Soundhealing

Soundhealing is in z'n eenvoud een prachtige vorm van therapie, die al in de oudheid werd toegepast. Vandaag de dag hebben we de talloze mogelijkheden van het werken met klanken als vorm van heling herontdekt.

Klanken maken helder en schoon

Alles is energie. Energie is trilling, klank is trilling. Verstoorde energie, dus verstoorde trillingen zijn weer in balans te brengen door gebruik te maken van resonantie. Door de juiste klank te laten klinken kan een energiesysteem weer in balans worden gebracht. Klanken dringen door tot in de diepere lagen van het bewustzijn met de intentie om blokkades op te heffen. Bepaalde tonen kunnen energiestromen weer op gang brengen en ondersteunen. Overtollige ballast kan soepel worden losgetrild en afgevoerd. Klanken maken je helder en schoon van binnen.

Tonen

Soundhealing kan met behulp van instrumenten (klankschalen, didgeridoo enz.) of met stem. Bij Kerntraject werken we met stem. Een klank wordt nauwkeurig afgestemd en gedurende 10 seconden of meer aangehouden: 'tonen' noemen we dat. Tijdens de individuele sessies kan je de tonen als een klankbad over je heen laten komen. Tijdens de workshops en de Lichtavonden tonen we vaak samen. De meeste mensen voelen zich prettig en zacht geraakt door de tonen. Soundhealing brengt licht en lucht in je lijf en je energiesysteem. 

Klankmeditatie voor thuis

klankmeditatieSinds juni 2009 zijn de tonen van Leonoor Begeer op CD verkrijgbaar. De CD 'Luisterlicht' is een CD met klankmeditaties om jezelf elke dag in balans te brengen. Bij regelmatig afluisteren leer je jezelf steeds dieper te verbinden met de Aarde en je energieveld gemakkelijk te reinigen en te beschermen. De tonen brengen je weer thuis bij jezelf, waardoor je krachtig en blij in het leven komt te staan.

Om de CD Luisterlicht te bestellen: klik hier

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur