Nieuwsbrief februari 2009

In deze nieuwsbrief:                                                                                  

  • Extra cursussen
  • Oproep voor ouders en mensen die met kinderen werken.
  • Vergoedingen nieuws.

EXTRA CURSUSSEN

Jullie enthousiaste reacties op het aanbod van Kerntraject, werken heerlijk aanstekelijk; de inspiratie blijft maar stromen! In de bijlage vind je het laatste nieuws op het gebied van Lichtmeditatie en Energiebeheer: 2 nieuwe cursussen, die tintelen en bruisen!

Energiebeheer

Voor mensen die ooit een individuele sessie bij mij hebben gehad: de opfriscursus Energiebeheer. Lekker betaalbaar en omdat we in kleine groepen werken, vergelijkbaar met een individuele terugkomsessie.

Lichtmeditatie 

De data van de cursus Lichtmeditatie vallen precies tussen de Lichtavonden in, zodat de echte liefhebbers zich nu zelfs 2 keer per maand kunnen laven.


VERGOEDINGEN: GOED NIEUWS!

De lijst met verzekeraars die de individuele consulten bij Kerntraject vergoeden, groeit gestaag. De volgende verzekeringsmaatschappijen vergoeden inmiddels in de regel (een deel van) de kosten: Agis, Amersfoortse, Ander Zorg, Avéro Achmea, DVZ Achmea, FBTO, Fortis ASR, Groene Land Achmea, Interpolis Achmea, Menzis, OZF Achmea, PWZ Achmea, Zilveren Kruis Achmea.
Ik gun het iedereen om in deze tijd krachtig verbonden in het leven te staan en optimaal te kunnen blijven werken aan je energiebalans. Daarom heb ik onderzocht hoe ik de kans op vergoeding voor mijn cliënten kan vergroten. Sommige maatschappijen vereisen een AGB-kode, die is inmiddels aangevraagd. Zodra die bekend is, laat ik het jullie weten.
Ook het lidmaatschap van de beroepsvereniging NVPA zou de kans op vergoeding aanzienlijk kunnen vergroten, dus ook die aanvraag heb ik in gang gezet. Ik houd jullie op de hoogte!

OPROEP

Aan alle ouders van gevoelige kinderen en alle leraren, groepsleiders, coaches, therapeuten etc. die met gevoelige kinderen werken:
Het is mijn droom dat alle kinderen leren, hoe ze hun eigen energie kunnen beheren. Een wereld waar iedereen zich bewust is van zijn eigen energie en daar zorgvuldig mee leert omgaan, is een wereld die bevolkt wordt door krachtige blije mensen die zich open durven te stellen en vanuit hun hart vorm geven aan hun talenten. Dan is Vrede heel nabij!
Ik zie de prachtige veranderingen in en om de kinderen die met energie hebben leren werken….... om meer kinderen te kunnen bereiken, heb ik jullie nodig!
Kom naar de workshop Energiewerk met kinderen en ouders.
Meer info: http://www.kerntraject.nl/content/view/89/59/


Ik zie naar jullie uit!
 
Met Licht en Plezier,
                           
Leonoor Begeer
06 18 707 919
www.kerntraject.nl

Rijkdom, aanzien, alles kan je verliezen, maar dat geluk in eigen hart kan alleen maar versluierd worden, en zal je steeds opnieuw, zolang je leeft, weer gelukkig maken.      - Anne Frank-

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur