KERNTRAJECT is afgelopen zomer verhuisd

naar de Braamweg 79 in Soest, aan de rand van de Soesterduinen!
Voor wie onze nieuw gebouwde praktijk in Soest nog niet heeft ervaren...
een uurtje onder een piramidedak in een ruimte die gebaseerd is op gulden snedeverhoudingen, voelt als een verademing voor je hele systeem...laten we hopen dat het binnenkort weer mogelijk is om dat samen te mogen beleven. Ik gun het ieder van Harte...nog even geduld!!!

Het wonder van deze locatie is, dat het goed bereikbaar is per fiets, auto, trein en bus en dat het tegelijk op loopafstand is van de natuur!
Dat betekent dat we elke sessie kunnen besluiten "Gaan we naar binnen vandaag of doen we deze sessie buiten in het bos of de duinen?" Wat een Feest!
Voor Toon en mij zijn de deuren open gegaan naar een nieuw leven Vol van Ademruimte dicht bij de Natuur op de Braamweg 79 in Soest! In onze levensreis van ruim 30 jaar samen, zijn wij nu aangeland aan de rand van de Soesterduinen. Een Droom is daar werkelijkheid geworden: wonen en werken op eigen terrein, in het Hart van Nederland, onder de bomen!

Onze nieuwe praktijkruimte is de thuisbasis voor ' adem en toon' én Kerntraject. (adem en toon = de fonkelnieuwe stembevrijdingspraktijk van Toon). Wat zijn we blij met zo'n grote hoge ruimte met vloerverwarming, superventilatiemogelijkheden en sanitaire voorzieningen in deze tijden van coronamaatregelen!
Het energieveld in de ruimte is een sensatie dat je niet missen wil! Al werkend hebben we dat veld de afgelopen maanden zorgvuldig opgebouwd en het verstevigt zich dagelijks meer en meer!
Weet je van Harte Welkom!
In Licht en Liefde, Leonoor

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur