VOLLE MAANVIERING 3 AUG 2020

Essentie: JeZelf Zijn

Met twee voeten op de grond, diep weten wie je Bent en waar je voor Staat, daar gaat het om deze dagen.
In de holderdebolder van verschuivende waarheden en veranderende vanzelfsprekendheden is Ankering in Licht en Liefde tot in de diepste verfijning gevraagd! Gun jezelf de Beleving van Diep geworteld zijn in jouw Waarheidslicht! Volledig Staan en Aanwezig Zijn in het LiefdesLicht dat jij Bent!

Weet je van Harte Welkom!!!
Let op! we starten een half uurtje vroeger op de nieuwe locatie!!! Vanaf 19 uur is de deur voor je open!

TIJD: 19.30-21.00 uur, (vanaf 19 uur komen we bijeen)

LOKATIE: Braamweg 79, 3768 CE Soest

AANMELDEN: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919 Let op! We werken in een klein groepje, dus wees er snel bij!!!

TIP: neem dikke sokken of sloffen en je eigen waterflesje mee!

KOSTEN: Liever geen contante betaling vanwege coronamaatregelen. Als je jouw bijdrage vooraf wilt overmaken op IBAN NL37 TRIO 0212337416 tnv KERNTRAJECT, stuur ik je achteraf je factuur (richtprijs €17,50).
Laat de kosten nooit een belemmering voor deelname vormen! Neem even contact op, er ligt altijd een zee aan creatieve mogelijkheden voor ons open!

Vanuit Hart en Ziel op afstand aansluiten is ook een mogelijkheid. Het voelt zó belangrijk om in deze tijden in Liefdevolle Aandacht te Verbinden! Het is zo nodig om Krachtige Lichtvelden te vormen in tijden dat wereldwijd verwarring en angstbewustzijn sterk geactiveerd is.
Fijn als je het even meldt als je op afstand aan wilt sluiten, dan noemen we je naam hardop en is de Verbinding nog sterker!

Schroom niet om te bellen of te mailen of te sms-en als je nog vragen hebt!
06-18707919!
In Liefde en Licht, Leonoor

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur