AVOND van de VREDE ZATERDAG 4 MEI 2019

See the Light in the Night, E Ma Ho!
Feel the Love in the Light, E Ma Ho!
Bless the Love in the Light
Feel the Love in the Night
Bless the Night in the Light, E Ma Ho!


Rond de Lente-Equinox op 21 maart, waren we met 11 Lichtwerkers op Reis. We zagen de Volle Maan weerspiegelen in de Nijl, die in haar Oneindige Stroom Leven Schenkt en Zegen Brengt aan het verdroogde Land. We mochten werken vanuit de Oersprong. We werden Genodigd tot een Interplanetaire Ontmoeting van de MensenZiel met de Marsiaanse Ziel, om de Diepste Heling en Vrede te bewerkstelligen voor beide BewustzijnsEenheden. We leerden de Liefdevolle Zegen van het BronLicht te Ademen vanuit de Oersprong door het Menselijk Bewustzijnscollectief en de grootste Krachtplaatsen der Aarde. En er was nog zoveel meer...
Er valt zoveel te vertellen, te voelen en mee te resoneren op deze Wonderbare Reis! Kom en beleef het mee op de Avond van de Vrede!

Traditioneel Eren we in Dankbaarheid allen die hun leven hebben geschonken in dienst van de Vrede en alle slachtoffers van macht en geweld op 4 mei. Daarom mag ik je juist op deze Avond Uitnodigen om Mee te Stromen op deze Ademende Zegenende Reis, Vol van VredesLicht: Levend Licht voor Ieder!!!
Weet je Welkom!

AANVANG: Let op! We starten een half uurtje eerder deze bijzondere Avond: om 19 uur staat de thee voor je klaar, 19.30 gaan we van start, zodat we volledig Afgestemd in Liefde en Vrede de Golf van Stilte kunnen Absorberen en daar waar nodig Transformeren, die om 20 uur door Nederland zal glijden.

AANVANG: 19.30 uur, om 19.00 uur staat de thee voor je klaar!

DATUM: zaterdag 4 mei 2019

LOKATIE: Kerntraject, Bergstraat 31, 3811 NG Amersfoort.

KOSTEN: Zoveel als de avond je waard is, met een bodembedrag van € 15,-

AANMELDEN: via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06 18 707 919

TIP: neem dikke sokken of sloffen en een waterflesje mee

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur