KERNTRAJECT verhuist per 1 juni 2020!

Voor Toon en mij gaan de deuren open naar een nieuw leven Vol van Ademruimte dicht bij de Natuur op de Braamweg 79 in Soest! Ruim 30 jaar terug begon in Amsterdam ons liefdevol samenzijn. Na een levensreis van 26 jaar in Amersfoort, zijn wij nu aangeland aan de rand van de Soesterduinen. Een Droom is daar werkelijkheid aan het worden: wonen en werken op eigen terrein, in het Hart van Nederland, onder de bomen!

Het wonder van deze locatie is, dat het goed bereikbaar is per fiets, auto, trein en bus en dat het tegelijk op loopafstand is van de natuur!
Dat betekent dat we straks elke sessie kunnen besluiten 'Gaan we naar binnen vandaag of doen we deze sessie buiten in het bos of de duinen?' Wat een Feest!

Op dit moment wonen we gezellig tussen de verhuisdozen op de Braamweg in Soest en wordt er hard gewerkt aan het bouwen van de praktijkruimte voor ons beiden. Onze praktijkruimte wordt de thuisbasis voor ' adem en toon' én Kerntraject. (adem en toon = de fonkelnieuwe stembevrijdingspraktijk van Toon).

In mei gaan we het energieveld in de nieuwe praktijk zorgvuldig opbouwen en vinden er nog een paar sessies (met 1,5 m afstand) plaats op de Bergstraat in Amersfoort, zoals de Avond van de Vrede op 4 mei.
In juni gaan dan de deuren open op de Braamweg, voor zover de corona-maatregelen dat toelaten.
We hopen natuurlijk op een wonderschone MidzomerViering op onze nieuwe locatie op 21 juni, we zullen zien wat mogelijk is!

Weet je van Harte Welkom nu in Amersfoort of straks in Soest!
In Licht en Liefde, Leonoor

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur