Kristaltherapie

Wat is kristaltherapie?

kristaltherapie bij kerntrajectKristallen hebben door hun zuivere structuur en specifieke samenstelling een zeer krachtige werking. Kleur, chemische samenstelling en herkomst van het kristal hebben allen een specifieke invloed op het helingsproces. De kristallen versterken als een brandglas de energiestromen die door de energy coach in gang worden gezet. Zo wordt de helende energie tot diep in de celstuctuur en het DNA gebracht. 


Hoe werkt het?

kristaltherapie bij kerntraject in amersfoortTijdens de sessie wordt nauwkeurig getest welke kristallen waar moeten worden neergelegd. Dit kan op of om het lichaam van de cliënt zijn. Vervolgens worden de kristallen energetisch met elkaar verbonden en zo geprogrammeerd dat zij optimaal voor de cliënt gaan werken. Zo ontstaat intense heling op de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lagen van de cliënt.

Kristaltherapie werkt lange tijd door. Als er een vervolgsessie nodig is, is dat vaak pas maanden later.

  

Voor wie?

Kristaltherapie is vooral geschikt voor de 'diepere' en chronische problematieken en minder geschikt voor kinderen. Hou jij van kristallen, heb je iets met hun sprankelende kleur en vorm? Dan werkt kristaltherapie voor jou extra goed. De ervaring is dat mensen die aangetrokken worden door kristallen, deze therapie een unieke en intense belevenis vinden, om nooit meer te vergeten! 

HET MOOISTE DAT JE KUNT WORDEN, IS JEZELF!

 

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur