Neuro-Emotionele Integratie (NEI)

Wat is NEI?

 

meridianen en energiebanenNEI is een eenvoudige en plezierige methode om denken, voelen en doen weer in balans te brengen. Net als EE (Emotioneel Evenwicht) is NEI ontwikkeld door de arts Roy Martina en maakt gebruik van het beste uit de westerse therapeutische praktijk in combinatie met het beste uit de oosterse geneeskunst. Het is een doeltreffende methode om emoties die een geestelijke of lichamelijke blokkade vormen op te sporen en op te lossen. Het is gebaseerd op de kennis van de energiebanen zoals die ook in de acupunctuur gebruikt wordt.

 

Hoe werkt het?

Daar waar ontwikkelingen niet soepel lopen, zijn denken, voelen en doen uit balans geraakt. Beide hersenhelften die gevoel en verstand vertegenwoordigen werken dan niet goed samen, waardoor je je anders gedraagt dan je zou willen. De energy coach kan de kern van die disbalans opsporen en zo ontstaat helderheid over de oorsprong van het ongewenste gedrag. Door activering van beide hersenhelften wordt gevoel en verstand weer in balans gebracht. Dit maakt de weg vrij om te doen wat je werkelijk wilt en te durven wat je kan. Het is heerlijk om te ervaren wat het betekent om werkelijk in je kracht te staan!

 

VuurONZE DIEPSTE ANGST IS NIET DAT WE ONMACHTIG ZOUDEN ZIJN. ONZE DIEPSTE ANGST BETREFT JUIST ONZE NIET TE METEN KRACHT. NIET DE DUISTERNIS, MAAR HET LICHT IN ONS IS WAT WE HET MEESTE VREZEN. (M.WILLIAMSEN, UITGESPROKEN DOOR NELSON MANDELA, INAUGURALE REDE 1994)

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur