VOLLE MAAN MEDITATIE ONLINE! 27 FEB 2021

LIVESTREAM!!!
Essentie: Kom tot Rust...

Vrede komt van binnenuit. Liefde ook.
De Grootsheid en het Belang van die twee Krachten is lang, heel lang door de mensheid onderschat.

Het terugwinnen van het Bewustzijn van het Belang van die twee, dat is het overgangsproces waar we ons als mensheid nu vol in bevinden. Dat is een pittige weg en het duurt nog wel even voor we als mensheid in haar geheel beseffen hoe alles benaderen vanuit Liefdevolle Vrede in Hart en Ziel, direct positief effect heeft op onze gezondheid en vitaliteit, op onze draagkracht financieel, sociaal en maatschappelijk, op ons inzicht en overzicht in de omgang met Moeder Aarde, en nog zoveel meer!

En daarom
Kom tot Rust...
Laten we oefenen samen opnieuw en opnieuw om in onze Rust te zakken en daar te verblijven, hoe woelig en wonderlijk de omstandigheden soms ook zijn.
Om vanuit de diepe Rust en Ruimte in onszelf in Liefdevolle Vrede te kunnen denken, voelen en handelen.
Samen het Besef van de Oneindige LiefdesKracht versterken door het te leven, Hier en NU.
Hoe meer Zielen hoe meer Vreugd!

TIJD: 19.30-20.30 uur

Samen zo vaak als mogelijk een zo hoog mogelijk Trillingsveld neerzetten is de grootste en meest Wezenlijke Bijdrage die we kunnen leveren in deze krachtige Transitie tijd! Laten we ieder moment aangrijpen om het Veld van Licht en Liefde hoog te houden in onszelf en in het Collectief! Het Effect daarvan is ongekend Groots. Het is de meest efficiënte manier om het angstbewustzijn dat op dit moment op zoveel manieren, op zoveel lagen in zoveel mensen getriggerd wordt in Transitie te brengen naar Vrede en Vrijheid in ieder van ons.
Deze tijd van chaos en verwarring gaat voorbij.
Het is een periode van zoeken hoe verder, als mens en als mensheid. Hoelang dit zal duren, hangt rechtstreeks samen met ons Wakker worden in wie wij in Essentie zijn en van onze inzet om te ontdekken hoe we het beste in Liefde kunnen Leven met onszelf en ieder ander levend wezen op deze planeet.
Weet je van Harte Welkom tijdens deze livestream! Ik verheug me op onze verbinding!!!

PRAKTISCH:
Het valt alleszins mee volgens de deelnemers, hoe de verfijnde trillingen van de meditatie overkomen via Zoom. De verbinding loopt natuurlijk vooral van Hart tot Hart!
Kun je niet zaterdag? Geen probleem, we kunnen je de opname achteraf toesturen als je dat wenst, zodat je je alsnog kan verbinden met het moment van samenzijn! (dat is het voordeel van de techniek!).

Meld je vast aan, dan kunnen we je op de hoogte houden over het hoe en wat precies donderdag! Hoe eerder hoe liever, dat voorkomt technische stress op het laatste moment.
Mocht je vragen hebben, bel gerust!

DATUM: Zaterdag 27 februari 2021 van 19.30-20.30 uur

AANMELDEN: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

KOSTEN: Als je jouw bijdrage vooraf wilt overmaken op IBAN NL37 TRIO 0212337416 tnv Kerntraject, stuur ik je achteraf je factuur (richtprijs een tientje).
Laat de kosten nooit een belemmering voor deelname vormen! Neem even contact op, er ligt altijd een zee aan creatieve mogelijkheden voor ons open!

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur