LENTEVIERING 21 MAART 2020

Corona - special! in kleine groep, op afstand of digitaal, in elke vorm Gratis!

THEMA: Innerlijke Kracht!

Voel je Innerlijke Kracht! In je diepste Wezen ben je ALmachtigprachtig en -krachtig! Innerlijke Kracht kunnen we leren, kunnen we Beleven samen, kunnen we samen Wakker zinderen!
Kom, dan Ademen we deze Liefdevolle Ruimte Schenkende Lichtkracht door ons Allen, door het hele Universum en daar voorbij!!! De Kosmische Poorten staan wagenwijd open, Moeder Aarde wacht op Jou! Weet je Welkom!

AANVANG: 20.00 uur (vanaf 19.30 uur staat de thee voor je klaar!)

DATUM: zaterdag 21 maart 2020

LOKATIE: Kerntraject, Bergstraat 31, 3811 NG Amersfoort of op afstand

KOSTEN: zonder kosten deze keer, het is van groot belang om met velen Innerlijke Kracht te beleven en te verdiepen en de wereld in te brengen!

AANMELDEN: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

Lieve mensen,
Zaterdagavond is het zover! Samen slaan we onze 'LiefdesLichthanden' ineen als een Liefdevolle Bedding en Voedingsbodem van Innerlijk Kracht voor Alles en Iedereen in deze dagen!!!
In Volle Liefde, ons Hart en Ziel wijd open, Krachtig en Gevoed, Stromend en Liefdevol!

Weet je van Harte Welkom! Deze meditatie avond is voor iedereen die zichzelf en ieder ander een hart onder de riem wil steken deze dagen! Je hoofd hoeft het niet te kunnen volgen, jouw warme hart is voldoende om mee te kunnen doen!
Er zijn 3 manieren om deel te nemen:
1. je kan er live bij zijn als je wilt, met een kleine groep houden we voldoende ruimte
2. je kan op afstand vanuit je Hart energetisch verbinding maken en zo de meditatie volgen
3. je kan de meditatie digitaal livestreamen, via you tube, whatsapp of skype, dat zijn we nog aan het uittesten.

Tamara gaat voor ons de technische kant verzorgen.
Voor onze voorbereiding is het heel fijn als je je snel aanmeldt en daarbij vooral aangeeft HOE je deel wilt nemen, (keuze 1, 2 of 3), zodat wij een beeld krijgen om hoeveel deelnemers het gaat per keuze. Wie voor keuze 3 kiest, krijgt morgen of overmorgen de link van ons (zit nog in de testfase). Laat in ieder geval weten dat je interesse hebt, dan weten we naar wie we de link toe kunnen sturen!

De geleide meditatie start om 20.00 uur. We verbinden ons met ons Hart en onze Ziel, met Moeder Aarde, met elkaar, de Rijken van de Kristallen, de Engelen en zoveel meer! Tijdens deze Reis komen we stap voor stap dieper in contact met onze Innerlijke Kracht. Voel de Liefdevolle Rijkdom die jij ten Diepste Bent. Beleef de Innerlijke Dans van Vrijheid en Liefdeskracht in jou! Vervolgens vormen we samen een voedingsbodem van LiefdesLicht en Innerlijke Kracht voor ieder, Diep geankerd in de Bron (de Liefde/ het AL /het Goddelijke of hoe je het maar noemen wilt... die andere laag van Bewustzijn waar Alles Goed is, Kome wat komt ).
Dit is waar we als gevoelige mensen voor op in mogen leren lopen! Dit is waar we mee mogen oefenen deze dagen, en elkaar in mogen leren ondersteunen.
Náást alle wonderschone initiatieven als boodschappen doen voor elkaar, helpende handen toesteken, lieve telefoontjes/ berichtjes en unieke improvisaties:
Tijd en Ruimte maken om onze Innerlijke Kracht dwars door alles heen Bewust te beleven, te voeden en te versterken en daar zodoende het Menselijk Bewustzijn mee VOL te laten stromen.
Om te Voeden, te Koesteren, te Helen en te Genezen, net zolang tot we vanuit onze collectieve angstdroom, Wakker worden in Liefdevol EENzijn.
Het wordt Lente lieve mensen, op zovele Lagen, de Dans van het Licht voor ieder!

Schroom niet om te bellen of te mailen of te sms-en als je vragen of opmerkingen hebt!
06-18707919!
In Liefde en Licht, Leonoor

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur