Nieuwsbrief juli 2010

In deze nieuwsbrief:

  • Vakantie in het vooruitzicht
  • Het najaarsprogramma, Werken met Kristallen en de Cursus Bewustzijnsgroei: schrijf je snel in om teleurstelling te voorkomen!
  • Voor professionals: Energycoachtechnieken voor coaches, healers en andere hulpverleners

 

Lieve mensen,

De vakantie lonkt ons tegemoet. Tijd om te ontspannen, alle wereldse zaken van ons af te laten glijden en tijd in te ruimen voor ons Zelf. Energie opladen door je te verbinden met de Natuur, rust te nemen en aandacht te schenken aan de Stille Aanwezigheid in jou.

Kijk eens om op uw levenspad en zie de kiezels die bergen leken voor u ze passeerde.                                      T. W. Rasker

Het is ook de tijd om rustig de activiteiten van het afgelopen seizoen te laten bezinken en in te voelen waar je jouw energie op zou willen richten de komende tijd.
Wat schenkt jou Vreugde en Vrede in je hart?
 
Mocht je behoefte hebben aan meer Vreugde en Vrijheid in je leven, dan kan ik je 2 cursussen bij Kerntraject van Harte aanbevelen:  de cursus Werken met kristallen en de cursus Bewustzijnsgroei. Beiden stralen en sprankelen van de energie…het is je van Harte gegund!

Cursus Werken met kristallen:

3 september, 1 oktober en 29 oktober 2010 

Jaren geleden maakte ik kennis met de wereld van de kristallen. Wat een vreugde! Kleurrijke stromen tintelende energie meer en meer leren aanvoelen en inzetten. Het leren werken met kristallen heeft mijn leven verrijkt. Graag deel ik die inspirerende kennis en ervaring.

Tijd: 3 vrijdagmiddagen van 13.00 – 17.00 uur 
Meer info: http://www.kerntraject.nl/cursus-en-training/workshops
 Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919


Cursus Bewustzijnsgroei:

Instappen : vrijdag 17 of zaterdag 18 september 2010
 

Begin met het nodige.
Doe daarna het mogelijke.
En dan ineens doe je zomaar het onmogelijke...
 -Fransiscus-


Ga met ons mee: iedere maand een stap verder in de ontwikkeling van je bewustzijn.
Het is spannend, bijzonder gezellig en o zo heilzaam!
Meer info: http://www.kerntraject.nl/cursus-en-training/cursus: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919


Voor professionals:

Er zijn plannen om na de zomer de Energy Coachtechnieken die ik gebruik in de individuele sessies, in modules aan te bieden aan mensen die met mensen werken.
Werken met je Innerlijk Team, werken met woord en klank, werken met ouders en kinderen, Brainwork, verdieping van het 17 chakra-systeem en Heilige Geometrie  zijn onderwerpen die mogelijk aan bod kunnen komen.

Healers, Reikimasters, coaches en therapeuten die hun vaardigheden zouden willen uitbreiden met  deze technieken zijn van harte welkom. Als je interesse hebt, laat het even weten, dan kan ik ook jouw wensen meenemen in het programma!

Vakantiesluiting

Van 11 juli tot 14 augustus is de praktijk wegens vakantie gesloten.
(tussen 4 en 14 aug ben ik weer in het land en voor noodgevallen bereikbaar)
 
 

Een heerlijke zomer voor jou en je dierbaren!
Met Liefde en  Plezier,
                           
Leonoor Begeer


Sta 's morgens op met de gedachte om 's avonds tevreden naar bed te gaan.

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur