Nieuwsbrief oktober 2009

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

  • Maand van de Spiritualiteit: Vrijdag 13 november Workshop Wortel Schieten
  • Al luisterend wortel schieten- CD Luisterlicht is een succes!
  • Zaterdag 21 november: Workshop Dolfijnen, Walvissen en nog veel meer...
  • Vergoedingen: Nog een AGB-code erbij, nu is het setje compleet


Workshop Wortel Schieten

Natuurlijk doet Kerntraject mee met de Maand van de Spiritualiteit (thema: Wortel schieten). Op vrijdag 13 november a.s. kan je bij Kerntraject genieten van een ervaringsreis naar jouw wortels. Deze geleide meditatie brengt je in contact met je wortels en verbindt ze liefdevol met het Licht in je hart. Stevig verbonden met je wortels overzie je jouw wereld.
 • Waarin ben jij nu geworteld?
• Hoe wil jij geworteld zijn?
• Welke stappen zet jij op de Aarde? 
• Welke sporen laat je na?
• Waar kies je voor?
• Wat is je volgende stap?

Tenslotte laat je jouw bevindingen op papier wortel schieten.
Laat je verrassen: de uitkomst zal absoluut bijzonder zijn!
Tijd:  Vrijdag 13 november 15.00-17.30 uur
Kosten: € 20

Meer info, klik hier: http://www.kerntraject.nl/content/view/77/62/
Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919


Al luisterend  wortel schieten

De CD Luisterlicht met klankmeditaties om elke dag in balans te zijn, is een enorm succes. We hebben de productie stevig op moeten voeren! De CD bevat geleide meditaties met helende klanken om te aarden, je energiesysteem te reinigen en te beschermen.
De reacties zijn enthousiast:

• “Wat heerlijk die CD, ik voel me veel relaxter omdat ik nu dagelijks even de CD draai. Daarvoor schoten de aardingsoefeningen er vaak bij in”
• “Het werkt echt! Vooral die klanken stromen steeds helemaal door me heen en verbinden me moeiteloos met het Hart van de Aarde; wat een rust!” 
• “Prettig om de CD af te wisselen met zelf de oefeningen doen. Als ik het zelf doe kan ik mijn eigen tempo volgen, met de CD komen de klanken erbij en dat werkt  dieper en krachtiger, die afwisseling is perfect!”

Wil jij ook ervaren hoe het is om al luisterend wortel te schieten? Bestel de CD Luisterlicht via 06 18 707 919 of klik op: http://www.kerntraject.nl/content/view/125/69/


Dolfijnen, walvissen en nog veel meer…

Grijp je kans op zaterdag 21 november, voel de speelse pret en wijsheid van de dolfijnen en de grootsheid en kracht van de walvissen!

Ken jij de kracht van dolfijnen? Ken je hun boodschap aan ons? Leer het rijk van de walvissen kennen en de schatten die zij voor ons bewaren. Voel hoe het voelt om te duiken in de oceaan en te buitelen in de golven. Laat je deze middag meenemen op reis door de wateren der aarde, en wie weet komen we ook nog tussen de sterren terecht!

Een geleide meditatie voor iedereen van 10 tot 100 jaar, die zin heeft in een middagje ‘diepzeeduiken’…

Tijd: Zaterdagmiddag van 15.00-17.00 uur 

Kosten: € 20,00 (volwassenen) € 10,00 (jongeren)

Meer info, klik hier: http://www.kerntraject.nl/content/view/77/62/
Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

 

Vergoedingen: AGB-codes erbij

Sinds aug 2009 ben ik lid van het NVPA, de bijpassende AGB-codes zijn inmiddels bekend. AGB-codes zijn belangrijk bij vergoeding door een zorgverzekeraar. Via de AGB-codes kan de zorgverzekeraar snel en efficiënt controleren van welke zorgverlener de declaratie afkomstig is, of de gegevens kloppen en of tot vergoeding kan worden over gegaan. Op de nieuwe nota’s staan nu alle AGB-codes. Wil je een oude nota bij je verzekering indienen, schrijf daar dan de volgende AGB-codes bij:

AGB-code Zorgverlener : 94-008479 , 90-039391 en  95-000594
AGB-code Praktijk : 94-(0)57250 en  95-(0)50409

De volledig bijgewerkte lijst met verzekeraars die kosten vergoeden vind je hier: http://www.kerntraject.nl/content/view/34/49/

 

Zie hoe de natuur - bomen, bloemen, gras - groeit in stilte.
We hebben stilte nodig om contact te maken met onze ziel.
Moeder Theresa

 

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur