Healing

KleurkegelWat is healing?

Ieder mens is een prachtig ingenieus energiesysteem met talloze dieptelagen; een universum op zich! Daar waar de energie soepel stroomt en de lagen vloeiend verbonden zijn, voelen we ons TOP. 
Als de energie geblokkeerd wordt ontstaan doorgaans klachten, lichamelijk, emotioneel, mentaal of op het gebied van zingeving, afhankelijk waar de blokkade zich bevindt. Een energy coach kan die blokkade waarnemen, onderzoeken en oplossen samen met de cliënt.

Aura lagenHoe werkt het?

Healing  (= helen,genezen) start altijd met reading (= het ‘lezen’ van het energiesysteem). De healer stemt zich af op het energiesysteem van de cliënt en ziet, hoort of voelt waar de energie verstoord is. Vervolgens wordt er gekeken wat er nodig is om soepele doorstroming en verbinding weer mogelijk te maken. Daarbij wordt er vaak eerst negatieve energie (bijv. een blokkade) afgevoerd om vervolgens positieve energie in te kunnen brengen. Dit kan op verschillende manieren: doorgaans wordt de energie aangestuurd en doorgegeven via de handen van de healer, op enige afstand van het lichaam van de cliënt. Soms is het echter meer effectief om de energie bijv. tegelijk via het hart, het voorhoofd, de stem of een kristal door te laten stromen.

Verschillende vormen van healing

Als de healer zijn/haar stem gebruikt spreken we van SOUNDHEALING. Geluid is trilling en trilling kan resonantie veroorzaken. Ieder orgaan, iedere emotie of gedachte heeft een eigen energie en daarmee een eigen frequentie. Door nauwkeurige afstemming kan de healer een klank of toon geven die gezonde resonantie veroorzaakt, waardoor het energiesysteem van de cliënt weer in balans kan komen. Een wonderbaarlijk krachtig fenomeen.

kristaltherapieAls de healer kristallen gebruikt spreken we van KRISTALHEALING of kristaltherapie. Kristalhealing is een bijzondere specialiteit van Kerntraject, zeer krachtig en effectief!

 

 

 

HET SCHOONSTE DAT WIJ KUNNEN BELEVEN, IS HET MYSTERIE.
WIE HET NIET KENT
EN ZICH NIET VERWONDEREN, ZICH NIET VERBAZEN KAN,
DIE IS ALS HET WARE DOOD EN ZIJN OOG IS UITGEDOOFD. (ALBERT EINSTEIN)

 

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur