
Zin om te voelen hoe dat werkt? Maak dan kennis met 2 nieuwe activiteiten van Kerntraject: de Natuurtochten en de Viering van het Hart.

 

NIEUW!!  Viering van het Hart
 
Samenkomen   
Samen zingen
Samen stil zijn
Viering van de Eenheid in het Hart

Iedere maand vlak na Nieuwe Maan vieren we de Vreugdevolle Stilte van het Hart,  een inspirerend samenzijn. Je bent van Harte welkom op: donderdag 2 juni en zondag 3 juli a.s.

Tijd: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) 
Kosten: € 15
Meer info: http://www.kerntraject.nl/agenda
Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

 

NIEUW!!  Natuurtochten
 
Gun het jezelf om het bos te beleven op energetisch niveau! Maak kennis met de onmetelijke rijkdom van de natuur. Op een doordeweekse dag, als het heerlijk stil is in het bos, leer je met een andere bril de natuur te beleven... ik beloof je een onvergetelijke middag!

Tijd: 13.30 -16.00 uur
Data: dinsdag 31 mei, donderdag 16 juni en maandag 4 juli
Kosten: € 35 per keer of € 95 voor de 3 Natuurtochten samen
Locatie: we verzamelen elke keer op een andere plek in de natuur (regio Midden Nederland)
Meer info: http://www.kerntraject.nl/agenda
Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919


Vergoedingen

Hoera! Sinds januari 2011 vergoeden nu ook De Frieslandse Verzekeringen, De Goudse Verzekeringen, Kettlitz Wulfse Verzekeringen, PNO, SIZ en VvAa de individuele consulten van Kerntraject.
Zie  http://www.kerntraject.nl/tarief voor de complete lijst, geheelenal up to date.

Ik steek veel tijd en energie in het voldoen aan alle kwaliteitseisen die door de verschillende zorgverzekeraars worden gesteld. Sinds januari 2011 mag ik mij daardoor nu ook Registertherapeut Aanvullende Gezondheidszorg (SRBAG) en Registertherapeut Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG) noemen. Sinds mei staat dit nu ook op mijn nota’s.
Mocht een zorgverzekeraar een nota van januari-april 2011 niet willen vergoeden, neem dan even contact met me op, een vernieuwde nota met logo’s en registratienummers kan wonderen doen!
 

Belangrijke informatie voor verzekeraars

Kerntraject is geregistreerd bij:
SRBAG nummer: 314055
RBNG/ TBNG nummer: 204027R
NVPA nummer:100692
VIV nummer: 1907004A
AGBcodes: 94-008479, 90-038391 en 94-(0)57250


Evaluatie

Kwaliteit is belangrijk. Evaluatie van een behandeling hoort daarbij. Tot nu toe deed ik dat altijd mondeling. Eén van de kwaliteitseisen is dat dat voortaan ook schriftelijk gebeurt. Ben je in 2011 op consult geweest bij Kerntraject? Dan kan je binnenkort een kort evaluatieformulier in je mailbox verwachten. Het invullen ervan zal niet veel tijd kosten en je doet jezelf en mij er een groot plezier mee: het is altijd voedend om kort achterom te kijken wat goed ging en wat nog beter kan, dat levert weer inspiratie op voor de toekomst!


- Echt luisteren, is het horen van het onhoorbare in het hart van de ander.-  Lieve van Hoeteghem
 
In Vreugdevolle Stilte en Verbondenheid,
                           
Leonoor Begeer

 

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur