Nieuwsbrief augustus 2009

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:                                                                

  • Betover je leven: de cursus Bewustzijnsgroei
  • Merlijn: Werken met kristallen en de Lichtavond in augustus
  • Vergoedingen: NVPA-lidmaatschap gerealiseerd

Betover je leven!

“When you live with open heart, like a treasure, love will float into your arms” zingt Chris James. En zo is het.
Hoe zou het zijn met een beetje meer rust, zachtheid en warmte in jouw leven? Hoe zou het zijn als liefde meer en meer ruimte zou krijgen in en om jou heen?
Gun jezelf deze kans: stap in de cursus Bewustzijnsgroei. Leer laag voor laag je hart meer te openen en betover de wereld!
Start: vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2009
Meer info, klik hier: http://www.kerntraject.nl/content/view/77/62/
Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919


Merlijn
 

Ooit gehoord van Merlijn-energie? De legendarische tovenaar heeft zijn sporen nagelaten op deze aarde. Deze zomer heb ik zijn voetsporen gevolgd in Bretagne en Zuid-Engeland. Daarmee zijn er belangrijke energieverbindingen hersteld en verdiept. Het voelt tintelend, krachtig en stralend, zowel in mijzelf als in de Aarde. Ieder levend wezen te zien stralen in zijn/haar Power & Glorie, schenkt Merlijn de diepste Vreugde.  Zou je willen ervaren hoe dat voelt voor jou? Kom dan naar de Lichtavond op 25 augustus. De komende Lichtavond zal doorstroomd zijn van de Lichtkracht van Merlijn.
Of geef je op voor de Workshop Werken met Kristallen. Merlijn-energie en kristalenergie is diep verbonden met elkaar.  Als Merlin-healer werk ik al jaren graag met kristallen, zo bruisend als nu is het echter nog nooit geweest! Geniet mee van deze helende en tintelende stroom! Zaterdag 5 september gaan we van start.
Meer info, klik hier: http://www.kerntraject.nl/content/blogcategory/13/59/
Aanmelden: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919
 

Vergoedingen: NVPA-lidmaatschap


Het is gelukt: na een stevige toelatingsprocedure, mag Kerntraject zich sinds 1 augustus 2009 lid van het NVPA noemen (Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen). Dat is goed nieuws, want dat betekent dat ook Aegon, AnderZorg, de Goudse, DSW, OZF, ONVZ en PMA vanaf nu (een deel van) de behandelingskosten vergoeden.
De volledig bijgewerkte lijst met verzekeraars die kosten vergoeden vind je hier: http://www.kerntraject.nl/content/view/34/49/
Het NVPA-registratienummer is : 169- 06081961 (de bijpassende AGBcode heb ik inmiddels aangevraagd, ik houd jullie op de hoogte).


Met Licht en Plezier,
                           
Leonoor Begeer

Door verandering groeien we,
door tegenspoed leren we,
door hoop ontwaken we
en door liefde transcenderen we.
Jim Beggs

 

 

 

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur