Nieuwsbrief januari 2010

In deze nieuwsbrief:

  • Een Vreugdevol 2010, over de kosmische energie van het jaar 2010
  • Het voorjaarsprogramma, schrijf je snel in om teleurstelling te voorkomen!
  • Vergoedingen: van 5 naar 3 AGBcodes, een stuk overzichtelijker

 

Een Vreugdevol 2010!

Dat is jullie allen van harte gegund. In de traditie van het Boeddhisme wordt gezegd:

Raak de diepste grond aan van het huidige ogenblik en je zult ware vrede en vreugde aanraken.

En dat is waar het kosmisch gezien om draait in 2010.  Leren volledig Aanwezig te zijn in het Hier en Nu en zo diepe Vreugde in je leven te brengen. Manifestatie van jouw diepste Zijn. Vanuit de stilte, in verbinding met je Hart volledig in jouw Waarheid gaan staan en je kwaliteiten vreugdevol vormgeven. Er is niets zo heerlijk als te doen wat precies bij jou past op dit moment. De uitdaging van 2010 is, om dat ten volle te gaan ontdekken: wat klopt, wat past bij mij Hier en Nu en daar helemaal voor te gaan. Je Richtingaanwijzer is Vreugde: dat waar jij ten diepste plezier in vindt, klopt met je ware Bestemming. 365 Dagen om te leren zien, ontdekken, spreken, handelen en stappen zetten vanuit je Ware Zelf  in Vreugde. Als je meestroomt en stappen durft te zetten op dit Pad, heb je de Kosmische Wind mee. De kosmische energie van 2010 is vreugdevol en krachtig! Probeer je het tegen te houden, dan kan het lastig worden. Als het ergens niet stroomt in je leven in 2010, gun jezelf de Stilte van het Hart en onderzoek hoe je de Vreugde in kan brengen, dan kan het weer stromen!
 

Je hoeft het niet alleen te doen!!


Bij Kerntraject kan je op allerlei prettige manieren mensen ontmoeten die dezelfde stappen zetten als jij. Tijdens workshops, cursussen, Lichtavonden en de individuele sessies kan je talloze Vreugdevolle ervaringen opdoen die je ondersteunen en stimuleren in je dagelijks leven.

Het voorjaarsprogramma van Kerntraject op een rij:


De Cursus Bewustzijnsgroei   elke maand op vrijdag of zaterdag
 
Dit is het beste paard van stal. Als je daadwerkelijk stappen wil zetten op het pad van Bewustzijnsgroei laat je dan iedere maand ondersteunen door de diepgaande transmissies met persoonlijke adviezen en de liefdevolle ondersteuning van de vaste groep.
Begin februari kan je instappen. Als je mee wilt doen, meld je snel aan, want er zijn nog maar een paar plaatsen vrij. De volgende gelegenheid om in te stappen is september 2010.
Meer info: http://www.kerntraject.nl/cursus-en-training/cursus

Werken met Kristallen (workshop in 3 delen)    20 februari, 13 maart en 3 april 2010

Hou je van kristallen? Wil je leren hoe je kan invoelen, wat ze te brengen hebben? In deze 3 middagen leer je te onderzoeken wat verschillende soorten kristallen kunnen doen voor jou en je omgeving, met als hoogtepunt het creëren van jouw Persoonlijk Krachtwiel. Een krachtige persoonlijke kristallenmandala, die je jarenlang zal inspireren!
Zin in een sprankelend kristalfeest? Meld je snel aan, er zijn nog maar 3 plaatsen vrij!
Meer info: http://www.kerntraject.nl/cursus-en-training/workshops

Contact met Walvissen en Dolfijnen (korte workshop)        29 mei 2010

Deze liefdevolle wezens ondersteunen je graag bij de uitdagingen van het jaar 2010! Dolfijnen kunnen ons als geen ander inspireren op het thema Vreugde. De walvissen dragen zoveel oorspronkelijke informatie over ons Zielenpad en onze kosmische Bestemming. Aan het eind van de workshop ontvang je 2 kristalletjes met dolfijnen- en walvissenenergie, om mee naar huis te nemen.
Meer info: http://www.kerntraject.nl/cursus-en-training/workshops
 
Aanmelden voor deze activiteiten: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

 

Vergoedingen: De AGB-code soap- van 5 naar 3 codes

Inmiddels hebben ze in de wereld van de AGB-code ontdekt, dat een Orthopedagoog (95-code) eigenlijk ook een Psychologisch Zorgverlener is (94-code). Daarmee komen de 95-codes per 1 januari 2010 te vervallen. Ik ga dus van 5 naar 3 AGB-codes, dat maakt het een stuk overzichtelijker.
Vanaf 1 januari is Kerntraject
een instelling voor Psychologische Zorgverlening (AGB-code 94-(0)57250)
en ben ik
Psychologisch Zorgverlener(AGB-code 94-008479) en
Natuurgenezer(AGB-code 90-038391).
Een registratie waar ik me redelijk in kan vinden. Zo eenvoudig is het natuurlijk niet om Kerntraject in de bestaande kaders en denkpatronen in te passen.

De meeste verzekeraars zullen ook in 2010 (een deel van) de behandelingskosten blijven vergoeden. Nog niet alle gegevens zijn bekend. Zodra ik alle gegevens binnen heb, laat ik het weten in de volgende nieuwsbrief en  zal ik de website actualiseren.
Zie: http://www.kerntraject.nl/tarief
 
 

Met Liefde en Plezier,
                           
Leonoor Begeer


Wie vol vreugde is, predikt zonder te prediken. Moeder Teresa

 

 

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur