Nieuwsbrief juni 2009

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:                                                                

  • Midzomer: Vier het Licht!
  • Nieuw: CD Luisterlicht
  • Nieuw: CD Wijze verhalen voor kinderen
  • Workshop-programma komend seizoen
  • Vergoedingen: nog een AGB-code erbij

Midzomer: Vier het Licht! 

Op 21 en 22 juni is het Lichtavond bij Kerntraject. Via geleide meditatie vieren we het Licht. Al sinds mensenheugenis wordt midzomer gevierd. Rond 21 juni, de langste dag van het jaar, komen mensen op verschillende plaatsen samen om het licht te vieren en de stralende kracht van de zomer met liefdevolle intenties te verbinden. Zin om mee te doen? Je bent van harte welkom.
Meer info klik hier: http://www.kerntraject.nl/content/blogcategory/13/59/

Nieuw:  CD Luisterlicht

We kennen het allemaal: je wilt wel elke dag even stil worden, goed gronden en jezelf weer in balans brengen, maar het komt er vaak niet van.
Omdat het zoveel  prettiger en makkelijker is om gewoon even een cd op te zetten, hebben we deze cd opgenomen: Luisterlicht. Geleide meditaties met helende klanken om te aarden, je energiesysteem te reinigen en te beschermen. Voor maar € 12,50, elke dag in balans! Bestellen via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Nieuw:  CD Wijze verhalen voor kinderen

De afgelopen jaren heb ik heel wat therapeutische verhalen voor kinderen geschreven. Een selectie van die verhalen, die voor de meeste kinderen heel toepasbaar zijn, staat op deze kinderCD. Speelse, vrolijke, fabelachtige verhalen die kinderen energetische handvaten  bieden om makkelijker met zichzelf en anderen om te kunnen gaan. De CD kost €12,50 en is te bestellen via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Workshop-programma komend seizoen 

Nieuw is de Cursus  Bewustzijnsgroei.
Een krachtige ondersteuning voor iedereen die spirituele ontwikkeling een warm hart toedraagt en het vorm wil geven in het dagelijks leven. Dit is Kerntraject op haar best! Afgelopen seizoen is er een proefproject gestart, onder de naam ‘Cursus Lichtmeditatie’. Vanaf het begin is het een succes: ontspanning, verrijking van je dagelijks leven, spontane helingen, het openen van heldere vermogens, we maken het allemaal mee met elkaar. Dit jaar gaan we verder.
 
Het hele workshop-programma  2009-2010 en verdere info vind je in de bijlage of klik hier: http://www.kerntraject.nl/content/view/77/62/

Inspiratie: De Dalai Lama was in ons land 

‘Besef iedere dag dat alles met alles verbonden is en stem je gedachten en handelingen daar op af. Handel vanuit compassie en denk mee hoe we samenlevingen kunnen bouwen gebaseerd op compassie, mededogen.’
Dat is de heldere boodschap van de Dalai Lama, de liefdevolle Eenvoud in persoon. Hij heeft het Eenheidsbewustzijn diep in zichzelf geïntegreerd. Hij maakt grapjes, is volkomen zichzelf en draagt op die manier, veel meer nog dan via zijn woorden, Licht en Liefde uit. De samenkomst in de RAI heeft mij diep geraakt. Voor wie nog na wil proeven: www.savetibet.nl

Vergoedingen: nog een AGB-code erbij 

Veel cliënten hebben de laatste maanden een prettige steun in de rug kunnen krijgen nu hun ziektekostenverzekering Kerntraject serieus neemt en (een deel van) de behandelingen vergoedt. Sommige verzekeraars hadden nog moeite met de AGB-codes, omdat die waren toegekend op basis van het hoogste diploma (orthopedagogiek, Universiteit van Amsterdam). Dit vonden ze alleen op kinderen van toepassing. Op grond van mijn andere diploma’s, heb ik toen aanvullend een AGB-code op gebied van Natuurgeneeswijze aangevraagd. Dit is  AGB-code  90-039391 geworden. Die werkt beter, want deze valt bij de meeste verzekeraars onder het kopje  ‘alternatieve geneeswijzen’ en geldt voor volwassenen en kinderen.  Mijn nota’s zijn inmiddels aangepast. De volledige lijst met verzekeraars die kosten vergoeden vind je hier: http://www.kerntraject.nl/content/view/34/49/
 
Voor degenen die oude nota’s in willen dienen bij hun verzekering, raad ik dus aan de volgende nummers daarop te vermelden:
 
AGB-codes:  90039391 en 95000594 en 9550409
VIV lidmaatschapsnummer:   1907004A  (het oude nummer -250203406 -rechtsonder doorstrepen)
 
Met Licht en Plezier,
                           
Leonoor Begeer
 
Veel van de dingen die je kunt tellen, tellen niet.
Veel van de dingen die je niet kunt tellen, tellen pas echt.
-Albert Einstein-


TIP 

Heb je toevallig dromen die je tot uitvoering wilt brengen en wil je ondersteuning?
Wat let je om aan deze wedstrijd mee te doen.

Wedstrijd 'Realiseer je ideaal'
Voor de derde keer organiseert dagblad Trouw de idealenwedstrijd 'Realiseer je ideaal'. Iedereen kan zijn ideaal tot 1 juli plaatsen op de website www.trouw.nl/idealen en hiermee kans maken op € 7.500 én professionele ondersteuning door GreenWish of Impulsis om het ideaal ook daadwerkelijk te realiseren.

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur