WORKSHOPS

ALGEMEEN

workshopsKerntraject biedt verschillende workshops aan:

Zingen met Hart en Ziel
Verbindingsavonden
Lente-, Midzomer-, Herfst- en Midwinter-vieringen.

Voor data, tijden en kosten zie agenda
Aanmelden via  06 18 707 919  of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Locatie
Alle workshops en cursussen vinden plaats op de Bergstraat 31 te Amersfoort (klik op routebeschrijving in het menu voor de parkeermogelijkheden)

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
ZINGEN MET HART EN ZIEL

Een avond speciaal om al die fijne liedjes te leren die we zo vaak zingen! Inclusief gouden tips hoe je die liederen diep vanuit je Ziel kunt laten stromen!
Door alle cursussen en bijeenkomsten heen wordt er inmiddels heel wat met Hart en Ziel gezongen! Jaren terug gebruikten we slechts klanken en tonen om de stralende energiestromen een plek te geven in ons lichaam en energetisch systeem. Meer en meer ontdekten we daarnaast, het samen mooie dingen zingen! In die heerlijke harmonieën, kan alles op z'n plekje vallen.
Wat een Feest!!!

Deze zomer zijn er weer veel nieuwe liederen bij gekomen.
Dit zalige zangfeest is speciaal voor iedereen die het fijn vindt om ze nu eens echt helemaal te leren! Weet je Welkom!!!

VERBINDINGSAVONDEN

Iedere volle maan komen we bij elkaar in Amersfoort, het Hart van Nederland. We verbinden onze energie en bundelen onze krachten om het Eenheidsbewustzijn in onszelf en onze wereld te verdiepen.
We werken samen met de Lichtwereld (Engelen en Lichtmeesters) en de Natuurwezens om de verbinding met het Eenheidsbewustzijn te versterken. Aarding, openheid, respect voor al wat leeft, bewust zijn, vergeving en verzoening zijn een aantal van de meest belangrijke thema's. Jouw Lichtgroei is het grootste geschenk aan jezelf en deze wereld!

LENTEVIERING, MIDZOMERVIERING, HERFSTVIERING, MIDWINTERVIERING

Op deze machtige momenten staan de Kosmische Poorten wagenwijd open en wordt het Licht geeerd door zovele mensen, op zovele verschillende manieren, op zovele plaatsen in de wereld. In Licht en Liefde Volledig Verbinden met die machtige energiestromen is Magisch en Vreugdevol. Grond voor het Leven van de Hemel op Aarde. Weet je Welkom!

 

 

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur