CURSUS BEWUSTZIJNSGROEI najaar 2018

Iedere maand een duidelijke stap maken in de ontwikkeling van je bewustzijn, zodat je steviger, liefdevoller en meer vitaal in het leven komt te staan.

"De cursus Bewustzijnsgroei is voor mij een prachtige en zeer waardevolle ontdekkingstocht! Ik zou niet meer zonder willen! Groei, respect, liefdevol, verbinding en samen, zijn de kernwoorden!" Petra

Bewustzijnsgroei

Het zijn bijzondere tijden!
We worden uitgedaagd ons Midden te bewaren en onze Liefde en LichtKracht te ontwikkelen. Hoe heerlijk kan het dan zijn, om iedere maand een middagje ruggensteun te krijgen! Je ontvangt een toegepaste meditatie die afgestemd is op de ontwikkelingen van dat moment en krijgt praktische tips en oefeningen, precies afgestemd op jou, voor thuis. En dat alles binnen een vaste groep fijne mensen die herkennen en erkennen wat je meemaakt en je daarin ten volle ondersteunen!

Je ontvangt krachtige transmissies die stap voor stap bewustzijnslagen openen, met als doel ontwikkeling van het Eenheidsbewustzijn in jou. Helderheid en inspiratie over jouw missie hier op aarde. Een spirituele ontdekkingsreis met beide voeten stevig in het dagelijks leven!

De cursus

We werken in een kleine groep (max. 7 personen) waardoor er voldoende ruimte is voor vragen en persoonlijke ondersteuning.

DATA:
Donderdag: 20 september (geannuleerd wegens ziekte, nieuwe datum volgt), 25 oktober, 22 november, 13 december 2018 en 17 januari 2019

KOSTEN:
€ 165 voor 5 keer (sep-jan)
of € 295 voor 10 keer (sep-juni)

Ervaringen van deelnemers

"De cursus bewustzijnsgroei heeft ervoor gezorgd dat ik duidelijker weet waar ik sta in mijn ontwikkeling. Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht. De maandelijkse bijeenkomsten zijn een liefdevol ankerpunt voor mij geworden, waar ik me elke keer weer op verheug en waar ik na afloop elke keer weer blij en opgeladen de wereld in ga." R.G.

“De cursus geeft een hoop inspiratie.... Ik doe volgend jaar graag weer mee met de cursus!” S.K.

"Dankzij deze cursus ben ik me ervan bewust geworden hoeveel liefde en steun er is vanuit de Lichtwereld. Ik heb geleerd dit te ervaren, toe te laten en erop te vertrouwen, waardoor mijn leven aan kwaliteit heeft gewonnen en ik wezen-lijk ben gegroeid. Behalve mijn bewust-zijn is ook mijn mededogen gegroeid.” M.N.

 
Kerntraject is geregistreerd NVPA lid

Kerntraject - 06 -18 707 919 - Telefonisch spreekuur: ma t/m wo: 8.30-9.00 uur