Cursussen

Kerntraject-cursusALGEMEEN

Kerntraject biedt verschillende cursussen aan: de Kristalcursus, de Bron in Jou, Lichtweek voor Liefdesparen, de Merlijncursus en de Cursus Bewustzijnsgroei. Voor data, tijden en kosten zie agenda.

Locatie
De cursussen vinden plaats op Bergstraat 31 in Amersfoort (klik op routebeschrijving in het menu voor de parkeermogelijkheden)

Aanmelden via  06 18 707 919  of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers, zodat er genoeg ruimte en aandacht is voor iedereen.
Plaatsing gebeurt op grond van volgorde van betaling.

kristalcursusKRISTALCURSUS

Met liefde en plezier neem ik je mee op reis door het Kristallenrijk. Stap voor stap leer je dieper contact te maken met het wezen van kristallen. Je leert steeds dieper invoelen wat een kristal te brengen heeft. Je leert de mogelijkheden ontdekken die ieder kristal in zich draagt. Je leert hoe je die in kan zetten voor jezelf, een plek, een situatie of nog iets anders. De toepassingsmogelijkheden van kristallen zijn zo divers...oneindig Krachtig en Prachtig! Laat je betoveren door de Wereld van de Kristallen!

DE BRON IN JOU

Dit bijzondere traject gaat over Liefhebben vanuit je Goddelijk Wezen, over je LichtKracht en Meesterschapskracht leren ontwikkelen. Het stap voor stap ontsluieren van het LiefdesLicht in jou. Jezelf ten Diepste leren Ontmoeten en jezelf Goddelijk leren Beminnen in volledig Respect en volledig Liefdevolle Verbinding met alles dat jij Bent!
Gun jezelf deze Wonderweek!

Bron in JouEen paar reacties op de vraag:
"Wat heeft deze cursus je gebracht?"

"Eerbied voor mezelf, Heilige vereniging, en daar vanuit intense uitgestrekte vreugde" (Vivian).
" Dat verbinding met je allerbinnenste je heel sterk maakt" (Nanuk).
"Stevig uitbouwen van de Liefdesbron in mijzelf, heeft zoveel LevensVreugde gebracht!" (Thea).


Tijdens de eerste workshopdag beginnen we met meditatie, transmissie en oefeningen die je steeds dieper in contact brengen met de vrouwlijke en manlijke Kracht in jou. Meesterschap hangt samen met de perfecte balans tussen het manlijke en het vrouwlijke ofwel de Yin en Yangkrachten in jou, op alle gelaagdheden.
In de dagen daarna plannen we een individuele sessie voor jou, waarin je handvaten worden aangereikt binnen je dagelijks leven, om steeds krachtiger vanuit je Kern te leren handelen en Aanwezig te zijn vanuit de Bron in jou.
Dagelijks ruimte maken deze dagen om de handvaten die zijn aangereikt daadwerkelijk te oefenen en vorm te geven, schenkt je een intense Verdieping!
Tijdens de tweede workshopdag brengen we onze LiefdesKrachtervaringen van de afgelopen dagen samen en verrijken elkaar vanuit diverse invalshoeken. De Transmissie die daar op volgt, brengt je naar de Diepste Bron in Jou en schenkt je een hernieuwd perspectief, waar je Levenslang van Genieten kan!

Om je alvast af te kunnen stemmen, ontvang je bij inschrijving op 'De Bron in Jou', de nieuwste CD van Kerntraject, als welkomstgeschenk! (of een passend kristal, als je de CD al in huis hebt)

De Bron in Jou deel 2 en 3
Natuurlijk kan je Oneindig Verdiepen binnen dit Domein. Deze week brengt je nog verder in het Jezelf ten Diepste leren Ontmoeten en jezelf Goddelijk leren Beminnen in volledig Respect en volledig Liefdevolle Verbinding met alles dat jij Bent!

LICHTWEEK VOOR LIEFDESPAREN

Deze week is voor jou en je liefdespartner. Een liefdesrelatie is bij uitstek geschikt om LichtKracht, LiefdesKracht en Meesterschap in elkaar te stimuleren en zich te laten ontvouwen. Dat vraagt wel de moed van beiden, om Openheid en Vertrouwen tussen jullie te verdiepen en te verfijnen. Het openstaan voor een vorm intimiteit, die anders is en dieper gaat dan fysieke intimiteit. De opzet van deze cursus komt overeen met De Bron in Jou. De individuele sessie wordt vervangen door een duosessie.

 

MERLIJNCURSUS

De Merlijncursus gaat over jou als energetisch instrument. Je leert hoe je je energetisch handelen kan versterken. Je leert je energie vermenigvuldigen en delen.
Het is een echte praktijkcursus. Je leert zeer zorgvuldig werken met energie.
merlijncursusMagie is namelijk niets meer en niets minder dan het bewust omzetten van energie. Dan is het heel belangrijk dat je weet wat je doet en hoe je het doet!
Je leert bewust te kiezen, waar en hoe jij je energie wil en kan inzetten. Je leert nauwkeurig het effect te volgen van jouw energetisch handelen en bij te sturen daar waar nodig. Het is een interactieve cursus. Persoonlijke belemmeringen tijdens de oefeningen worden ter plekke onder de loep genomen en opgelost.
Je leert verschillende vormen van energie verbinden en combineren. Je leert zeer zorgvuldig waarnemen vanuit verschillend perspectief.
Je leert hoe je jezelf kunt verenigen met o.a. de energie van de wind, het water, het vuur en de aarde, met planten, bloemen, bomen, dieren, rotsen, planeten en Lichtwezens. Je leert voelen, kijken, horen vanuit het wezen van hun Zijn. Dat levert bijzondere energetische informatie op.
Hoe heerlijk is het, om op je vleugels te drijven als een adelaar of de diepe rust te ervaren van een rotsformatie! De Essentie van dat soort krachten leer je toepassen in het energetisch werk van jouw keuze.
De Merlijncursus omvat 7 delen in z'n geheel. Het start met deel 1 en 2, daarna kun je intekenen voor de andere 5 delen. De groep die vorige zomer aan de Merlijncursus begon, heeft enthousiast ja gezegd op nog 5 delen...zij vonden het veel te mooi en te bijzonder om te stoppen na 2 delen!!!
Kom en beleef het mee!
Weet je van Harte Welkom!

CURSUS BEWUSTZIJNSGROEI
maandelijkse bijeenkomsten, tussendoor instappen: februari of september

Een spiritueel avontuur voor iedereen die bewustzijnsontwikkeling een warm hart toedraagt en het vorm wil geven in het dagelijks leven.

Dit is Kerntraject op haar best! Ontspanning, verrijking van je dagelijks leven, spontane helingen, het openen van heldere vermogens, we maken het allemaal mee met elkaar.

De cursus

Er zijn momenteel 3 groepen: op maandag, donderdag en vrijdag van 14.30-17.00 uur. Bij voldoende aanmelding zal er ook op de dinsdag een groep starten.

Bewustzijnsgroei

Iedere maand een duidelijke stap maken in de ontwikkeling van je bewustzijn, zodat je steviger, liefdevoller en meer vitaal in het leven komt te staan. Helderheid en inspiratie over jouw missie hier op aarde, met praktische tips en oefeningen voor thuis. Krachtige transmissies die stap voor stap bewustzijnslagen openen, met als doel ontwikkeling van het Eenheidsbewustzijn in jou. Liefhebbers van de Lichtavonden kunnen hier hun hart ophalen, maar ook mensen die nog nooit een Lichtavond hebben meegemaakt, zullen genieten van deze krachtige Inspiratie!  We werken in een vaste kleine groep (ca. 7 personen) waardoor er voldoende ruimte is voor vragen en persoonlijke ondersteuning.

"De cursus bewustzijnsgroei heeft ervoor gezorgd dat ik duidelijker weet waar ik sta in mijn ontwikkeling. Het heeft mij dichter bij mijzelf en in helderder contact met de lichtwereld gebracht. De maandelijkse bijeenkomsten zijn een liefdevol ankerpunt voor mij geworden, waar ik me elke keer weer op verheug en waar ik na afloop elke keer weer blij en opgeladen de wereld in ga." R.G.

“Dankzij deze cursus ben ik me ervan bewust geworden hoeveel liefde en steun er is vanuit de Lichtwereld. Ik heb geleerd dit te ervaren, toe te laten en erop te vertrouwen, waardoor mijn leven aan kwaliteit heeft gewonnen en ik wezen-lijk ben gegroeid.   Behalve mijn bewust-zijn is ook mijn mededogen gegroeid.” M.N.

“De cursus geeft een hoop inspiratie.... Ik doe volgend jaar graag weer mee met de cursus!” S.K.

“De cursus Bewustzijnsgroei is voor mij een prachtige en zeer waardevolle ontdekkingstocht! Ik zou niet meer zonder willen! Groei, respect, liefdevol, verbinding en samen zijn de kernwoorden die in mij opkomen als ik de cursus kort zou mogen omschrijven. Het brengt mij dieper in verbinding met mijzelf en met Alles dat is. Deze groei van Eenheidsbewustzijn maakt van mij een ander, beter, mens. Door zo intens in verbinding met je diepste kern en Alles dat is te mogen leven, is voor mij een kostbaar geschenk." P.v.S.

cursus bewustszijnsgroei bij kerntrajectBegin met het nodige. Doe daarna het mogelijke. En dan ineens doe je zomaar het onmogelijke...
-Fransiscus-

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur