Nieuwsbrief november 2009

In deze nieuwsbrief:

 

  • Waardevol geven
  • Bestelservice, persoonlijk geteste kristalcadeautjes
  • Een ander geluid: Wijze verhalen voor Kinderen, een cd die anders klinkt
  • Maand van de Spiritualiteit, een cadeautje voor alle workshopdeelnemers 
  • Vergoedingen: let op AGB-code is gewijzigd!!!!

 

Waardevol geven


Je kunt geven zonder lief te hebben, maar je kunt niet liefhebben zonder te geven.  -A.Carmichael-
Traditioneel staan de laatste weken van het jaar in het teken van Geven. We keren naar binnen, maken het gezellig in huis en herinneren ons wat anderen voor ons betekenen. We komen samen en laten het Licht in ons hart actief stromen, door vanuit ons hart te geven en te ontvangen.  De laatste decennia zijn we in het Westen nogal verstrikt geraakt in de graaicultuur van de commercie. Steeds maar duurdere cadeaus werden meer en meer de norm, maar de werkelijke waarde van een geschenk wordt nu eenmaal niet bepaald door het prijskaartje…
Bij Kerntraject kan je voor een klein bedrag de meest waardevolle geschenken vinden.
 
Neem bijvoorbeeld de spiraalhangers, ze zijn er in 3 verschillende maten. Moeiteloos kan je dit sieraad aanpassen aan je wensen. Het zacht verende zilverdraad maakt het heel eenvoudig om de steen te verwisselen, elk moment dat jij dat wenst.
Je hebt al een spiraalhangertje compleet met kristal en koord voor € 3,50!
Een waardevol en persoonlijk cadeau omdat elk kristal zorgvuldig wordt uitgetest, zodat het precies past bij degene aan wie jij het wilt geven.
Bijzonder zijn ook de chakrasetjes. 7 kristallen die elk 1 van de 7 chakra’s stimuleren, voor meer levensplezier! Ieder  kristal bij Kerntraject is door mij met hart en handen aangeraakt, gereinigd, geopend en geactiveerd. Dat maakt ze krachtig en heilzaam.
Chakrasetje incl. spiraalhanger en koord in cadeaudoosje nu voor € 8,50!

Bestelservice


Je kan een cadeaubestelling doorgeven via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919    Vermeld de naam voor wie het is met eventuele bijzonderheden, het bedrag dat je wilt besteden, het adres waar je het heen wilt sturen en natuurlijk je eigen naam en adres (voor de factuur), dan stuur ik het per post in cadeauverpakking toe. Zelf komen uitzoeken kan natuurlijk ook. Neem even contact op, om samen een handig tijdstip te vinden.

Een ander geluid


Zoek je een origineel kindercadeau, denk dan eens aan de CD Wijze verhalen voor Kinderen. Bijzondere verhalen voor gevoelige kinderen, om te lachen en spelenderwijs te leren hoe je makkelijker met jezelf en anderen om kan gaan.
De kinderCD bestellen? klik hier: http://www.kerntraject.nl/cds

Maand van de Spiritualiteit: Workshopaanbieding

Gratis voor alle workshopdeelnemers in de maand november:
een spiraalhangertje met opgeladen kristal!
 
Op 13 november bij de Workshop ‘Wortel schieten’, een kristal met aardingsenergie.
Op 21 november bij de Workshop ‘Dolfijnen, Walvissen en nog veel meer’ een kristal met walvis- of dolfijnenenergie naar keuze.
Tijdens de Lichtavond op 17 en 18 november een kristal die het stromen van de Liefde in jou ondersteunt.

Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

 

Vergoedingen: De AGB-code soap

Wat zou het mooi zijn als ik op een dag een nieuwsbrief zou kunnen versturen zonder ingewikkelde AGB-verhalen! Maar deze maand nog niet: we openen het volgende hoofdstuk in de AGB-soap.
Sinds deze week weet ik dat de AGBcode die aan mij is uitgegeven voor Alternatieve Geneeswijzen niet klopt. Als zorgverzekeraars die invoeren in het systeem krijgen zij de gegevens van ene mevrouw Willemse op hun scherm, die pas sinds 27 juni opgenomen is in het AGB-register. Vervolgens willen ze dan geen vergoeding geven als de nota gedateerd is tussen 1 januari 2009 en 27 juni 2009 of ze melden dat de gegevens niet kloppen en dat ze daarom niet uitkeren. En gelijk hebben ze natuurlijk.

De AGBcode  90-039391  moet  namelijk zijn:  90-038391

Heb jij een polis die (een deel van de kosten van) alternatieve geneeswijzen vergoedt en is  jouw nota tussen januari en juli afgekeurd,  neem dan contact op met je zorgverzekeraar en geef alsnog de goede AGB code door, dan komt  het goed!


Met Liefde en Plezier,
                           
Leonoor Begeer


Onthoud nooit wat je gegeven hebt,
vergeet nooit wat je ontvangen hebt.  
Brian Tracy


 

 

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur