KERNTRAJECT is verhuisd!

naar de Braamweg 79 in Soest, aan de rand van de Soesterduinen!
Voor wie onze nieuw gebouwde praktijk in Soest nog niet heeft ervaren...
een uurtje onder een piramidedak in een ruimte die gebaseerd is op gulden snedeverhoudingen, is een zegen voor je hele systeem...gun jezelf die beleving, het voelt als een verademing, zodra je binnenkomt!!!

Het wonder van deze locatie is, dat het goed bereikbaar is per fiets, auto, trein en bus en dat het tegelijk op loopafstand is van de natuur!
Dat betekent dat we elke sessie kunnen besluiten "Gaan we naar binnen vandaag of doen we deze sessie buiten in het bos of de duinen?" Wat een Feest!
Voor Toon en mij zijn de deuren open gegaan naar een nieuw leven Vol van Ademruimte dicht bij de Natuur op de Braamweg 79 in Soest! In onze levensreis van ruim 30 jaar samen, zijn wij nu aangeland aan de rand van de Soesterduinen. Een Droom is daar werkelijkheid aan het worden: wonen en werken op eigen terrein, in het Hart van Nederland, onder de bomen!

Op dit moment wonen we nog gezellig tussen de verhuisdozen op de Braamweg in Soest en wordt er hard gewerkt aan het bouwen van de praktijkruimte voor ons beiden. Onze nieuwe praktijkruimte is de thuisbasis voor ' adem en toon' én Kerntraject. (adem en toon = de fonkelnieuwe stembevrijdingspraktijk van Toon).

In mei hebben we het energieveld van de nieuwe ruimte zorgvuldig opgebouwd.
Sinds begin juni zijn de deuren open op de Braamweg, voor zover de verbouwingsperikelen en de corona-maatregelen dat toelaten.
Het vraagt nog even wat improvisatie, maar we zijn van start!!!

Weet je van Harte Welkom!
In Licht en Liefde, Leonoor

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur